Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy S10 slušalke
Samsung Galaxy S10 slušalke
Outcast ::
Hello, vprašanje: naveličal sem se žičnih slušalk in ravno pravi čas so mi očitno crknile; iščem brezžične > naglavne poceni slušalke za Samsung Galaxy S10Lite phone.
Mal sem že brskal pa sem našel nekaj recimo dobrih poceni tam do 50€....če imate kak predlog, prosim in hvala:)
P.S.: ne vem če sem v pravem oddelku, če ni lahko prestavite temo...
Mal sem že brskal pa sem našel nekaj recimo dobrih poceni tam do 50€....če imate kak predlog, prosim in hvala:)
Outcast ::
Hello, vprašanje: naveličal sem se žičnih slušalk in ravno pravi čas so mi očitno crknile; iščem brezžične > naglavne poceni slušalke za Samsung Galaxy S10Lite phone.
Že izbral, prosim za izbris teme.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 27219 (2072) | estons |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 74439 (17404) | Banza |
» | Samsung najavil telefone Galaxy S20, s poudarkom na fotografiranju, in svoj drugi pre (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17427 (11958) | FlyingBee |
» | Katere nove slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 3711 (3442) | bambam20 |
» | dobre poceni slušalskeOddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (936) | Ryker |