Forum » Mobilne tehnologije » Katera app za korake
Katera app za korake
filip007 ::
Sem probal Pedometer, dela samo hoče nekaj in v bistvu dela brez tega, je kaj enostavnega?
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Machete ::
Nič, kar bi bilo približno točno. Škoda časa se s tem ukvarjat.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Sem dal gor ActivityTracker in občutljivost do kraja, bolj enostavno ne gre in zadeva deluje.
marvin42 ::
Z občutljivostjo do kraja boš s sedenjem na stolu na dan naštepal par tisoč korakov :)
Mostly Harmless
Ja vem, če se telefon premika samo gor in dol po mizi šteje korake, lahko pa dam nazaj na srednje.
Danes sem naredil 6km v obe smeri, pa me zanima potem koliko korakov je to.
3p ::
Google Fit & podobno?
Podvprašanje: zakaj bi se ukvarjal samo/posebej s koraki, če pa nosis s seboj tudi GPS?
Podvprašanje: zakaj bi se ukvarjal samo/posebej s koraki, če pa nosis s seboj tudi GPS?
Mogoče, nevem, rabil bi samo osnovo, saj ne bom uporabljal te podatke ali bilo kdo drugi.
Sploh pa narediš sliko zaslona in objaviš kje, pa je.
Sploh pa narediš sliko zaslona in objaviš kje, pa je.
Baja ::
V-i-p ::
Ja vem, če se telefon premika samo gor in dol po mizi šteje korake, lahko pa dam nazaj na srednje.
Nekje 10.909 :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako natančno telefon beleži korake/razdaljo?Oddelek: Loža | 1203 (1047) | Mike_Rotch |
» | Opozarjanje na št.prehojenih km v daljšem obdobjuOddelek: Mobilne tehnologije | 1231 (936) | Aston_11 |
» | stepper motor (koračni motor)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1233 (1109) | geodet MD |
» | RPi-motorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2905 (2447) | Yacked2 |
» | servo motorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7306 (6578) | perooo25 |