» »

Kako prepoznati trola?

Kako prepoznati trola?

kalil ::

Št. odgovorov / dan: cca 5
Povprečna dolžina odgovora: 200 znakov

A ima kdo boljši sistem?

divide et empera
  • zaklenil: bluefish ()

Uizi ::

Ja.
IQ nad 110
Delujoč detektor sarkazma
Kdo pa te zeza?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

Uizi je izjavil:

Ja.
IQ nad 110
Delujoč detektor sarkazma

ROFL

1 komentar > priceless
Statistika je vzeta ravno s tvojega profila.

ROFL

divide et empera

Apofis ::

cca 70-90 znakov...

Sem počaščen, ob enem pa bi pozdravil očeta, mamo in sosedo Štefko.
Lp

Tole sem ti že v eni drugi temi prilimal, ampak zdej si mi pa ponovno definiral ta pomen

You should never underestimate the predictability of stupidity

You go girl

ROFL

divide et empera

Vidim da maš nočne more zaradi mene in spet me hraniš... :))
Sori, lupčka! Less than 3

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

General Glanzkopf put a smile on his face. trololo
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

zztop ::

Enostavno: Right-wing memes in njihove standardne zmote pri sklepanju argumentov. Glavna zmota je whataboutism, druga pa reductio ad absurdum.

D3m ::

kalil je izjavil:

A ima kdo boljši sistem?

Oui!

Št. odgovorov / dan:
5.75

Povprečna dolžina odgovora:
151 znakov
|HP EliteBook|R5 6650U|

Levičarji nimajo denarja, si ne morejo privoščiti trolle.

zztop je izjavil:

Enostavno: Right-wing memes in njihove standardne zmote pri sklepanju argumentov. Glavna zmota je whataboutism, druga pa reductio ad absurdum.

Rabim hitrejšo opcijo, nimam časa spoznavat folka. Poleg tega pa številke ne lažejo.

Mnenja so pa preveč podržena biasom in ti vidim, da imaš bias.

divide et empera

D3m je izjavil:

kalil je izjavil:

A ima kdo boljši sistem?

Oui!

Št. odgovorov / dan:
5.75

Povprečna dolžina odgovora:
151 znakov

Moj idol! Poklon in kapo dol!

sitch, joka moderatorjem

Uizi je izjavil:

Kako prepoznati trola? nadlegovanje zvestih uporabnikov foruma

ROFL

divide et empera

Kaj je? Se ženi ne da kregat zdaj pa vame skačeš?

kalil je izjavil:

sitch, joka moderatorjem

Uizi je izjavil:

ROFL

A nisi ti v evi temi govoril, kako ti gre ne živce SJW logika? In sem ti rekel, da ne veš kaj pomeni SJW logika.
Sem ti tudi primere kako prepoznaš SJW logiko dal, pomoje so bili trije. Je pa res, da tega kar si sedaj naredil nisem dal pod primer.

divide et empera

kalil je izjavil:

zztop je izjavil:

Rabim hitrejšo opcijo, nimam časa spoznavat folka. Poleg tega pa številke ne lažejo.

Ne vem kaj točno želiš. Hočeš prepoznati trolla, brez da bi ga poskušal prepoznati? Razmišljaš moderno, to ti je treba priznati. Danes hočejo vsi vse, brez da bi.

Če hočeš prepoznati trolla, pač moraš prebrati njegov prispevek, mogoče še več. Potem oceniš. Če nimaš časa brati vse komentarje, ti priporočam, da debatiraš samo še v živo, z ljudmi, ki jih poznaš in veš, da niso "trolli".

Saj ni težko oceniti, če gre za sarkazem, za trolla. Na hitro si lahko pomagaš s predlaganimi izbrisi, oznako PNG.

