Forum » Kaj kupiti » Katera pametna ura?
Katera pametna ura?
OmegaM ::
Pozdravljeni.
Za nežnejši spol iščem pametno uro.
Gledal sem Samsung Galaxy watch 4, vendar mi je nesmiselno vzet uro, katero moraš polniti praktično vsak dan.
Ima kdo izkušnje z:
Fitbit Versa 3
Amazfit GTS 2
Huawei Watch GT2 Elegant
Mogioče kakšna druga alternativa... Fossil,...?
Aja, uporabljalo bi se v navezi s Samsung Galaxy S21.
Hvala
Za nežnejši spol iščem pametno uro.
Gledal sem Samsung Galaxy watch 4, vendar mi je nesmiselno vzet uro, katero moraš polniti praktično vsak dan.
Ima kdo izkušnje z:
Fitbit Versa 3
Amazfit GTS 2
Huawei Watch GT2 Elegant
Mogioče kakšna druga alternativa... Fossil,...?
Aja, uporabljalo bi se v navezi s Samsung Galaxy S21.
Hvala
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
- zaklenil: bluefish ()
Djole ::
Huawei watch fit, poceni, dobis ze za cca 60€, lahka, baterija zdrzi vec kot dovolj, po zpsju in reviwih dobro ocenjena. Meri vse, nivo kisika, spanje, itd. Oz imas se vizualno malo posodobljeno, elegant verzijo. Moja je zelo zadovoljna.
c00L3r ::
Amazfit Bip ali Bip S. Polniš 1x na 1-2 tedna, če imaš vklopljene senzorje za pulz ali 1x na 3-4 tedne, če jih nimaš. Ko grem na dopust niti ne vzamem zraven kabla za polnjenje.
Sem imel prej LG G Watch R z Android Wear. Sem moral polnit vsaki dan ali vsaki drugi dan, pa zadeva je vedno bolj štekala.
Sem imel prej LG G Watch R z Android Wear. Sem moral polnit vsaki dan ali vsaki drugi dan, pa zadeva je vedno bolj štekala.
OmegaM ::
Si preveril, če tema že obstaja:
Katera pametna športna ura ?
Pametna ura
Hvala, vem da tema že obstaja, ampak je tudi bilo nazadnje neodzivno, zato sem raje kreiraj novo temo.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Kaj kupiti | 193342 (975) | scipascapa |
» | Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45485 (2584) | Moivre |
» | Pametna uraOddelek: Kaj kupiti | 2343 (559) | enemon |
» | ASUS ROG strix prebuild -- je vredno nakupa?Oddelek: Kaj kupiti | 799 (693) | varlec |
⊘ | kateri telefon?Oddelek: Kaj kupiti | 2499 (2198) | bluefish |