Forum » Loža » test covid
test covid
user54321 ::
da ne odpiram nove teme me zanima glede testiranja studentov
nekaj casa nazaj (september) je bila moznost na nekaterih tockah brezplacno testiranje za studente s pomocjo studentske kartice
ker to ni vec mogoce me zanima za kaksne druge moznosti, vem za samotestiranja ampak s pomocjo teh vstop v trgovske centre, lokale ni mogoc
hvala
nekaj casa nazaj (september) je bila moznost na nekaterih tockah brezplacno testiranje za studente s pomocjo studentske kartice
ker to ni vec mogoce me zanima za kaksne druge moznosti, vem za samotestiranja ampak s pomocjo teh vstop v trgovske centre, lokale ni mogoc
hvala
Kayzon ::
Sistem je tako narejen,da te prisili v cepljenje. Ker se ljudje ja ne bodo testirali na dva dni in to za 10€..a teste so placali z nasim denarjem ha.
Zato se jih je vecina tudi cepila,da imajo mir pred testiranjem.
Zato se jih je vecina tudi cepila,da imajo mir pred testiranjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnost mobilnih telefonov: nove študije na miškah in podganah brez dokončne sodbe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19980 (16789) | blay44 |
» | Strojni trojanci na integriranih vezjihOddelek: Novice / Varnost | 22179 (17128) | poweroff |
» | Cena za spletno trgovino?Oddelek: Izdelava spletišč | 6568 (5619) | HardFu |
» | Simobil unlimited - omejena hitrost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19108 (13176) | ZdravkoČolič |