Forum » Programska oprema » Program za spremljanje dogajanja na računalniku
Program za spremljanje dogajanja na računalniku

Kaiser ::
Potrebujem en tak program, ki bi tekel v ozadju in logiral vse dogodke, ki se dogajajo na računalniku, npr. kater program je zagnan, kaj se kopira na disk, ipd. Rabim ga na šihtu, ker sem skrbnik enega računalnika s katerim bo delalo veliko folka pa bi rad imel malo kontrole nad dogajanjem, ker računalnik deluje 24/7.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"

Slowenc ::
Jaz sem uporabljal programček WINWHEREWHAT. Zabeleži ti vsak klik miške, vsak udarec tipke, skratk vse kar pritisneš. Je pa plačljiv.
Je pa zelo enostaven.
Je pa zelo enostaven.
Skiny gate.

Mercier ::
Malo sem pozabil na tole. Sicer sem pa le nameraval opozoriti na same možnosti sistema, kot so auditing in system monitor. Je pa stvar že sama po sebi dokaj nerodna v w2k. V XP-jih je malo bolje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30765 (14199) | darkolord |
» | Tudi podpori za Windows 2000 se počasi bliža konec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7452 (5901) | Gandalfar |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2186 (934) | -MiS- |
» | Kateri os??Oddelek: Operacijski sistemi | 1610 (1347) | andrej |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5530 (4672) | andrej |