Forum » Pomoč in nasveti » Laptop HP cpu problem
Laptop HP cpu problem
km- ::
razstavu sem prenosnika Hewlett packard n3310 in dal ven procesor. nazaj notri pa ga ne morem dat.
Ugotovil sem da podnozje kjer pride cpu se lahko premakne levo in desno, premaknu sem ga desno in se cpu lepo vsede not, zdej pa verjetno morem premaknit v levo da se to nazaj zaklene, ker ce ni zaklenjen, se monitor sploh ne prizge.. ma kdo mogoce kaksno idejo? mogoce majo kaksno zascito da ne mores dat nazaj cpuja?
Ugotovil sem da podnozje kjer pride cpu se lahko premakne levo in desno, premaknu sem ga desno in se cpu lepo vsede not, zdej pa verjetno morem premaknit v levo da se to nazaj zaklene, ker ce ni zaklenjen, se monitor sploh ne prizge.. ma kdo mogoce kaksno idejo? mogoce majo kaksno zascito da ne mores dat nazaj cpuja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična zviti CPU pini (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13773 (11327) | solatko |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15845 (10435) | clix |
» | Navijanje E6400 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6038 (4855) | >>><<< |
» | Kako naj ponovno naložim xp-je? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5629 (4864) | pilotgirl84 |
» | comp. mi ne zazna zvočne kartice!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1752 (1627) | Nia & Melody |