Forum » Loža » Seltron Optima SAN 300/1
Seltron Optima SAN 300/1
d_DJ ::
Zdravo,
Dedek ima toplotno črpalko za ogrevanje vode Optima SAN 300/1. Problem je ker ne deluje ura, nastavis jo na npr 21:00 potem pa negre naprej. Ostalo sicer vse deluje tako kot mora, ampak ker ne deluje ura se neda nastaviti časovnega programa, da bi se toplotna crpalka prizgala ob doloceni uri in ugasnila ob doloceni uri. Vcasih je to ze delovalo. Klicali smo na servis pogledat ni prisel nihce. Po telefonu so rekli da se ura ni mogla pokvarit 🤷🏻 . Jaz sem navodila okrog obrnil in nisem nic našel. Je pa toplo crpalka stara ze 9 let in ni vec v garanciji.
V mogoce kdo kaj bi lahko blo narobe?
Dedek ima toplotno črpalko za ogrevanje vode Optima SAN 300/1. Problem je ker ne deluje ura, nastavis jo na npr 21:00 potem pa negre naprej. Ostalo sicer vse deluje tako kot mora, ampak ker ne deluje ura se neda nastaviti časovnega programa, da bi se toplotna crpalka prizgala ob doloceni uri in ugasnila ob doloceni uri. Vcasih je to ze delovalo. Klicali smo na servis pogledat ni prisel nihce. Po telefonu so rekli da se ura ni mogla pokvarit 🤷🏻 . Jaz sem navodila okrog obrnil in nisem nic našel. Je pa toplo crpalka stara ze 9 let in ni vec v garanciji.
V mogoce kdo kaj bi lahko blo narobe?
d_DJ ::
Čas vklopa in čas izklopa je nastavljen. Mislim, da je problem v uri, ker negre naprej. Včeraj sem jo nastavil na 17:25 pol ure kasneje še vedno kaže 17:25. Tako nikoli ne doseže tiste vrednosti za vklop in izklop.
sbawe64 ::
Zakaj bi tč za sanitarno vodo imela timer ?
Nastaviš željeno temperaturo vode in pustiš da dela.Vsaj tako ima KRONOTERM.
Nastaviš željeno temperaturo vode in pustiš da dela.Vsaj tako ima KRONOTERM.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wifi termostat z regulatorji radiatorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27704 (886) | shadowfax |
» | Ogrevanje sanitarne vode (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32032 (18742) | energetik |
» | [Android] Izklop/Vklop vsak dan ob isti uri - problemOddelek: Programiranje | 1219 (1034) | mallard |
» | Toplotna črpalka za vodo (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 20176 (17953) | mn |
» | Budilka?????Oddelek: Loža | 1279 (1279) | imagodei |