Forum » Na cesti » Servis Piaggio
Servis Piaggio
Klemen27 ::
Živjo,
imam Piaggio bravo, ki ni bil servisiran 2 leti. Začeli so se problemi pri dodajanju gasa, ga začne dušiti. Mogoče kdo ve za kakšen dober servis v Lj ali okolici?
imam Piaggio bravo, ki ni bil servisiran 2 leti. Začeli so se problemi pri dodajanju gasa, ga začne dušiti. Mogoče kdo ve za kakšen dober servis v Lj ali okolici?
MisterM ::
Jaz sem včasih svojo Vespo 150 vozil na uradni Piaggio servis v Šiški, a ne vem, če je še tam. Imam pa znanca, ki svojo Vespo rihta pri Plešku v Brezovici.
BaTeMaN ::
Zdravo,
ve kdo za dober servis okolica Celje Maribor? Popravilo po prometni za VESPO 300 GTS?
Hvala za info.
ve kdo za dober servis okolica Celje Maribor? Popravilo po prometni za VESPO 300 GTS?
Hvala za info.
less then zero
Klamzi ::
Moto Tim v Mariboru. Vem da imajo servis, nevem pa kako je s kvaliteto. Včasih kupim kakšne rezervne dele pri njih...
Zvezdica27 ::
fantje, piaggio Si, isti klinac kot ciao...
kako napet mora biti jermen?
ali dam lahko katerikoli klinasti jermen gor, v kmetijskih trgovinah so po 4e, slo web štacine pa po 15, 20e?
hvala,
zz
kako napet mora biti jermen?
ali dam lahko katerikoli klinasti jermen gor, v kmetijskih trgovinah so po 4e, slo web štacine pa po 15, 20e?
hvala,
zz
mugen999 ::
Pelji ga tja kjer šravfajo skuterje, sej so vsi na isti način narejeni, kitajc, japonc, francoz isto sr.. drugo pakovanje.
Likalnik ::
jaz sem ravno prejšni teden menjal jermen na Yamahi 50ccm....kupil sem original v Yamahi trgovini za 25€....tako bom imel spet 20 let mir.
primer...kolega kupi jermen tako kot ti za 5€...vsako leto oziroma enkrat na dve leti se mu strga in ga menja....pač v te zadeve je vredno dati malo več €€€ saj so dokazano boljše in vzdržljivejše....pa bi zastopil, da bi šlo za veliko vsoto...pa si rečeš, ok sem privarčeval konkreten denar...tako gre pa za 20€ razlike
primer...kolega kupi jermen tako kot ti za 5€...vsako leto oziroma enkrat na dve leti se mu strga in ga menja....pač v te zadeve je vredno dati malo več €€€ saj so dokazano boljše in vzdržljivejše....pa bi zastopil, da bi šlo za veliko vsoto...pa si rečeš, ok sem privarčeval konkreten denar...tako gre pa za 20€ razlike
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri skuter 125 za B vozniško? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 34716 (9061) | demogill |
» | Motorji, skuterji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Na cesti | 83795 (4774) | hojnikb |
» | Skuter (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8062 (3439) | markasaso12 |
» | Nakup scooterja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18678 (10564) | tech level |
» | Karavan do 13.000€ - kaj predlagate? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11907 (8826) | Utk |