» »

Malo reklame za FANFACTORY

Malo reklame za FANFACTORY

frenk ::

Torej včeraj smo mel študentski žur v tej diskoteki in diskoteka se mi zdi zlo vredu, problem je le ko hočeš vn pridt...v gužvi smo čakal več kot eno uro...in to zato ker so majo ene neumne "kreditne kartice" s katerim plačuješ spito pijačo(v kreditno ti delajo luknjice), pol ob izhodu pa dve punci na izhodu poračunata skupen znesek...tole bo kmal propadl če bo šlo tkole naprej...me zanima kašna so vaša doživetja v tej diskoteki:\

p.s.: še zahvala kelnarju ker je mene in kolega častil bambus:D...je pa tud res da za tistih 800 sit ni bilo kavcije...računal so mi točno toliko kot sem zapil;(
  • spremenil: frenk ()

Jakka ::

Mi smo mel afterparty od maturanca v tej lukni, to 2. dan po otvoritvi.
Naj bi not začel spuščat ob 23.00, mi smo bli tm že ene 22.20, in se postavl v gručo ljudi ki so želel pridt notr. Ampak notr enostavno niso spuščal, nam sploh niso pocedal zakaj. Zato je folk dobesedno znoru in se začel rint naprej. Varnostniki so enostavno zaprl vrata in čez ene 15 min spet začel spuščat not. Mi smo pa okol 23.30 odnehal in se odpravl v mesto.
In kaj je bil razlog? Pokvarjena klima, notr je blo blazno vroče, zato niso folka spuščal not.
So pa pravl uni k so le nekako prišli notr da je blo ful folka in vse nabasano. Pa še vroče seveda.
Men so se prov zamerl s takim odnosom k so ga mel. Kje še vidš da čakaš eno uro da pridš notr... Me ne bojo več vidl tm.

inferno666 ::

Jez sem bil tud včer na žuru.
Sam žur je bil ful dobr.

Ni mi pa jasno kako lahko v notr prideš brez problema vn pa k iz zapora. Ponavad je glih obratn.
Te bedne kartice bi lahko ukinl, k men se nč nobl ne zdijo. Natakar z luknačem hod okol.

km- ::

v gavioliju majo isti sistem s karticami :) meni je tako dosti bolse :) natakar dela luknje not, na koncu pa punca da card v blagajno ki zaracuna ceno ;P

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: km- ()

Jakka ::

In kaj se zgodi če kartice ob izhodu nimaš?
Te ne spustijo vn?

ganzi ::

plačaš 7200 -to je tok kokr lahk najvec zapijes na eno kartico :D :D

frenk ::

sej kartica je ql ampak zarad te kartice smo čakal 1 uro da smo vn pršli...loh bi mel mal več blagajn na izhodu...vsaj 4:\...žur je bil pa seveda kr ql...sam učer sm spet spoznal da jest nism za žure:D...zaenkrat>:D

HardwareMaster ::

Hehe da še jst mal po komentiram. Jst sm biu na isti dan tm kot je biu Hundey in stvar je bla res taka da si čaku ko kreten, in če se nisi rinu, je biu kurac. Drugo kar je za pograjat so smotane kartice, ker če ti jo ukradejo (kot so jo men, pol je blo treba pa drugo "najdt" nazaj) al pa jo zgubiš ne morš vn, če ne plačaš 7200 SIT, SUX total. Tretja stvar kera me moti je, da je ozvočenje na techo flouru za en shit. Če se premaknes pod "balkonček" se bol revno sliši. Potem še natakarji so počasni pa neprijazni (gnili:D ). Edino dobr mi je un deu 60/90 ko pa morm rečt da res trga in mi je full vseč.

Stvar sploh ni tko zlo slaba, sam se mal nej se ulavfa pa bo.

LP

LoTeK ::

Tud jz sm bil na tem študentskem party-ju. Morm rečt da mi je blo kr všeč. Muska je bla še kr, folk je bil tud u redu, mogoče je blo samo mal preveč gužve, ampak je pa zato vsaj klima dobr laufala. Samo mam pa eno kritiko za povedat.

Najbol me je razkurl to: Prideš notr, plačaš jurja za vstopnino in se greš zabavat. Ok vse lepo in prav. Kupiš si karto in si notr. Vse me je pa minil ko sm hotu it domov. S kolegi smo hotl it mal pred četrto vn, in ko pridemo do stranišč nas je skor kap zadela od ogromne gužve. Tako da smo čakal dobro uro da smo vn pršli. Se pravi da smo bli uzuni šele ob petih. Krivec za to gužvo pa je glupa "KREDITNA KARTICA" oz. to da morš plačat ko greš ven, kar je velka neumnost. Ne vem zakaj ne more bit tko je drugje-pač da sproti plačuješ. Prvič lohka zgubiš kartico in jo mastno plačaš. Drugič pa nastane full gužva na izhodu. No ko smo pršli do blagajne pa nas je pričakal drugi šok. Plačilo 800sit. Jaz sem vprašal uno na blagajni zakaj morm plačat 800 čeprau nism čist nc spil (smo se ga prej uzuni napil). Blagajničarka mi reče da je to "OBVEZNA KONZUMACIJA" ki jo morš plačat na glede na to ali si spil nekaj za 800 ali pa ne. To je po domače NATEG! Isto kakor če bi država rakla da morš plačat registracijo neglede na to, ali imaš avto ali pa ne ????!!!!! To v bistvu pomeni da je vstopnina za fun-factory znašala 1000+800 = 1800sit.
Še bol mi pa ni jasn zakaj so to naredil na študentskem žuru. Saj je znan stavek da študenti v večini nimajo veliko denarja. Pol sm sevedu šu nazaj in spil neki za 800. Sam vseen to je NATEG študentov + da naj omenim kako pretirane cene pijač imajo. Noro.

