Forum » Pomoč in nasveti » problem z diski
problem z diski
ganzi ::
V racunalniku mam dva diska
WD 80GB ata100 8Mb
Maxtor 40GB ata 133
WD- ja mam razdeljenga na 4 particije.
C, D, E, F, (na C je sistem)
Maxtor mam pa notr kot G disk in ga mam sam zarad downlovda.
WD je na ide1- kot master Maxtor pa kot slave. (nimam nobenih juperjev gor, ampak v biosu lepo oba prepozna in piše, da je wd master in maxtor slave)
Problem pa je nastal danes.. ker je bil sistem ful zabasan sem se odločil da formatiram C particijo in na novo naložim winse..Vse lepo in prav naložim in pride v winse pa mi za maxtorja k je bil prej G piše da je D disk.(C je ostal c, d se spremenil v e, e pa v f, f pa v g)
Zakaj to?
Tut prej sem mel vedno tko in kadar sem na novo nalagal je bil maxtor potem spet zadnji disk (G). Sedaj pa se je spremenu v D.
Upam da ste razumel kaj me zanima.
Tenks
WD 80GB ata100 8Mb
Maxtor 40GB ata 133
WD- ja mam razdeljenga na 4 particije.
C, D, E, F, (na C je sistem)
Maxtor mam pa notr kot G disk in ga mam sam zarad downlovda.
WD je na ide1- kot master Maxtor pa kot slave. (nimam nobenih juperjev gor, ampak v biosu lepo oba prepozna in piše, da je wd master in maxtor slave)
Problem pa je nastal danes.. ker je bil sistem ful zabasan sem se odločil da formatiram C particijo in na novo naložim winse..Vse lepo in prav naložim in pride v winse pa mi za maxtorja k je bil prej G piše da je D disk.(C je ostal c, d se spremenil v e, e pa v f, f pa v g)
Zakaj to?
Tut prej sem mel vedno tko in kadar sem na novo nalagal je bil maxtor potem spet zadnji disk (G). Sedaj pa se je spremenu v D.
Upam da ste razumel kaj me zanima.
Tenks
ganzi ::
Sem že popravu.
Sem kr v windowsih nazaj spremenu črke tko kokr sm jih js hotu met.
(nism vedu da se to da pa mi je kolega reku nej to nardim)
Sem kr v windowsih nazaj spremenu črke tko kokr sm jih js hotu met.
(nism vedu da se to da pa mi je kolega reku nej to nardim)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boot screen loada skoraj minutoOddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (931) | aleksanderb |
» | nov disk in namestitev XPOddelek: Operacijski sistemi | 1055 (937) | Shybby |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10558 (7743) | Keyser Soze |
» | Priključitev IDE napravOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (806) | Gh0st |
» | Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 11468 (7096) | ChiefThunder |