Forum » Loža » PCT Test -24h
PCT Test -24h
Kayzon ::
ALi kdo morda ve ce bojo povrnili veljavnost testa na 48h ali gremo dalje s enodnevnimi testiranji?
- zaklenil: bluefish ()
gusto ::
Moja koda na potrdilu HAG testiranja velja 48h, če jo preverim z uradno aplikacijo. Je 24h veljavnost dejansko bila sprejeta?
Have you tried turning it off and on again?
nirburu ::
Pomojem bodo, ampak ne tako kmalu.
(Treba najprej pošpikat prebivalstvo. A eni jih še naprej ne jebemo.)
(Treba najprej pošpikat prebivalstvo. A eni jih še naprej ne jebemo.)
korenje3 ::
zdej bo hud val okuženih, ker bo folk prihajal okužen iz hrvaške in grupnih aktivnosti.
verjetno bo naslednji teden odločilen pri preprečevanju novega vala.
verjetno bo naslednji teden odločilen pri preprečevanju novega vala.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Sprostitev 24h za HAG test ne vidim pred sredino februarja oz. konec naslednjega (kao) vala.
Sam obeta se nič dobrega. Ku*** v bruslju je naročila še par miljard cepiv. New normal!
Sam obeta se nič dobrega. Ku*** v bruslju je naročila še par miljard cepiv. New normal!
Kayzon ::
Ja noro je res v kaksnem casu zivimo,sestkrat tedensko mi rinejo palcke v nos da lahko zivim normalno. Do sedaj vedno negativen,odkar se zacelo to sranje panicno.
PrihajaNodi ::
Ja noro je res v kaksnem casu zivimo,sestkrat tedensko mi rinejo palcke v nos da lahko zivim normalno. Do sedaj vedno negativen,odkar se zacelo to sranje panicno.
Že veš zakaj? Še malo pa bo palčka 2x na dan.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Vstop v avstrijo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 70133 (41079) | PrihajaNodi |
⊘ | PCT - nova tema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 47162 (41933) | BigWhale |
⊘ | PCT - Bencinski servisi niso izjema ?? (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 116619 (95646) | Utk |
» | Gripa pred vrati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11211 (9461) | harvey |
» | Zlomlen nos?Oddelek: Loža | 9908 (8059) | d0rK |