Tko da nevem kolkokrat me bojo še vidl v Fun-factory-ju.

Pa lep pozdrav vsem

km- ::

v gavioliju je pa priblizna ustopnina brez flyerja 5k kartico pa lahko stouwces do 25k ce se ne motim :) ce jo zgubis al nimas kesa gre pol do direktorja al sefa.. ki ti pol uzame podatke al pa kasno vredno stvar sej ne vem nikol nism sou notr :) mam vedn dnar pa pazim da ne zgubim tut ce sem hudo pijan :)
nasldenjic ko je guzva pejt naprej zurat pa pridi ko bo manj guzve :) tko jst nardim :) al pa se zrinem do blagajne ..

kalcek16 ::

Jz sm biu tud u pondelk na unmu žuru pa je blo ful dobr, sploh pa una bejbika k je mela ful preklano kiklo:) Drgač me pa tud ful mot to plačevanje.Ubistvu če greš ke in pridš enkrat not morš plačat vsaj 1.800 SIT, pa tud če greš sam na "WC"

ali3n ::

se boste že navadl, da nič ni zastojn :D kaj pa rinete tja, bogu za hrbet...
KMŠ - klub mariborskih študentov, za tobačno.. normalne cene, dobra fešta in ja.. tud punce s preklano kiklo...:D pa še kartic nimajo - cash only :-)

En se je pritoževal, da jih niso spustil not dobre pol ure prej, kot so rekli.. če rečejo ob 23h, pol to pomen ob 23:00 in nič prej... men se to zdi čist normalno. Tud v banko/trgovino ne moreš prit pol ure prej...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Binji ::

predrago, prevec natrpano, predrago, prevroce in se predrago. Need I say more? Sm biu tudi jst u pondelk tam.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Tomi ::

Kot je ali3n že povedal, KMŠ je super, posebej, ko ni nič več drugega odprtega. Čeprav pa imam občutek, da je zadnje čase vse manj dobrih lokalov.

Aja, pa ta teden ni bilo dobre študentske fešte. Štirka je bila beda, edino Kra-kra je bil normalen, ob ene pol treh. Prej pa ne vem, kako je bilo.
metrodusa.blogspot.com

Binji ::

No ja v Papillonu (FDV zur) nej blo tko slabo. Pa tudi v petk v Emonski ne sam je blo pa natrpano spet. Pa se pivsko tekmovanje sm zgubu;(
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Loki ::

kaj pa ce ti kartico ukradejo (oz. jo ti ukrades enemu)?
zastonj pijejo na tvoj racun, po uporabi pa odvrzejo :)) in poravnajo racun za svojo?

km- ::

tocno tako :D

Tody ::

Mislim kako nič ne pazite na stvari. Men je 100x boljš da mu dam kartico kot pa 5k sit za zmenat pa pozab pridit nazaj and stuff. In komentar da natakarji ne zgledajo fency pol hoče pa zastojn vstop pa še gratis pijačo lol mislim. Fantje nevem bo treba denarnce začet nosit al pa v kak notranji žep spravljat stvari. Če si pa nakresan ko marija da ne veš zase je pa spet drugo.

SasoS ::

Kartice tudi meni suxx ;((. Namrec nimas pregleda kolk porabis (ko narocas te boli k**** kaj ti luknja pol pa sam kap na izhodu :D), veliko boljsa motivacija je ko vidis da nimas niti 100 flik vec v denarnici in pol raje ne uporabis bancne...Kaj se je pa meni zgodilo - grem ven, račun 2.450, dam 2.500 dobim 50 nazaj hočem naprej pa me pička nadere kdaj bom plaču!?!?!Jaz jo samo debelo gledam (varnostnik pa mene...pomoje so ga že pesti srbele) jo naderem nazaj da sem ji ravnokar dal keš (denarnico sem držal v eni roki in unih 50 flik v drugi)...pa samo reče da je že čist blesava...pa še res je, lol.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: SasoS ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

2 mladoletnici mrtvi pred klubom Lipa !!! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
28723291 (8878) PaX_MaN
»

KMŠ (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9111125 (6610) jrtjtejtt
»

KMŠ in njihovo dojemanje H2O

Oddelek: Loža
283515 (2361) bMozart
»

Gardaland sest let kasneje...

Oddelek: Loža
464809 (4111) Matjazy
»

rave ali punk? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
695194 (4367) Gh0st

Več podobnih tem