Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem gledati tv programov
Ne morem gledati tv programov
Barbi Q ::
Imam en problem. Kupila sem novo tv in ima le 999 v naprej nastavljenih kanalov. Uporabljam arenski priključek in vsi kanali A kanal,Pop tv...so na kanalih 1000,1001.. zdaj pa me zanima, če se da kaj glede tega narediti..imam Samsung smart tv.. Nimam pa možnosti za fiksni priklop. Pa če kdo ve katera znamka televizorjev ima več kot 1000 nastavljenih v naprej kanalov, hvala za odgovor.lp
Han ::
Kakšen pa je ta "arenski" priključek?
Po potrebi spremeni državo (Slovenija, Avstrija, Nemčija...).
Po potrebi spremeni državo (Slovenija, Avstrija, Nemčija...).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
IL_DIAVOLO ::
Si dobila navodila poleg. Telefon na stran in v roke daljinca.
Lp
Lp
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Ta atenski priključek je iz modema za A1 televizijo. Prej sem imela drugo televizijo in sem imela recimo AKanal na 1001 programu. Potem sem kupila drugo in dala da nastavi kanale in teh ni vrglo ven. Na 608 imam ZDF tudi na tej in isto na prejšnji.Vrjetno ima operater tako nastavljene kanale.. Slo1 in 2 dobim..na tretjem kanalu je pa AKanal HD.. Sem v najemu in tv že plačujem v stroških. Da bi lahko še jaz gledala vse programe pa bi moral sprrmeniti paket in zahteva 30 evrov več..mi je pa malo predrago,ker že zdaj komaj folgam ..
kixs ::
Iz "TV modema" skatlice gre HDMI kabel na TV. Na TV-ju moras izbrati pravi HDMI vhod. Vse programe pa urejas z daljincem od "TV modema". In ce si menjala samo TV, bi moralo biti vse enako kot prej.
Sem zrihtala ?...tam ko avtomatsko išče kanale ba tv sem imela nastavljeno samo od določene frekfence...vsi ti kanali so pa na nižji frekfenci..to sem spremenila in mi je našlo ..hvala še enkrat vsem za pomoč ?
solatko ::
Saj sem ti takoj napisal, da vklopi iskalnik kanalov, saj išče po frekvenci in ne po mestu kanala, na katerega, ga uvrsti operater.
Delo krepa človeka
WhiteAngel ::
Iz "TV modema" skatlice gre HDMI kabel na TV. Na TV-ju moras izbrati pravi HDMI vhod. Vse programe pa urejas z daljincem od "TV modema". In ce si menjala samo TV, bi moralo biti vse enako kot prej.
Verjetno nima HDMI kabla, ampak coax iz modema. Vsaj tako je bilo pri nas. Idealno za večstanovanjski objekt, hotele itd. ko želiš vsem omogočiti dostop do TV kanalov, ker samo cepiš coax. Seveda so pa sprejemniki potem pasivni in nimajo ogleda za nazaj in ostalih interaktivnih storitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WhiteAngel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 67181 (9066) | Ulixes |
» | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 12155 (6547) | Daniel |
» | ARC samsung TV + denon AVROddelek: Zvok in slika | 1631 (1474) | Aragorn |
» | T2 televizija na prenosnikuOddelek: Omrežja in internet | 9262 (5787) | energetik |
» | Zelo zelo čuden problem...PC->PlasmaOddelek: Zvok in slika | 2966 (1829) | PrideLess |