Forum » Kaj kupiti » Nakup indukcijske plošče
Nakup indukcijske plošče
Generton ::
Pozdravljeni,
ravno sem v fazi nakupa novega kuhališča. Odločil sem se, da plin zamenjam z indukcijo in zdaj bi potreboval vašo pomoč. Slišal sem, da se pri nekaterih indukcijskih ploščah pojavljajo precej velika nihanja on/off, ko plošča ni na maksimalni obremenitvi. Sam bi želel ploščo, ki za najboljši p/p nudi kar se, da majhno ''pulziranje''.
Hvala za predloge.
ravno sem v fazi nakupa novega kuhališča. Odločil sem se, da plin zamenjam z indukcijo in zdaj bi potreboval vašo pomoč. Slišal sem, da se pri nekaterih indukcijskih ploščah pojavljajo precej velika nihanja on/off, ko plošča ni na maksimalni obremenitvi. Sam bi želel ploščo, ki za najboljši p/p nudi kar se, da majhno ''pulziranje''.
Hvala za predloge.
Firebat ::
Mi imamo Electrolux indukcijsko ze 10 let, dela brez problema. Tisto malo pulziranje, pa ni moteče, je zelo tiho pri majhni obremenitvi.
Generton ::
Odlično hvala vama, vidim, da je Electrolux dejansko p/p zelo dobra bom verjetno kar v tej smeri razmišljal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Indukcijska kuhalna plošča (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 80798 (3047) | darkolord |
» | Nova idukcijska plošča crkuje - Beko (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 26165 (7423) | hafnerurban |
» | Indukcijske kuhalne plošče (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19109 (6196) | kuglvinkl |
» | Katero indukcijsko kuhalno ploščo kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38328 (31633) | Rok Woot |
» | +/- ;) BELE TEHNIKEOddelek: Kaj kupiti | 11427 (10404) | RejZoR |