» »

Gozdarstvo

Gozdarstvo

1
2
»

Reycis ::

Tri leta delam vsak teden z motorko in nisem imel omembe vredne nesreče. Sem opravil tečaj za varno delo. Kuall ima prav, vedno in v vsaki situaciji gledaš samo to kaj gre lahko narobe in vedno minimiziraš risk. Prigode drugih, ki sem jih videl na lastne oči so bile posledica neumnega hitenja, bližnjic in nepazljivosti. Precej ljudi sploh ni sposobnih tega dela. Osip je ogromen.
Diversity is our greatest strength

V-i-p ::

Reycis je izjavil:

Tri leta delam vsak teden z motorko in nisem imel omembe vredne nesreče. Sem opravil tečaj za varno delo. Kuall ima prav, vedno in v vsaki situaciji gledaš samo to kaj gre lahko narobe in vedno minimiziraš risk. Prigode drugih, ki sem jih videl na lastne oči so bile posledica neumnega hitenja, bližnjic in nepazljivosti. Precej ljudi sploh ni sposobnih tega dela. Osip je ogromen.

Lahko zmanjšaš, ne moreš pa preprečit in predvidet nepričakovano pa pika. Sosed moj se je ubil na prazni cesti. Kako? Jah, čebela ga pičla, pa je nagonsko - podzavestno malo preveč trznil z volanom v desno, žal po hribu navzdol. Pa še je takih ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero motorno žago? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
448151129 (16512) BCSman
»

Se splača nakup gozda za ogrevanje? (strani: 1 2 3 4 )

15722825 (18049) energetik
»

Strošek drv (strani: 1 2 3 4 )

18334115 (29299) stara mama
»

Potrebujem nasvete za les

308755 (5692) golcvar
»

Bencinska motorna žaga alpina?- Mnenja!