Forum » Zvok in slika » Reolink kamera ne podpira Clouda v EUju
Reolink kamera ne podpira Clouda v EUju
BorutO ::
Kupil sem 4 kamere Reolink firme. Več kot zadovoljen z njimi. Problem nastane edino, da se pred tem nisem pozanimal, da v EUju kamere ne podpirajo Clouda, kar bi pomenilo, da video shranjuje v online strežnik. Zdaj mam micro SD kartice 256gb v kamerah, ampak to mi ni ok. Če je kamera offline, zgodovine sploh ne moreš pogledati.
Seveda sem pisal supportu, kjer so mi rekli, da EU države ne podpirajo zaradi nečesa pač in da delajo na tem, da bo v bližnji prihodnosti na voljo tudi v sloveniji oz. euju.
Zanima me, če je kdo tu, ki ima reolink kamere in če je komu uspelo "po ovinkih" aktivirati cloud? Recimo tako kot game pass od microsofta, ki slovenije ne podpira, ampak če se registriraš z nekim fejkanim accountom, kot da živiš v UK, takrat pa lahko plačaš to in koristiš game pass.
Nekaj sem probaval tudi v reolinku, da bi sfejkal sistem, da bi me sistem zaznal, da sem v kakšnih ZDA, kjer Cloud deluje, imel bi neki fake naslov, plačal bi pa z binance kreditno, ki je mednarodna in ni vezana na državo. Zaenkrat mi ne uspeva. Edino preko VPNja še nisem probal. Na googlu tudi nič ne najem. Bi pa rad bil, da mi shranjuje na net, kot pa na kartico.
Zdaj kar koli naredim, mi aplikacija niti ne ponudi opcije Clouda, med tem, ko gledam neke ameriške videe, pa tam avtomatsko ponudi tudi cloud.
Seveda sem pisal supportu, kjer so mi rekli, da EU države ne podpirajo zaradi nečesa pač in da delajo na tem, da bo v bližnji prihodnosti na voljo tudi v sloveniji oz. euju.
Zanima me, če je kdo tu, ki ima reolink kamere in če je komu uspelo "po ovinkih" aktivirati cloud? Recimo tako kot game pass od microsofta, ki slovenije ne podpira, ampak če se registriraš z nekim fejkanim accountom, kot da živiš v UK, takrat pa lahko plačaš to in koristiš game pass.
Nekaj sem probaval tudi v reolinku, da bi sfejkal sistem, da bi me sistem zaznal, da sem v kakšnih ZDA, kjer Cloud deluje, imel bi neki fake naslov, plačal bi pa z binance kreditno, ki je mednarodna in ni vezana na državo. Zaenkrat mi ne uspeva. Edino preko VPNja še nisem probal. Na googlu tudi nič ne najem. Bi pa rad bil, da mi shranjuje na net, kot pa na kartico.
Zdaj kar koli naredim, mi aplikacija niti ne ponudi opcije Clouda, med tem, ko gledam neke ameriške videe, pa tam avtomatsko ponudi tudi cloud.
- predlagal izbris: hribovc88 ()
Machete ::
Ja, saj to piše na njihovi strani. Ok kakorkoli, naredi si server.
Je kar nekaj vodičev, malo pogooglaj: https://www.noip.com/support/knowledgeb...
Je kar nekaj vodičev, malo pogooglaj: https://www.noip.com/support/knowledgeb...
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Furbo ::
Kupiš pač še DVR?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Machete ::
Ali ima kdo kak starejši WINDOWS client installer? Nikakor ne najdem kak prejšnje verzije, ker zadnja mi na Win7 mašini samo črno okno kaže..
Hvala.
Hvala.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Daniel ::
Ne dela Cloud ne, obljubljajo pa ga za EU že neke 3 leta... Jaz vse posnetke zraven kartic v kamerah pošiljam še na FTP. Deluje čisto ok edino kar moraš ročno brisati starejše posnetke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadzorne kamere (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16456 (622) | Daniel |
» | Xbox game pass v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 23811 (948) | stefi91 |
» | Kamera za nadzor dvorišča (s snemanjem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4821 (948) | dvihtelic |
» | IP Kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7199 (2771) | Kekec |
» | Kamere s SD, ali je še smiseln NAS?Oddelek: Strojna oprema | 1928 (1673) | Joze_K |