Forum » Kaj kupiti » katero tipkovnico?
katero tipkovnico?
tx-z ::
torej katero tipkovnco kupt. More bit črna in pa žična! sovražm baterije..in seveda tiha, tko da k tipkam, da ni tok glasno da cela hiša ve da sm za računalnikom
zelo vredu se mi zdi Internet Navigator SE, prodajajo jo pa pr mlakomu za okol 11kSIT
a jo prodajajo še kje? mlakom pač..
zelo vredu se mi zdi Internet Navigator SE, prodajajo jo pa pr mlakomu za okol 11kSIT
a jo prodajajo še kje? mlakom pač..
tx-z
darkolord ::
IBM SK-8820
je zlo tiha, črna, žična, sicer nima multimedijskih tipk in to, se pa za moje pojme res lepo tipka...
drgač jo pa prilagajo zraven PCjev tko da ne more bit bogve kako draga
je zlo tiha, črna, žična, sicer nima multimedijskih tipk in to, se pa za moje pojme res lepo tipka...
drgač jo pa prilagajo zraven PCjev tko da ne more bit bogve kako draga
goku :) ::
Z 99 gotovostjo trdim da jo imajo.
100% pa sem da so jo imeli, nimajo vsega na ceniku. Drugače pa ta tipkovnica je zdhr dobra
100% pa sem da so jo imeli, nimajo vsega na ceniku. Drugače pa ta tipkovnica je zdhr dobra
Navijanje je kamen modrosti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje prodajajo kvalitetne tipkovnice? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7162 (5942) | Jan987 |
» | Katero tipkovnico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6743 (5403) | Jan987 |
» | Radeon 9550 - katerega -danes?Oddelek: Kaj kupiti | 2223 (1507) | ToRnAdO- |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8180 (5541) | SnakeBite |
» | Tipkovnice - katero predlagate za dobro tipkanje!?Oddelek: Kaj kupiti | 2105 (1859) | ginekolog |