Forum » Loža » Izposoja brusilnika
Izposoja brusilnika
Pimoz ::
Zivjo!
Ali kdo se izposoja elektricna orodja. Za zbrusit imam dva v les oblecena stebra pa bi si izposodil tracni brusilnik. Prejsna leta smo to dobili v Bauhausu pa sploh ne izposojajo vec. Obi pa takih majhnih orodij nima.
Sem gledal po internetu in najdem zelo malo ali pa stare podatke.
Ima kdo kaksen predlog? V skrajnem primeru bo pac nakup, samo res rabim enkrat na dve leti...
Hvala in LP.
Ali kdo se izposoja elektricna orodja. Za zbrusit imam dva v les oblecena stebra pa bi si izposodil tracni brusilnik. Prejsna leta smo to dobili v Bauhausu pa sploh ne izposojajo vec. Obi pa takih majhnih orodij nima.
Sem gledal po internetu in najdem zelo malo ali pa stare podatke.
Ima kdo kaksen predlog? V skrajnem primeru bo pac nakup, samo res rabim enkrat na dve leti...
Hvala in LP.
Bud_Bundy ::
Mašinca, al kaj je že.
Sicer pa, če imaš kotno brusilko, oziroma rezilko, fleksarco, kupiš nastavek za brusni papir.
Obstaja tudi nastavek za na vrtalnik, ki opravi enako funkcijo.
Tudi, če nimaš rezilke/vrtalnik, si kupiš eno baterijsko(ali navadno) in ti gotovo pride večkrat prav.
Sicer pa, če imaš kotno brusilko, oziroma rezilko, fleksarco, kupiš nastavek za brusni papir.
Tudi, če nimaš rezilke/vrtalnik, si kupiš eno baterijsko(ali navadno) in ti gotovo pride večkrat prav.
BorutO ::
Baje, da so mašine izposojali tudi v bauhausu, samo nisem pa prepričan, ker to je že vsaj 10 let nazaj, ko mi je kolega razlagal glede tega.
Ben Dover ::
Mašinca, al kaj je že.
??????????????
Ti pa nisi lih mojster ha?
OP bo brusil leseni steber in fajn je, če je na koncu stvar ravna in ne kot njiva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
Meee ::
https://www.knjiznicareci.si/
Tole je top. Izposoja česarkoli 5 EUR na teden, lahko pa kupiš letno naročnino pa imaš neomejene izposoje.
Ne vem, če imajo brusilko imajo pa kar nekaj drugega orodja in še kup drugih reči. V Savskem naselju v Lj. Tudi, če imate kakšne uporabne zadeve, ki jih ne potrebujete več, jih lahko vprašate, če jih vzamejo.
Dosti ugodneje kot Bauhaus,itd.. pa še podpreš dobro idejo.
lp
Tole je top. Izposoja česarkoli 5 EUR na teden, lahko pa kupiš letno naročnino pa imaš neomejene izposoje.
Ne vem, če imajo brusilko imajo pa kar nekaj drugega orodja in še kup drugih reči. V Savskem naselju v Lj. Tudi, če imate kakšne uporabne zadeve, ki jih ne potrebujete več, jih lahko vprašate, če jih vzamejo.
Dosti ugodneje kot Bauhaus,itd.. pa še podpreš dobro idejo.
lp
Zimonem ::
Ideja ni slaba. So pa bolj ali manj hobi mašine na koncu svojega življenjskega cikla. Ampak vseeno. Dobra reč.
Meee ::
Seveda tole za ornk mojstre verjetno ni oz. je za prvo silo ali manjša opravila. Ampak mojstri imajo načeloma svoje orodje :)
Za nas hobi domače "mojstre", ki se na vsake toliko kaj spravimo naredit in nimamo cele delavnice pa pride prav. 2x sem si sposodil krožno žago in mi je obakrat čisto super delala in naredila vse kar sem rabil.
Za nas hobi domače "mojstre", ki se na vsake toliko kaj spravimo naredit in nimamo cele delavnice pa pride prav. 2x sem si sposodil krožno žago in mi je obakrat čisto super delala in naredila vse kar sem rabil.
koyotee ::
Mašinca, al kaj je že.
??????????????
Ti pa nisi lih mojster ha?
OP bo brusil leseni steber in fajn je, če je na koncu stvar ravna in ne kot njiva.
S tračnim ti prav tako hitro potegne črto. Verjetno bi bil boljši vibracijski.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Bud_Bundy ::
Ja najlažje je pa žalit ko nekdo predlaga ekonomično opcijo..... Kaj jaz vem, če je steber pred vhodom, ali v štali.
Zagotovo bi moj predlog komu prišel prav, tisto žaljenje Bendoverja pa nikomur.
Zagotovo bi moj predlog komu prišel prav, tisto žaljenje Bendoverja pa nikomur.
Ben Dover ::
Če si vzel to kot žaljenje tudi prav.. Najbolje da te pohvalim in ignoriram totalno neuporaben nasvet.
Kvinta ::
To kupiš najbolj poceni vibracijski brusilnik je čisto dober ta za 20€ mam eno tako vbodno žago sem zažagal za dva kesona ladijskega poda pa še vedno dela
A.C.A.B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater baterijski vrtalnik? (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 206443 (14548) | lopov |
» | Vibracijski vrtalnik ali udarni vrtalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28231 (12512) | Silici |
» | Cenejša elektropnevmatska kladiva - primerjava in nasvetiOddelek: Loža | 15138 (8196) | barbarpapa1 |
» | Krtačke (ščetke) za klip-klap vrtalnik. Kje v MB?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5148 (4308) | Alkoman |
» | Izrez Raznih motivov v ohišja... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6589 (4102) | DimmniBurek |