» »

Servis Piaggio

Servis Piaggio

Klemen27 ::

Živjo,

imam Piaggio bravo, ki ni bil servisiran 2 leti. Začeli so se problemi pri dodajanju gasa, ga začne dušiti. Mogoče kdo ve za kakšen dober servis v Lj ali okolici?

MisterM ::

Jaz sem včasih svojo Vespo 150 vozil na uradni Piaggio servis v Šiški, a ne vem, če je še tam. Imam pa znanca, ki svojo Vespo rihta pri Plešku v Brezovici.

BaTeMaN ::

Zdravo,

ve kdo za dober servis okolica Celje Maribor? Popravilo po prometni za VESPO 300 GTS?

Hvala za info.
less then zero

Klamzi ::

Moto Tim v Mariboru. Vem da imajo servis, nevem pa kako je s kvaliteto. Včasih kupim kakšne rezervne dele pri njih...

Zvezdica27 ::

fantje, piaggio Si, isti klinac kot ciao...

kako napet mora biti jermen?

ali dam lahko katerikoli klinasti jermen gor, v kmetijskih trgovinah so po 4e, slo web štacine pa po 15, 20e?

hvala,

zz

mugen999 ::

Pelji ga tja kjer šravfajo skuterje, sej so vsi na isti način narejeni, kitajc, japonc, francoz isto sr.. drugo pakovanje.

Zvezdica27 ::

kam pa v LJ (Vrhnika)? Je kak servis za priporočiti?

zz

Likalnik ::

jaz sem ravno prejšni teden menjal jermen na Yamahi 50ccm....kupil sem original v Yamahi trgovini za 25€....tako bom imel spet 20 let mir.

primer...kolega kupi jermen tako kot ti za 5€...vsako leto oziroma enkrat na dve leti se mu strga in ga menja....pač v te zadeve je vredno dati malo več €€€ saj so dokazano boljše in vzdržljivejše....pa bi zastopil, da bi šlo za veliko vsoto...pa si rečeš, ok sem privarčeval konkreten denar...tako gre pa za 20€ razlike

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri skuter 125 za B vozniško? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
15234716 (9061) demogill
»

Motorji, skuterji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Na cesti
69483795 (4774) hojnikb
»

Skuter (strani: 1 2 )

518062 (3439) markasaso12
»

Nakup scooterja (strani: 1 2 )

8418678 (10564) tech level
»

Karavan do 13.000€ - kaj predlagate? (strani: 1 2 )

8111907 (8826) Utk

Več podobnih tem