» »

Kako se počutite ob plačevanju davkov?

Kako se počutite ob plačevanju davkov?

1
...
3 4
5
»

kriptobog ::

valkoor je izjavil:

kriptobog je izjavil:

feryz je izjavil:

kriptobog je izjavil:

feryz je izjavil:

Težko boš našel dobrega odvetnika v enem tednu. Prestavi obisk.
Ker na remote se pa res ne da delati ane?
Ne, ne da se. Ti kar takoj povem. Samo denar boš vrgel skozi okno.

Se da. Mogoče socialkarji ne morete, ker proizvodnje pač ne morete odnesti domov. Btw, sem našel odvetnika na drugem forumu, kjer so bolj prijazni.

Kriptonakladač a ti znaš še kaj drugega kot nakladati in žaliti? Je to res vse kar premoreš? Zelo žalostno!

kriptobog je izjavil:

valkoor je izjavil:

Dragi kripto, nakladaš da se kar kadi. Poznam FTMO kar dobro, ker sem pred kakim letom opravil nekaj izzivov. Poleg tega poznam njihovo skupnost, zato lahko zatrdim, da oni niso v offshoru, niti nimajo računa v offshoru, niti nimajo nevem kakšnih vez po offshorih. Pa zakaj nakladaš zaboga?

Nisem rekel, da so oni v offhsore-u, imajo pa dovolj izkušenj s tem, da te usmerijo, če te to zanima. Imajo dosti strank, ki so šli v offshore. Lepo, da si opravil nekaj izzivov, koliko časa si pa funded? Sploh si funded trader pri njih? Ali si samo 10x opralvjal challenge in lovil srečo in ti je nekajkrat uspelo? Tako kot večini? :)) Jaz imam funded račun tam že od oktobra 2019 in jih zelo dobro poznam, verjetno celo oblje, kot ti njhovo skupnost :))
Ampak ajde, kar tolažite se. Večkrat sem že rekel, da vse lahko brez skrbi pokažem in razložim, komurkoli, ki se oglasi na kavici ;)

poweroff je izjavil:

KriptoUbog je zelo verjetno v prostem času tudi ena izmed Kopriv! :))

V prostem času sem Matthai in pobiram smeti.

Imam sam dovolj kapitala, tako da res ne potrebujem FTMO.

Saj FTMO imaš za zraven. Lepo kopiraš trejde iz sovjega računa tja. Easy money

valkoor ::

Mi je dovol

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: valkoor ()

kriptobog ::

valkoor je izjavil:

Mi je dovol

Drobižek. s FTMO bi imel veliko več...

valkoor ::

OK

feryz ::

kriptobog je izjavil:

Se da. Mogoče socialkarji ne morete, ker proizvodnje pač ne morete odnesti domov. Btw, sem našel odvetnika na drugem forumu, kjer so bolj prijazni.
Lepo da si ga. Kar takoj mu čimveč nakaži. Da bo vsaj nekaj efekta. Boš kasneje videl končnega.

Najboljši smo pa itak vsi. Tako da ne dvomim, da si tudi ti dobil najboljšega.

GrX ::

valkoor je izjavil:

Mi je dovol

Ti samo haraj... Če se ne motim si kako leto nazaj kazal portfolio za delnice. Še trguješ?

Vetrpiha ::

GrX je izjavil:

thetech je izjavil:

Grx > a se ni Merlak tudi preselil na Ciper? Kaj je to z nakupi zemljišč?

Ne vem za vsakega kje živi :)

Določene revne države, v J. Ameriki ponujajo njihovo državljanstvo, če podpreš lokalno gospodatvo, turizem, kupiš zemljišča.... Veljajo enaki pogoji, kot če imaš status dvojnega rezdidenta, torej se moraš preseliti v državo, ki ti ponudi državljanstvo.

Evo kako laže kriptonakladač:

30. apr. 2021: "Zakaj ne bi iskal davčne optimizacije, če lahko? Jaz sem tudi šel v offshore. Ko jebe požrešno državo."

4. maj 2021: "No vsi vemo kako je kripto obdavčen. Plačam vse davke, kot veleva zakon. Ampak mislim, da res ne bom več dolgo. Bo treba najti dobrega davčnega/offshore poznavalca."

18. jun. 2021: "Odlično. Šel v offshore, tukaj prikazujem toliko, da je za minimalca. Naj si v rit vtaknejo davke :)"

30. aprila letos je trdil, da je "šel" v offshore, 4. maja je napisal, da plačuje vse davke, ki jih veleva zakon, ampak, da bo poiskal offshore poznavalca, 18. junija pa je zopet v offshoru..

Zanimiva kronologija, ni kaj...

@kriponakladač včeraj, 18. junija okoli 14:30 sem te prekužil, da nakladaš!

US of A pravtako podeljuje državljanstva, v kolikor si pripravljen vložiti 500k oz 1m zelencev

GrX ::

Vetrpiha je izjavil:

GrX je izjavil:

thetech je izjavil:

Grx > a se ni Merlak tudi preselil na Ciper? Kaj je to z nakupi zemljišč?

Ne vem za vsakega kje živi :)

Določene revne države, v J. Ameriki ponujajo njihovo državljanstvo, če podpreš lokalno gospodatvo, turizem, kupiš zemljišča.... Veljajo enaki pogoji, kot če imaš status dvojnega rezdidenta, torej se moraš preseliti v državo, ki ti ponudi državljanstvo.

Evo kako laže kriptonakladač:

30. apr. 2021: "Zakaj ne bi iskal davčne optimizacije, če lahko? Jaz sem tudi šel v offshore. Ko jebe požrešno državo."

4. maj 2021: "No vsi vemo kako je kripto obdavčen. Plačam vse davke, kot veleva zakon. Ampak mislim, da res ne bom več dolgo. Bo treba najti dobrega davčnega/offshore poznavalca."

18. jun. 2021: "Odlično. Šel v offshore, tukaj prikazujem toliko, da je za minimalca. Naj si v rit vtaknejo davke :)"

30. aprila letos je trdil, da je "šel" v offshore, 4. maja je napisal, da plačuje vse davke, ki jih veleva zakon, ampak, da bo poiskal offshore poznavalca, 18. junija pa je zopet v offshoru..

Zanimiva kronologija, ni kaj...

@kriponakladač včeraj, 18. junija okoli 14:30 sem te prekužil, da nakladaš!

US of A pravtako podeljuje državljanstva, v kolikor si pripravljen vložiti 500k oz 1m zelencev

Vem, ampak večina se odloča za J. Ameriko, ker dobiš državljanstvo za precej manjši vložek.

Vsaka država je lahko pod določenimi pogoji tax haven.

Npr. Za Bahame je aktualno, ker živeči tujci na Bahamih niso obdavčeni za posle, ki se opravijo izven Bahamske jurisdikcije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GrX ()

Mike_Rotch ::

Vsaka država je lahko pod določenimi pogoji tax haven.

Npr. Slovenija z normiranim S.P. 4% davka :)

Vetrpiha ::

In društvi

BigWhale ::

Ok, dost je blo, dalec od problema clovestva.
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dediči Samsungovega šefa bodo plačali 60-odstotni davek na zapuščino

Oddelek: Novice / Rezultati
3513798 (11366) bbbbbb2015
»

Davki, davki davki. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12822446 (8941) nurmaln
»

Panama papers (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
22942468 (31885) Martin Krpan
»

Delo na ladji

Oddelek: Loža
4615072 (11807) chort
»

WikiLeaks dobil podatke švicarske banke (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / NWO
15747352 (42136) poweroff

Več podobnih tem