» »

Iphone jezik menija

Iphone jezik menija

tiltech ::

Mogoče kdo ve in kako bi to naredil. Ker uporabljam voiceover na iphonu in so težave, kjer so napisi v slovenščini. Mislim kar se tiče googla in chroma. Govori mi v angleškem jeziku in me ne moti. Na računalniku imam tudi angleško programsko opremo za govor in je podjezik češki. Češčina se zelo ujema z našim jezikom in bere gladko slovensko. Edino kar se tiče znakov in tevilk pa v češkem jeziku. Malo sem gledal namestitev jezikov in tudi poizkusil. Nastavil sem na češki in je nato bil celoten telefon v češčini in tudi govoril je češko. Je mogoče kakšna možnost, da bi bil primaren jezik ang, sekundarni pa češki, če bi potem povedala češka sinteza govora. Če bi mi lahko naredil to uslugo in poizkusil. Kot sem že ogromno predelal in bral glede slo. menija za iphone, da še dolgo ne bo, če sploh bo.
Hvala

DeeCoy ::

The second way allows you to switch between languages using the VoiceOver rotor (where you twist two fingers on the screen like you are turning a dial). This is a great option if you're learning a new language on your iPhone. Here's how to set it up:

Open Settings and then tap Accessibility.
Tap on VoiceOver and then select Speech.
Select Add New Language and choose from the list of options.

tiltech ::

To pa nisem vedel. Voiceover ima ogromno funkcij lahko diplomiraš zraven. Super, bom poizkusil.

prixon ::

Kot kaze Apple dela nekaj na SLO jeziku v iso 16 public beta. Zasledil kar nekaj SLO izrazov :)

https://twitter.com/theonepiki/status/1...

tiltech ::

"Decoy" To mi je uspelo na iphonu s6 in sem kjer koli na telefonu podrsal navzgor ali nazvdol in se je spremenil jezik. Chz govori kar lepo slovenske besede, kar uporabljam tudi na androidu. Zadnje čase a mi več ne dela. Nisem nič posodabljal ker nočem, da mi potem ne bi kaj sprenil. Na iphonu s8 pa to ne dela. Nikakor ne spremeni jezika. Imam ios 15 na s6 pa imam 14. Tudi predno sem nadgradil na 15 je bilo isto in ne delovalo. Bi mogoče vedel pomagat kako bi to naredil? Če mi to uspe narediti, potem sem zmagal in imam slovenski govor na iphonu. Iphone imam kot sekundarni telefon, samsunga pa za klice in vse kar delam z govorom v slo jeziku.
Hvala z apomoč.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Saj ni res, pa je... iPhone cellular update failed (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
636116 (3056) Vetrpiha
»

WWDC 2018: Apple razkrije iOS 12 in macOS Mojave

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
4417565 (15275) no comment
»

Samsung s 7 ali Iphone 7 katerega izbrati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8011810 (9981) nokia6310
»

Slovenščina in tujke (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5414285 (12767) nokkj

Več podobnih tem