Forum » Loža » zobozdravnik
zobozdravnik
jozeprevoz ::
Nevem ali moram na slikanje zob po opravljenem posegu, ponavadi sem dobil listek na katerem je bilo napisano rtg in stempelj zobozdravnika, nazadnje pa samo stempelj in uro ponovnega pregleda? Sklepam, da nerabim slikat zoba, sem danes klical 2x pa se doben ne javi... morda kdo ve kako je s tem?
Lep pozdrav
Lep pozdrav
gendale2018 ::
če ti niso nič rekli pomoje ni treba, za zihr ti pa lahko odgovorijo samo oni
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
gendale2018 ::
to je res, ampak op ni napisal kaj so mu delali :)
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
kixs ::
Js grem vsakih nekaj (5+) let slikat zobe, da moja kmetica vidi kaj se dogaja pod starimi plombami. Zaenkrat se nisem imel takega posega, da bi morali post festum preverjati stanje na tak nacin.
oo7 ::
Čez 1 teden sem naročen za brušenje kamna pa bo spet skelelo, ko hudič. Ali bi kakšen Lekadol pomagal pred brušenjem ? Ali pa Doreta ?
6bt9hmDwY ::
V veliki večini ne boli nič, včasih mogoče preveč ob dlesni/tkivu kaj 'dreja', pa ni hudega, kot kakšne zoprne iglice mogoče. Po brušenju imaš zobe precej gole in malo ostre. Če se 'brusilka' rada naslanja za oporo, je tudi nekoliko senzualno doživetje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zobni kamen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26730 (5393) | Ganon |
» | Laser - Zobozdravnik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9974 (3578) | Jure14 |
» | Odprt zob- čakat 6 mesecev ali dat 120 evrov in bo takoj popravljeno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28548 (9058) | mat xxl |
» | Amalgamske (zastonjske) zalivke oz. plombeOddelek: Loža | 3339 (2485) | Smurf |
» | ZobozdravnicaOddelek: Loža | 3875 (2690) | c00L3r |