» »

Trgovina Wiggle

Trgovina Wiggle

lolipop2 ::

Je že kdo kupoval v trgovini Wiggle? Wiggle.co.uk

Je to zanesljiva stvar? Da se ne prenaglim.

+ vprašanje

Če naročim sedaj..cca 120€, me opali še DDV?

Hvala.

Ganon ::

bluefish ::

Kupil 2x, brez problemov. Trgovina je sicer uveljavljena.

Kar se tiče davka: https://www.wiggle.co.uk/h/option/brexit

JeBelaCesta ::

jaz sem tudi se kupoval pri njih, vse bp
lep pozdrav iz višav ;-)

Blaz90 ::

Naroči iz international strani:

https://www.wiggle.com/

Badwolff ::

Večkrat. Mal dolg hodi, drugače BP.

bluefish je izjavil:

Kupil 2x, brez problemov. Trgovina je sicer uveljavljena.

Kar se tiče davka: https://www.wiggle.co.uk/h/option/brexit

Q1: Will I have to pay anything extra like duties at customs?

A1: No, the price you see at checkout is the final price you pay. All taxes and duties have already been applied to your order. You will not be required to pay import tax or duty when your order arrives at customs.

Nice! Nisem pa do sedaj slišal za to trgovino. LOL... kje jaz živim :) Hvala.

Blaž, zakaj pa z wiggle .com?

Skyman ::

A ni bila še vcasih wiggle.de.Sedaj sem opazil da je ni več.Sem pa vcasih kupoval na wiggle.co.uk bilo je brez tezav.

jocoj ::

Skyman je izjavil:

A ni bila še vcasih wiggle.de.Sedaj sem opazil da je ni več.Sem pa vcasih kupoval na wiggle.co.uk bilo je brez tezav.

https://www.wigglesport.de/

Darko! ::

lolipop2 je izjavil:

Je že kdo kupoval v trgovini Wiggle? Wiggle.co.uk

Je to zanesljiva stvar? Da se ne prenaglim.

+ vprašanje

Če naročim sedaj..cca 120EUR, me opali še DDV?

Hvala.

Trgovina je preverjeno ok.
Že večkrat naročil.

Orodje, sedež, cote, gele, ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Darko! ()

gusto ::

Tudi jaz sem že večkrat naročil, imam pozitivne izkušnje. Enkrat se mi je kolesarska rokavica strgala po 14 dneh, sem poslal nazaj, so mi vrnili denar in poštnino. Naročal sem iz co.uk, kako je sedaj z davkom pa ne vem. V 3/4 primerih, so mi v škatko vrgli še mini vrečko haribo gumi medvedkov, mi je bilo simpatično.:D
Have you tried turning it off and on again?

Kje je sedaj Blaž, da pove zakaj kupiti preko COM in ne CO.UK ?

:)

Mogoče kdo ve, kdaj bi to lahko prišlo v SLO? Rečeno je bilo da 4.6., do danes pa še nič. Naj bi šlo preko Post.at, tam pa tracking piše samo, da so 3.7. sprejeli informacijo o pošiljki

Badwolff ::

Badwolff je izjavil:

Like this ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

Badwolff je izjavil:

Badwolff je izjavil:

Like this ?

Ja :))

Ma, saj ni panike. Sem vzel v zakup. Edino me moti, da ni trackinga vmes, kje je. Bo kar naenkrat zjutraj pokazalo na post.at, da pride paket.

TommyGun ::

Ali je kdo kaj zadnje čase (po 1.7.) naročeval kaj iz Wiggla? Oziroma od kjerkoli drugje iz Velike Britanije. Zanima me glede carinjenja.

Naročena sta 2 izdelka. En je verjetno poreklo izven VB, glede na to, da je Shimano izdelek. Pri vseh artiklih ti piše "all taxes and duties included", torej vsi davki in carina vključeno. Pošiljko poslali preko DHLa.

Že včeraj sem prejel e-mail od DHLa, z dvema kodama, da bi naj kao za hitrejše carinjenje poslal vse potrebne podatke. Noter vidim, da je Wiggle že dal račun in tovorni list. Torej bi naj dodal samo še potrdilo o plačilo. Morebiti tudi še v slovenščini informacije o vsaki poziciji izdelka, mojo davčno,... V emailu je tudi zapisano, da se skladiščenje pošiljk več kot 3 dni tudi zaračunava. V sledenju pošiljke vidim, da naj bi se papirnatno carinjenje opravljalo v Linzu v Avstriji.

Sem si mislil, pač izpolnim, saj bo prej prišlo. Ko vse izpolnjuješ in dodajaš, pa na koncu ravno vidiš dve možnosti
- Garancija DHL (plačljivo)
ali pa
- garancija uvoznika - za osebno uporabo (in to opcijo je nemogoče zbrati!!!)
sem poskušal vse možne opcije pred tem, da bi potem šlo, ampak je nemogoče izbrati to drugo opcijo. A garancija DHL glede na njihov cenik pride 2% oz. najmanj 12,2 EUR

Sem mislil vse skupaj ignorirati, ampak sem danes dobil še en čisto enak poziv za izpolnitev carinskega postopka.

Ali je boljše vse skupaj ignorirati in bo prej ali slej prišlo, ali kake so kaj izkušnje.

Jaz sem sicer junija naročil, ampak ni bilo nobenih komplikacij z DHL. Plačal na Wiggle in paket prišel. Res z zamudo, ampak nič ni bilo treba pošiljat. PReveri pri Wiggle chat pomoč... mogoče znajo pomagat

TommyGun ::

Sem klical na dhl. Moram izpolniti, plačal pa nebom nič, čeprav bo tisto okence označeno. To imajo vedno "zaklenjeno" za fizične uporabnike.Plačal pa nebom nič, ker je postopek in davek plačal že dobavitelj. Sistem DDP.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj potrebujem, da kolesarim v dnevni sobi?

Oddelek: Šport
457141 (4471) jakanov
»

Naročanje iz UK trgovin

Oddelek: Loža
211676 (1338) Zimonem
»

Spletna trgovina 21run

Oddelek: Loža
383715 (1969) 7tom1ja
»

Varno nakupovanje na aliexpres