Forum » Loža » Cenzura na RTV?
Cenzura na RTV?
Temo vidijo: vsi
FireSnake ::
Murgelski palček je še vedno popularen pri nekaterih. Nisem vedo, da ljudje še vedno verjamejo v ta stuff.
Tebi pa možgane perejo drugi.
Kakšna je razlika?
Jaz pravim, da ovca je ovca. Vseeno, črna ali bela.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
mtosev ::
Tvoje mnenje. Jaz kr lepo premislim o stvareh. Ostajam centrist. Janšeka, Levice, SNS pa ne maram.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
matobeli ::
V sloveniji je vse skup zamaknjeno za eno stopnjo v desno, tko da si kot centrist v resnici zmeren desničar.
NSI hoče bit desno sredinska, pa je čist klasično desna.
Skrajnih levičarjev sploh nimamo.
NSI hoče bit desno sredinska, pa je čist klasično desna.
Skrajnih levičarjev sploh nimamo.
mtosev ::
Ne vem glih. Na prejšnji volitvah sn volil za SMC samo zaradi Cerarja. Virant mi je bil kr v redu. Pri volitvah za EU parlament sn volil za LMŠ, ker sn vido, da bo SMC pogrnil. Počivalška ne maram in od tedaj ko je Cerar odšel je zame SMC dead stranka. Če bi vedo, da bo Cerar odšel sploh ne bi volil za njih.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
donvitoc ::
Meizu ::
Daj ne bluzi... dobre zadeve z veseljem plačam in pogledam, ampak 99,9% RTVja ni dobrih zadev... za tistih 0,1% pa je 145EUR letno MNOGO PREVEČ... sploh ko primerjam da recimo imam netflix zastojn od kolega in ga pogledam večkrat letno kot RTVSLO...
pač priznajte, prisilno plačevanje RTVja je sleparija
Pravkar si šel primerjat Netflix z nacionalno televizijo... Ne bom niti komentiral.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
WhiteAngel ::
Daj ne bluzi... dobre zadeve z veseljem plačam in pogledam, ampak 99,9% RTVja ni dobrih zadev... za tistih 0,1% pa je 145EUR letno MNOGO PREVEČ... sploh ko primerjam da recimo imam netflix zastojn od kolega in ga pogledam večkrat letno kot RTVSLO...
Pravkar si šel primerjat Netflix z nacionalno televizijo... Ne bom niti komentiral.
netflix, ki mu ga plačuje kolega
Mato989 ::
WhiteAngel je izjavil:
netflix, ki mu ga plačuje kolega
Bistvo je da se lahko odločim ali bom(bomo) plačevali ali ne...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Cveto ::
Glede tega, komu je večinsko naklonjen rtv, mislim da še vedno ni dvoma, kljub nekaterim rošadam. Poslušaš Studio City, je kot bi poslušal reklamo za Levico. Ok, tole Politično so zdaj ukinili, a je bilo praktično po naročilu strank iz kroga bivše LDS. Mojca Pašek Šetinc (katere mož je znani levičarski lobist Mile Šetinc) skrbi, da je dnevnik "pravilno" usmerjen itd... Še manjše oddaje, kot je recimo Centrifuga ali Zapisi iz močvirja so vedno polni levičarskega sovraštva.
Pa nočem zdaj nekega na silo uravnoteženja, samo da vsi naredijo kak korak nazaj in so manj politikantski in bolj kvalitetni.
Recimo Eriko Žnidaršič sicer cenim, a v želji po senzaciji (ali linču), ga velikokrat kiksnejo. Recimo v zadnji Tarči so izpostavili plačo direktorja vzajemne kot nekaj nezaslišanega: dobi cca 160.000 eur bruto, z nagrado več. Golobu pa so pustili, da je svojo plačo predstavil kot "7000 neto". Zakaj nekje tako, drugje pa drugače? Zato, ker bi se za Goloba resnica slišala dosti slabše: dobi preko 400.000 bruto na leto.
Pa nočem zdaj nekega na silo uravnoteženja, samo da vsi naredijo kak korak nazaj in so manj politikantski in bolj kvalitetni.
Recimo Eriko Žnidaršič sicer cenim, a v želji po senzaciji (ali linču), ga velikokrat kiksnejo. Recimo v zadnji Tarči so izpostavili plačo direktorja vzajemne kot nekaj nezaslišanega: dobi cca 160.000 eur bruto, z nagrado več. Golobu pa so pustili, da je svojo plačo predstavil kot "7000 neto". Zakaj nekje tako, drugje pa drugače? Zato, ker bi se za Goloba resnica slišala dosti slabše: dobi preko 400.000 bruto na leto.
