Forum » Pomoč in nasveti » Softwer za ESS AudioDrive zvočno kartico
Softwer za ESS AudioDrive zvočno kartico
SavoS ::
Serbus!
Imam zvočno kartico ess audiodrive es 1869f na ISA vodilu, ki ima gor tudi radio sprejemnik.
Zanima me kateri softwer moraš imeti, da lahko poslušaš radio na tej kartici???
Kartico bom zabulal v eno staro mašino celeron 300a, ker pač nebo na net povezan, pa bi s to kartico lahko radio poslušal.......
Sem iskal že na uradni strani ess pa so samo driverji, nikjer pa nič o kakšnem programu za poslušanje radia!!!
A ma kdo kakšno idejo???
Thanks?
Imam zvočno kartico ess audiodrive es 1869f na ISA vodilu, ki ima gor tudi radio sprejemnik.
Zanima me kateri softwer moraš imeti, da lahko poslušaš radio na tej kartici???
Kartico bom zabulal v eno staro mašino celeron 300a, ker pač nebo na net povezan, pa bi s to kartico lahko radio poslušal.......
Sem iskal že na uradni strani ess pa so samo driverji, nikjer pa nič o kakšnem programu za poslušanje radia!!!
A ma kdo kakšno idejo???
Thanks?
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33859 (7690) | copkacopi |
» | [divXvid] Daewoo predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17391 (8430) | Rašo |
» | pridobivanje štipendijeOddelek: Šola | 1714 (1533) | MadMicka |
» | Iz zvočnikov slišim diske!!!!!Oddelek: Zvok in slika | 1120 (870) | Maxtor |
» | satelitski internet (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7219 (5703) | branko_bm |