Forum » Loža » Oddaja stanovanja
Oddaja stanovanja
ATRUM ::
Ali mi lahko kdo priporoči kakšno podjetje iz lj in okolice , ki bi poskrbelo za vse aspekte oddajanja nepremičnine - stanovanja.
- sicer najemnik je že noter in je vse OK
- Sosedi so več al manj sorodniki.
- Rad bi da podjetje ureja pogodbo z najemnikom
- da komunicira z sosedi namesto mene
- da obračunava stroške
- da v primeru težav v bloku zastopa in se pogovarja z najemnikom - iskreno se meni ne da ukvarjati z njimi - z nobenim
Torej nek Upravitelj ki je aktiven ne tak da samo kasira ..
- da obračunava stroške
- da v primeru težav v bloku zastopa in se pogovarja z najemnikom - iskreno se meni ne da ukvarjati z njimi - z nobenim
Invictus ::
Jaz imam, ampak pozabi na četro in šesto točko.
Meni zadošča, da mi plača položnice in to zaračuna potem najemniku...
Meni zadošča, da mi plača položnice in to zaračuna potem najemniku...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Smrekar1 ::
Ali mi lahko kdo priporoči kakšno podjetje iz lj in okolice , ki bi poskrbelo za vse aspekte oddajanja nepremičnine - stanovanja.
- da obračunava stroške
Guglaj "agencijsko oddajanje nepremičnin". V Ljubljani sta vsaj dve podjetji, ki se bavita s tem - Zwelo in Mesto nepremičnin. Verjetno jih je še več, ki jih dobiš s kakšnim drugim iskanim nizom. Večina nepremičninskih agencij ima tudi te fore. Primarno sicer kupujejo in prodajajo, toda tudi najem je v ponudbi, da pokrije kavo in piškote.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
ATRUM ::
Guglaj "agencijsko oddajanje nepremičnin". V Ljubljani sta vsaj dve podjetji, ki se bavita s tem - Zwelo in Mesto nepremičnin. Verjetno jih je še več, ki jih dobiš s kakšnim drugim iskanim nizom. Večina nepremičninskih agencij ima tudi te fore. Primarno sicer kupujejo in prodajajo, toda tudi najem je v ponudbi, da pokrije kavo in piškote.
Oooo hvala to je to. Nisem pravilno iskal ..
Hvala ti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novopečen v oddaji stanovanja hitro vprašanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13319 (2737) | St235 |
» | Najemnina v času epidemije in plačilo davkaOddelek: Loža | 823 (655) | Groot |
» | ZAKAJ se stanovanja več ne oddajajo v najem, ampak še samo za turiste?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27211 (15891) | vostok_1 |
» | Oddajanje stanovanja v najem je bajno dobičkonosen posel! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 63604 (45137) | Mato989 |
» | Ali je najemodajalec dolžan oddati vse ključe do stanovanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16543 (14800) | revelation |