Forum » Pomoč in nasveti » Kako zakleniti računalnik?
Kako zakleniti računalnik?
Slowenc ::
Moj računalnik moslim dati na neko razstavo. Na njem se bo vrtela igrica, katero bodo lahko igrali obiskovalci.
Imam win2k. Kako naj nastavim računalnik, da mi ne bo mogel noben nič stikati, kaj imam na disku. Da bi vse zaklenil in pustil laufati samo igrico in da ne bi mogel sploh priti v namizje. Ali se to sploh da? Upam da veste kaj mislim.
Imam win2k. Kako naj nastavim računalnik, da mi ne bo mogel noben nič stikati, kaj imam na disku. Da bi vse zaklenil in pustil laufati samo igrico in da ne bi mogel sploh priti v namizje. Ali se to sploh da? Upam da veste kaj mislim.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo mi nekako vdira (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12683 (7942) | Mare2 |
» | GTA5! "Malo para, malo muzike" ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10262 (7505) | m0LN4r |
» | igre - res škodujejo računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9815 (7955) | MasterTade |
» | Prodaja iger po dolgem času spet zraslaOddelek: Novice / Rezultati | 7826 (5540) | vesolc |
» | čudno vedenje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3755 (3112) | solatko |