Forum » Zvok in slika » Mp3 2 Mp3
Mp3 2 Mp3
Clone ::
Ojla!
Eno vprašanje, ali obstaja program ki bi Mp3-je iz 192kbit/s naredil 128kbit/s, ta opcija bi mi prišla prav za prenosnega mp3 playerja. Edina opcija ki jo poznam je Mp3 Conventer, vendar ta naredi WMA datoteke.
Druga opcija pa je da 192Mp3-je spremenim v Wav in nato stisem v mp3 128kbit/s. Ali pri tem izgubim več ko 64kbit/s?
In še nekaj, ali je Wav looseless ali je enakovreden Audio kvaliteti? Naprimer če kopiram cd direktno ne izgubim nič, če pa jih dam najprej v Wav in nato zapečem (ali potem izgubim kaj malega na kvaliteti?)
Hvala! in L.P.
Eno vprašanje, ali obstaja program ki bi Mp3-je iz 192kbit/s naredil 128kbit/s, ta opcija bi mi prišla prav za prenosnega mp3 playerja. Edina opcija ki jo poznam je Mp3 Conventer, vendar ta naredi WMA datoteke.
Druga opcija pa je da 192Mp3-je spremenim v Wav in nato stisem v mp3 128kbit/s. Ali pri tem izgubim več ko 64kbit/s?
In še nekaj, ali je Wav looseless ali je enakovreden Audio kvaliteti? Naprimer če kopiram cd direktno ne izgubim nič, če pa jih dam najprej v Wav in nato zapečem (ali potem izgubim kaj malega na kvaliteti?)
Hvala! in L.P.
iso2000 ::
Meni se zdi pa najboljši dBpowerAMP Music Converter. Zzelo preprost za uporabo je. Pa še normalize funkcijo ima. POVEZAVA
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Kako kompresirate svojo glasbo?Oddelek: Zvok in slika | 3251 (2789) | neres |
» | Kako mp3 dodatno stisniti? (sem jih ripal na preveliko kvaliteto)Oddelek: Zvok in slika | 1964 (1748) | Quikee |
» | Kaj je bolše: *.MP3 ali *.WMA?Oddelek: Zvok in slika | 2780 (2349) | San |
» | AudioCatalyst.Oddelek: Programska oprema | 1906 (1619) | iration |
» | Mp3, mp3pro,...Oddelek: Zvok in slika | 2282 (1802) | Air_Borne |