Meizu ::
Cveto, jaz sem absolutno za, da se politiko iz medijev stera ven. Moje mnenje je, da politika nima tam kaj iskat. Naj delajo svojo propagando na tržnici, kot so to počeli včasih, tele škandale in linčanja pa naj zadržijo raje doma. Žalosti me pa to, da moramo to mi ugotavljati in da mediji ne premorejo niti toliko malo morale, da se glede političnih zadev držijo v nevtralni luči. Tako pa si politične stranke na javnih televizijah nabirajo reklamo, ki je povrhu vsega še zastonj in jo plačujemo mi.
Sploh nacionalna televizija, ki naj bi bila nosilka kulture, bi morala biti glavni idol izogibanja političnim zankam. Kultura naj bi v ideologiji namreč bila politično neodvisna in ne služi poveličevanju enega ali drugega, temveč poveličuje kulturo samo in s tem bogati narod oziroma poslušalce/gledatelje.
Problem je, da teorija vedno zveni tako lepo in simpl, v praksi so pa ljudje pokvarjeni prasci, ki skrbijo samo za svojo rit. In kapitalizem je gotovo doprinesel en velik kos k tej pogači individualizma.
Sploh nacionalna televizija, ki naj bi bila nosilka kulture, bi morala biti glavni idol izogibanja političnim zankam. Kultura naj bi v ideologiji namreč bila politično neodvisna in ne služi poveličevanju enega ali drugega, temveč poveličuje kulturo samo in s tem bogati narod oziroma poslušalce/gledatelje.
Problem je, da teorija vedno zveni tako lepo in simpl, v praksi so pa ljudje pokvarjeni prasci, ki skrbijo samo za svojo rit. In kapitalizem je gotovo doprinesel en velik kos k tej pogači individualizma.
mirator ::
Zanimivo. Če na spletnem portalu MMC oddaš komentar, kjer izraziš menje, da je treba Putina razglasiti za vojnega zločinca, komentarja ne objavijo.
Machete ::
Po koliko časa? Sedaj je tam nek študent, ki dejansko odloča o odobritvah komentarjev. Včasih to traja, če gre ravno na kosilo ali mastrubirat.
Sem pa jaz že pred leti večkrat napisal, da je putin diktator, ki ga bi bilo treba pod nujno odstranit, pa po spominu so vedno objavili.
Ne vem kam so se izgubile dobre stare likvidacije? Puto, Lukašenko, Jong Un, Duterte, pol afrike. To je treba sam posnajpat, ne pa da terorizirajo milijone lastnih ljudi.
Sem pa jaz že pred leti večkrat napisal, da je putin diktator, ki ga bi bilo treba pod nujno odstranit, pa po spominu so vedno objavili.
Ne vem kam so se izgubile dobre stare likvidacije? Puto, Lukašenko, Jong Un, Duterte, pol afrike. To je treba sam posnajpat, ne pa da terorizirajo milijone lastnih ljudi.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Cveto, jaz sem absolutno za, da se politiko iz medijev stera ven. Moje mnenje je, da politika nima tam kaj iskat. Naj delajo svojo propagando na tržnici, kot so to počeli včasih, tele škandale in linčanja pa naj zadržijo raje doma.
Škoda res da niso program in finance usmerjene v kulturo. Lahko bi snemali slovenske filme, poročali o kulturnih prireditvah, delali dokumentarce...
A boš ti pritiskal petelina? Ker potem bojo hitro komentarji da te je treba diktatorja odstranit. Eh, pač vem da eni niste zmožni pomislit enega koraka v naprej
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donvitoc ()
Ja bi, zakaj pa ne. Zakaj bi likvidator moral postat menjava tega diktatorja? Od kje ti ta logika. Obstajamo tudi plemeniti pijani lovci, ki bi se zadovljili s prvim delom naloge.
Miki N ::
Ena filozofska: Sekirate se, ker še niste ponotranjili lastne nepomembnosti. Pomislite, bo komentar kaj spremenil?
Ja bi, zakaj pa ne. Zakaj bi likvidator moral postat menjava tega diktatorja? Od kje ti ta logika. Obstajamo tudi plemeniti pijani lovci, ki bi se zadovljili s prvim delom naloge.
Ti boš odločal koga odstraniti? A ni to definicija diktatorja? Aja ne, za razliko od njih ti veš kaj je prav Veš za vse ljudi na svetu kaj je za njih bolje.
Em česa v besedi diktator, ti ne štekaš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RTV prispevek (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Loža | 418008 (1473) | Gregor P |
⊘ | Kaj počne 2300 ljudi na RTV? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 85489 (75398) | Wrop |
» | Morebitne spremembe v plačevanju RTV prispevka (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9440 (7570) | mujek |
» | Peticija za ukinitev RTV prispevka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 37714 (33097) | radmannsdorf |
» | Ukinitev obveznega RTV prispevka (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 67548 (53300) | RejZoR |