Trolli pa niso totalno brezvezni. Znajo biti zelo koristni. Veš, da bluzijo in nimajo prav, ampak njihova argumentacija, njihova pot do tega sklepa, je zanimiva. Ni pomemben samo končen sklep, ampak tudi pot, kako prideš do tega sklepa. S poti lahko potegneš kaj koristnega, čeprav je sklep totalno zgrešen po tvojem mnenju.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zztop ()

kalil je izjavil:

kalil je izjavil:

sitch, joka moderatorjem

Uizi je izjavil:

ROFL

A nisi ti v evi temi govoril, kako ti gre ne živce SJW logika? In sem ti rekel, da ne veš kaj pomeni SJW logika.
Sem ti tudi primere kako prepoznaš SJW logiko dal, pomoje so bili trije. Je pa res, da tega kar si sedaj naredil nisem dal pod primer.

Veliko si napisal pa nič povedal, nehaj trollat.. zztop ti je narisal vse kar rabiš vedet.

Zgodovina sprememb…

zztop je izjavil:

kalil je izjavil:

zztop je izjavil:

01 > Ne vem kaj točno želiš. Hočeš prepoznati trolla, brez da bi ga poskušal prepoznati? Razmišljaš moderno, to ti je treba priznati. Danes hočejo vsi vse, brez da bi.

Če hočeš prepoznati trolla, pač moraš prebrati njegov prispevek, mogoče še več. Potem oceniš. Če nimaš časa brati vse komentarje, ti priporočam, da debatiraš samo še v živo, z ljudmi, ki jih poznaš in veš, da niso "trolli".

02 > Saj ni težko oceniti, če gre za sarkazem, za trolla. Na hitro si lahko pomagaš s predlaganimi izbrisi, oznako PNG.

03 > Trolli pa niso totalno brezvezni. Znajo biti zelo koristni. Veš, da bluzijo in nimajo prav, ampak njihova argumentacija, njihova pot do tega sklepa, je zanimiva. Ni pomemben samo končen sklep, ampak tudi pot, kako prideš do tega sklepa. S poti lahko potegneš kaj koristnega, čeprav je sklep totalno zgrešen po tvojem mnenju.

01 > IMO človeka mogoče lahko spoznaš, če živiš z njim vsaj 3 mesece. Statistika je indikacija nečesa, ali je to troll ali ne, se pa moraš prepričat. Lahko mi priporačaš, kar hočeš, dejstvo je, da me zapirajo kot psa :P in sem zato sploh dobil idejo priti nazaj na forum.
02 >
Na hitro si lahko pomagaš s predlaganimi izbrisi
nisem vedel, da obstaja ta funkcija. THX
03 > Se strinjam, še več tudi sam sem včasih troll. Enim je pa to način življenja. V vzrokih zakaj, bi pa lahko odprl drugo temo.

Uizi je izjavil:

kalil je izjavil:

kalil je izjavil:

sitch, joka moderatorjem

Uizi je izjavil:

ROFL

Veliko si napisal pa nič povedal, nehaj trollat.. zztop ti je narisal vse kar rabiš vedet.

91 crk

91 črk

91 črk

divide et empera

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kalil ()

Dobrodošel na internetu BOOMER. 66 črk(nisem štel)

Zgodovina sprememb…

A imaš kaki vir za to?

divide et empera

kalil je izjavil:

A imaš kaki vir za to?

Imam vir

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čudeži, in kako jih ljudje dojemamo

Oddelek: Loža
283960 (3167) WizzardOfOZ

Aktivnost na slotechu upada s koncem delavnika (strani: 1 2 3 )

13713420 (9135) Timurlenk
»

Slotechov Alter Ego (Anketa) (strani: 1 2 3 )

11818456 (13775) SambaShare
»

Zuckerberg pričal pred Kongresom

Oddelek: Novice / Zasebnost
4621514 (17476) nsa_ag3nt
»

Najbolj dolgočasen dan v 20. stoletju 11. april 1954

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
146820 (5608) Bor H

Več podobnih tem