Forum » Zvok in slika » a se da dobit še kaj drugega preko tv tunnerja?
a se da dobit še kaj drugega preko tv tunnerja?
kalcek16 ::
Zanima me če bi se dal naprimer s kakšnim programom ujet ferkvenco, ki predvaja kamero v živo (ljubljanski grad) , tko kot naprimer internet? Zanima me tud k mam na kartici tud radio, če bi se dal ujet na ferkvenco kakšno cb postajo al pa če bi se kdo pogovarjal prek gsm-ja al pa stacionarnega telefona
SavoS ::
Čao
Glede CB postaje to nebo šlo, ker CB frequenca je na 27 Mega hertzov, ti imaš pa kartico za sprejem radija to je pa od 87,5MHz pa do 108MHz.
Prav tako nebo šlo prejemanje bilo katerega prenosnega,ali stacionarnega telefona......
Nebi pa bilo slabo, če bi napisal vsaj malo več o tvoji kartici......
Glede spremljanja žive slike - najprej se pozaniumaj na katerem kanalu ali frequenci oddajajo ali pa skeniraj vso frequenčno območje, mogoče pa ujameš sliko.......
Glede CB postaje to nebo šlo, ker CB frequenca je na 27 Mega hertzov, ti imaš pa kartico za sprejem radija to je pa od 87,5MHz pa do 108MHz.
Prav tako nebo šlo prejemanje bilo katerega prenosnega,ali stacionarnega telefona......
Nebi pa bilo slabo, če bi napisal vsaj malo več o tvoji kartici......
Glede spremljanja žive slike - najprej se pozaniumaj na katerem kanalu ali frequenci oddajajo ali pa skeniraj vso frequenčno območje, mogoče pa ujameš sliko.......
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NMT (Nordic Mobile Telephony)Oddelek: Zvok in slika | 2728 (2374) | hojnikb |
» | Mobitel zavaja uporabnikeOddelek: Loža | 3132 (2236) | nokia6310 |
» | Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 22020 (12875) | madmitch |
» | Porast števila širokopasovnih povezav v ZDA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10714 (8993) | CaqKa |
» | ADSL vprašanja :)Oddelek: Omrežja in internet | 1810 (1138) | Mr. Wally DJ |