Forum » Loža » lapalo!!
lapalo!!
gwtlwesncw ::
dober dan, glede na nasvete za tv črte - najbrž bomo kupili novo, to pa dali v (eno) klet.
zdaj imam drugo vprašanje, me zanimajo vaši predlogi, ker izgleda, da sem kar na pravem mestu...
sem lapalo, vse povem ven, sploh, ko spijem, me pa hitro prime... potem imam fragmentiran spomin... moje 'kapacitete' segajo od ekstrovertiranosti, moteče optimističnosti, splošnega prijateljevanja in igranja največje face, domišljavosti, brezglavih pogostitev, do trosenja informacij okrog (to je MENI najbolj moteče!), ki jih polno zavesten ne, sicer zaupanja (nekako) vredna družba posluša, kaj pač povem, jaz UPAM, da ne verjame in da vzamejo 3/4 proč, ker da sem v kakšnem grandioznem elementu! potem sledi seveda damage control...
je edina rešitev za to, da pač res ne uživam maliganov v (katerikoli) družbi? ali kako vi filtrirate, kaj poveste, čeprav ne želite, spomin pa je fragmentiran?
zdaj imam drugo vprašanje, me zanimajo vaši predlogi, ker izgleda, da sem kar na pravem mestu...
sem lapalo, vse povem ven, sploh, ko spijem, me pa hitro prime... potem imam fragmentiran spomin... moje 'kapacitete' segajo od ekstrovertiranosti, moteče optimističnosti, splošnega prijateljevanja in igranja največje face, domišljavosti, brezglavih pogostitev, do trosenja informacij okrog (to je MENI najbolj moteče!), ki jih polno zavesten ne, sicer zaupanja (nekako) vredna družba posluša, kaj pač povem, jaz UPAM, da ne verjame in da vzamejo 3/4 proč, ker da sem v kakšnem grandioznem elementu! potem sledi seveda damage control...
je edina rešitev za to, da pač res ne uživam maliganov v (katerikoli) družbi? ali kako vi filtrirate, kaj poveste, čeprav ne želite, spomin pa je fragmentiran?
- predlagalo izbris: SloLord ()
Horas ::
ne pit ane. madona slovenčki pa njih nacionalni šport alkoholizem.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
bozicek ::
Ce imaš drugi dan moralnega mačka nadaljuj tam kjer si nehal prejšnji večer...Malce po grlu in moralc bo hitro izginil
Darila letos samo za poredne
Sheteentz ::
Premalo piješ, zato pa preveč govoriš. Če se ga dovolj napiješ, da boš zakomiran ležal pod mizo, medtem ko bodo ostali zbrani marturbirali po tvoji faci, potem si zmagal. Pa še problema lapanja si se rešil.
Alkohol rešuje življenja.
Alkohol rešuje življenja.
bobiii16 ::
Mislim da imaš premalo vaje o samokontroli. Poizkušaj s tem nažri se ga in poizkušaj kontrolo nad izrečenimi besedami, vadi vadi vadi, kmalu prideš v stanje , da nabasan ne boš naredil izgleda da si nabasan. Danes ni pomembno ali si nabasan ali trezen, ker namreč trezni večinoma počnejo podobne budaleščine kot nabasani
poglej serpetinška, trezen pa lapa neumnosti
recimo pahor nič ne pije pa lapa, meni bi bilo resnično sram
poglej serpetinška, trezen pa lapa neumnosti
recimo pahor nič ne pije pa lapa, meni bi bilo resnično sram
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bobiii16 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Best Mathematics Book??Oddelek: Loža | 2095 (1734) | Pegaz |
» | katero matrico naj ima monitorOddelek: Zvok in slika | 2419 (2095) | Izi |
» | Kaj se zgodi ko se naučimo igrati kitaroOddelek: Sedem umetnosti | 3418 (2487) | Gwanaroth |
» | Lajka.siOddelek: Izdelava spletišč | 1676 (994) | BIG_Yack |
» | kaj vas spravi v smeh/krohotOddelek: Loža | 2813 (2059) | Roadkill |