Forum » Strojna oprema » brnenje iz zvocne
brnenje iz zvocne
Mr_Oizo_ ::
Pozdrav,
Zanima me kaj bi blo narobe....(ne mi rect nej zamenam zvocno), namrec ko povecam glasnost na ojacevalniku mi zacne brneti....ce iztaknem kabel iz zvocne pa je vse v redu..a je mozno da sem kaj pretaknil....v oz. na zvocni....
dejan
Zanima me kaj bi blo narobe....(ne mi rect nej zamenam zvocno), namrec ko povecam glasnost na ojacevalniku mi zacne brneti....ce iztaknem kabel iz zvocne pa je vse v redu..a je mozno da sem kaj pretaknil....v oz. na zvocni....
dejan
burekar ::
vzem kontakt šprej pa ga mal špricn tam kjer vtakneš kabl v zvočno, pa lahk tud probaš kabl mal bol noter potisnat.
ferjan ::
to kar slišiš je verjetno vrtenje ventilatorja... problem je pa verjetno v kablu ki povezuje cd-rom in zvočno...Najprej softversko izklopi (mute) vse vhode (Cd-rom/line in/mic in/...)...To bi moralo že skoraj 100% rešiti problem (vsaj pri meni je tko). Če še vedno ne gre potem fizično odklopi line in kable (tist od cd-roma,mikrofona,televizije...)....
Če slučajno še vedno brni si kupi boljše kable!
Če slučajno še vedno brni si kupi boljše kable!
Mr_Oizo_ ::
aaha.....mozno je da sem kej "zajebu", k sem dvd dol jemov....pa mozno da sem kej premknu a kva....bom mogu mal pogledat ja.....
deks
deks
Binji ::
Jst mam podoben problem sam da mi vcasih "strka" v zvocnikih ce kasn film gledam. Kaj je to lahko kartica (SB Vibra16)?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5400 (4397) | hyphh |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12735 (8623) | OwcA |
» | Kar naenkrat se mi je začel pojavljati brum zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2054 (1602) | multiscan |
» | Ena fajn konfiguracijaOddelek: Kaj kupiti | 889 (811) | Microsoft |
» | win2k in sumenje zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (1007) | SpiDEr8 |