Forum » Loža » Menjava bankovci za kovance
Menjava bankovci za kovance
skyline ::
Na marsikaterem plačljivem parkirišču, predvsem v turističnih krajih (npr. Bled pred ledeno dvorano).
Uporabnik ::
Naslov in potem vprašanje sta si čisto nasprotje. Ta to kar pišeš v postu ne obstaja avtomat, to ti proti plačilu naredijo v nekaterih bankah.
Se vidi da folk ne prebere več kot naslov, zato pa smo tam ko smo.
Se vidi da folk ne prebere več kot naslov, zato pa smo tam ko smo.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uporabnik ()
delavec44 ::
Človek bi dal bankovce in dobil kovance. Ne vem kakšno nasprotje tu vidiš.
Taki avtomati obstajajo. Sam sem jih že videl v igralnicah ali kjer imajo (igralne) avtomate, ki jemljejo 1€ ali 2€ kovance. Žal pa konkretno ne morem pomagati.
Taki avtomati obstajajo. Sam sem jih že videl v igralnicah ali kjer imajo (igralne) avtomate, ki jemljejo 1€ ali 2€ kovance. Žal pa konkretno ne morem pomagati.
Samael ::
Ne vem kakšno nasprotje tu vidiš.
Prebral je oboje, naslov in samo objavo. Ti pa očitno ne ;-)
Samael != Samuel
simnov ::
Si predstavljate delaš na blagajni in ti firma ne zagotovi drobiža in ti vsi molijo po 20€ in ti nimaš za vrnit.
delavec44 ::
Če smo že smotani, naslov: "Menjava bankovci za kovance" nikjer ne definira v katero smer menjava poteka :P
Blinder ::
Si predstavljate delaš na blagajni in ti firma ne zagotovi drobiža in ti vsi molijo po 20€ in ti nimaš za vrnit.
Kovance do vkljucno 50 c je lahko dobit, v denarnicah strank jih ne primanjkuje.
Kovanci 1 € in 2 € so na blagajni dragoceni; da se jih pridobit s spraševanjem strank, v kolikor se ima na voljo v blagajni bankovce po 5 €. Če kot blagajnicar nimas bankovcev po 5 € pa te čaka slab dan. Ker se potem zgodi, da moraš vračat dragocene 1 € in 2 € itd .. Bankovcev po 10 € je v denarnicah strank na miljon, sem že videl, kako je sodelavka na koncu dneva imela 70 komadov po 10 €.
Nekdo, ki je delal na blagajni v igralnici pa mi je rekel, da je pri njih najbolj primanjkovalo bankovcev po 10 €, zanimivo.
Skrta firma drobiza nam ni zagotavljala
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje zamenjati cekine v bankovce ?Oddelek: Loža | 18554 (16613) | stb |
» | DrobižOddelek: Loža | 10394 (8259) | Furbo |
» | Trafika - nima denarja za vrnit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10292 (5392) | 'FireSTORM' |
» | EURO; in prve težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17188 (10702) | MEDENA |
» | tolarski kovanci v praksi (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8430 (6436) | Nejc Pintar |