» »

disk

disk

Freak ::

Kaj mislite o disku Fujitsu M2611T!:D:D

OZZY ::

Kaj ko bi napisal kake specifikacije. tko ko daš samo njegovo oznako se ne ve za kakšen disk gre. Na fujitsovo stran pa tud ne bo šu folk gledat ker disk je to. Al pa dej vsaj link do tega diska.
Drugače pa mam jest raj ibm, wd,seagate ali quantum fireball.
Go with the flow.

Morpheus ::

Ma najbos sta IBM, pa WD. Se ne splaca drugih(vsaj zdele ne) kupvt.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

CCD ::

Mislim, da Freak ne kupuje novega diska ampak dotičnega kar poseduje. Verjetno je to 20GB enota.:D

omas: Vidim, da se ti o tem disku ne sanja! Če še ne veš je to disk s kapaciteto 40 Mb in je ispred 10-ih let in ne 20Gb, kot si zgoraj napisal! Podatkov pa nisem napisal, ker pol ne bi bil štos. To je bil sam test vašega (ne)znanja!

Omas, drugič se raje pozanimaj!

P.S. omas: res je imam 20 Gb fujitsov disk, in ti to dobro veš!>:D>:D:\:D

Frik, zalet se v zid! Če misliš da smo ljudje tu tolk glupi da bomo vedli čist vse modele diskov izpred desetih let na pamet, se ti je zmešalo. Stavim, da na pamet ne znaš našteti 5 proizvajalcev diskov kaj šele njihive modele. Kr neki, Frik, kr neki, blablabla:P:P:P

frudi ::

Freak, čestitam za uspešen 'nateg' folka :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Hvala frudi! A vidte kako je ranjen omasov ponos. Ma se za enga hardweraša pa nima pojmo! Zanima ga sam nabijanje zvezdic! Ko je bral ta post se mu še sanjal ni ker disk je to, sam on je mogu neki napisat! Zvezdice-zvezdice:D

hvala frudi! Avidte kok je ranjen omasov ponos! Ma se za enga hardweraša pa nima pojma! Ko je bral ta post se mu še sanjal ni ker disk je to, ampak on je mogu neki napisat, ker je en proklet nabijalec zvezdic! Prej ni bil ampak zadnjč mi je povedal da bo postal!>:D

Ahm, Freak, ti si totalen debil. Kar se tiče nabijanja zvezdic - poglej tvoje in moje povprečje na dan in to, da si skoraj isti message postal dvakrat zaporedoma, ker očitno še nisi slišal, da se da enega naknadno popraviti. Kar se tiče pa moje strokovnosti sem ti pa že odgovoril in bom naprej sam sodil. Štos je v tem, da si en k***** izzivač, kar sem ti napisal že najmanj 100x in te bom od sedaj naprej tu na Slo-techu ignoriral.

Glede nategovanja folka - to sodi v Ložo, na tem forumu nimaš s takimi posti kaj iskat razen prepirov.

LP in FY
BTW, pa še lažeš se.

omas: a bi lahko enkrat nehal s tem! Poglej si moje poste in pglej recimo tega tvojga! ŠPojma nisi mel o tem disku pa si se junačil, ker veš da imam zdaj fujitsu s kapaciteto 20 gb, pa si se hotel pokazat folku v dobri luči!>:D Zdej so vsi vidl kok so tvoji posti resnični!
Žal mi je, ampak moram ti povedat, da maš možgane na stopnji kokoši:
One serjejo po dvorišču, ti pa po slo-techu!;((
Od sedaj te bom tud jaz ignoriral, ampak prosim te da ne sporžaš več prepirov!
BTW Povprečje imam višje kot ti, ker hodim tud v druge teme, o katerih se ti ne sanja!;((
Nehiva že enkrat!

BlackHole ::

Hmm, fora je dobra, samo ne vidim koga je nategnil s tem. Zaenkrat še nobenega.

sej nism hotu nobenga nategnt, samo omas se je zafrknu, ker ni vedel nič o njem, pa je neki brezzveze bluzil!:D

"To je bil sam test vašega (ne)znanja!"
...sej nism hotu nobenga nategnt...

Odloč se, al nateguješ folk al ne...:|

Omas: to je bil test!!!!! Dej prosim te nehi!
P.S. Vidm, da si spremenu ime nisi ve omas ampak Omas! :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CocaCola zanic? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
858713 (6094) Furbo
»

layout - da ali ne

Oddelek: Omrežja in internet
151277 (1118) Freak
»

Kateri Disk?

Oddelek: Kaj kupiti
181880 (1587) Quake
»

Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
645511 (4389) OZZY
»

Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
817043 (6208) Freak

Več podobnih tem