Forum » Loža » Store of value
Store of value
ajfon ::
Pozdrav,
zanima me če obstaja karkoli kar kupiš in drži konstantno vrednost?
Zanimam se, ker itak vete da glede inflacije stvari niso rožnate.
Crypto imam, ampak še nisem zasledil projekta, kjer bi valuta bila konstantna (vrednost neodvisna od ničesar).
Kakšna alternativa?
Lp
Crypto imam, ampak še nisem zasledil projekta, kjer bi valuta bila konstantna (vrednost neodvisna od ničesar).
Kakšna alternativa?
Lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
IgorCardanof ::
Pozdrav,
Kakšna alternativa?
Lp
" Crypto imam, ampak še nisem zasledil projekta, kjer bi valuta bila konstantna (vrednost neodvisna od ničesar). "
Če je vrednost konstantna, potem konstantno izgubljaš, zaradi inflacije. Iščeš valuto, ki bo šlo gor sorazmerno z inflacijo oziroma hitreje, torej, da njen buying power ostaja enak.
Comandante ::
Po mojih izkusnjah je dalec najboljsa investicija znanje, dosega najboljse donose. Na drugem mestu so trgi (surovine, delnice, karkoli je tisti trenutek podcenjeno - surovine potrebujemo za zivljenje, in nekatere osnovne bodo vedno drzale vrednost). Simpl in ziher je tudi zlato, na dolgi rok relativno stabilno.
energetik ::
Nobena naložba nima konstantne buying power. Na dolgi rok vsaj delniški skladi in zlato prehitevajo inflacijo ali jo vsaj izničijo. Zaenkrat tudi kriptovlaute, vsaj tiste, ki so že dovolj časa na sceni, da se to sploh da videti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj padec Bitcoina lahko sproži revolucije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 16655 (5518) | tikitoki |
» | Elon Musk poskrbel za skokovito rast bitcoina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22891 (16938) | IL_DIAVOLO |
⊘ | Kam vložiti denar (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 69870 (29261) | [Michael] |
» | Bitcoin ruši vse pred seboj (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 84775 (70756) | D3m0r4l1z3d |
» | C++ konstanta, ki je čas buildaOddelek: Programiranje | 849 (556) | twom |