Forum » Pomoč in nasveti » tiskalnik Epsonov
tiskalnik Epsonov
Border ::
Lep pozdrav!
Doma imam tisklanik Eposon 400, pa mi nagaja...
V junija, julija in avgusta nisem kaj dosti prinat, pa se barve je bila cisto na minimumu... potem pa sem kupil novo crno barvo pa sem ugotivil da mi ne printa vec vredu... kao dela premore... ko glavo spucem nic ne pomaga... barvna glave je pa OKEJ!
Kaj se da tukaj narediti? Obcutek imam, da je glava posusena... bi se dalo kaj z alkoholom nardit?
lp Uros
Doma imam tisklanik Eposon 400, pa mi nagaja...
V junija, julija in avgusta nisem kaj dosti prinat, pa se barve je bila cisto na minimumu... potem pa sem kupil novo crno barvo pa sem ugotivil da mi ne printa vec vredu... kao dela premore... ko glavo spucem nic ne pomaga... barvna glave je pa OKEJ!
Kaj se da tukaj narediti? Obcutek imam, da je glava posusena... bi se dalo kaj z alkoholom nardit?
lp Uros
podtalje ::
Zagotovo je zasušena glava.
Prvo je, da probaš z običajnim head cleaning in to vsaj trikrat zapored, ker je z vsakim
poskusom čiščenje močnejše. (gre pa kar veliko črnila za to)
druga zelo dobra metoda je, da blazinico, na kateri počiva glava v ugasnjenem položaju, močno
namočiš z alkoholom (jaz sem naredil isto, pa mi ni pomagalo in sem že obupal, ko pa sem zjutraj
še enkrat printal, je pa stvar deloval, tako da se splača počakati kakšen dan)
tretja metoda pa je, da vzameš dol glavo in jo spihaš z inekcijo, vendar je metoda kar zahtevna, zlasti pri
moniranju glave nazaj na tiskalnik)
Prvo je, da probaš z običajnim head cleaning in to vsaj trikrat zapored, ker je z vsakim
poskusom čiščenje močnejše. (gre pa kar veliko črnila za to)
druga zelo dobra metoda je, da blazinico, na kateri počiva glava v ugasnjenem položaju, močno
namočiš z alkoholom (jaz sem naredil isto, pa mi ni pomagalo in sem že obupal, ko pa sem zjutraj
še enkrat printal, je pa stvar deloval, tako da se splača počakati kakšen dan)
tretja metoda pa je, da vzameš dol glavo in jo spihaš z inekcijo, vendar je metoda kar zahtevna, zlasti pri
moniranju glave nazaj na tiskalnik)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako očistiti tiskalnik, glavo, kartušo..Oddelek: Strojna oprema | 13748 (7815) | mulc007 |
» | Pivo + ospen 1500 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23480 (11171) | Tomi |
» | Odstranjevanje ostankov lepila z laptopaOddelek: Loža | 5288 (4884) | fosil |
» | Čiščenje tiskalne glaveOddelek: Pomoč in nasveti | 4371 (4144) | bluefish |
» | Epson 915 Photo? and my story:)Oddelek: Kaj kupiti | 1755 (1595) | Brane2 |