» »

zoom na pc, spremljanje na tablici

zoom na pc, spremljanje na tablici

celje ::

prosil bi za pomoc.

potrebno je narediti povezavo: na pc (ki je na wifi omrezju) bi zacel zoom (in podobne zadeve), poslal ostalim udelezencem, potem pa bi potreboval to imeti na tablici. torej, da spremljam zoom na tablici. v istem prostoru.

oziroma, lahko tudi obratno. vse je na tablici, mora pa biti tudi na pc zaslonu.

katere tablice to omogocajo (smo “od vekomaj” na applu)? lahko je android. mora biti enostavno kar se da. vec osebam bo to potrebno potem naprej razloziti in jih nauciti.

compe imam tudi z winsi.

lahko tudi kaksna ponudba na zs (potrebujem vec kosov)

hvala

matobeli ::

Kerakol tablica tud iPadi, če ste že v Apple ekosistemu. Lahko tud monitor pa not vštekaš android box.

kako pa?

se pravi: v prostoru je vec oseb. te osebe vidijo mene in za menoj velike zaslone (pc, tudi android boxe imam). potem pa so tu se osebe, katere spremljajo mene preko (recimo) zooma. te bi zelel imeti na teh zaslonih. vendar istocasno bi jih jaz rad videl (in slisal - ni nujno) na tablici. jaz sem vedno obrnjen proti osebam v prostoru.

mora biti nekaj, kar deluje bp. to je na dnevni bazi in je zelo zazeljeno, da je "simple". dnevno je zal vec takih "dogodkov" v vec razlicnih prostorih.

potrebujem kaksne posebne programe na tablicah? bi nabavil se android tablice (ce je lazje)

Si povedal že malo več, čeprav še vedno mal dvoumno, pa recmo da razumem.

Za snemat sebe boš moral imet kamero in mikrofon, za slišat druge pa slušalke oziroma zvočnike če želiš da jih slišijo tudi drugi. Vse te tri zadeve imaš lahko ločeno (boljše kvalitete) in priklopljeno na tablico ali pc ali pa uporabiš integrirane iz tablice oziroma leptopa, važno je samo to da je v enem prostoru en mikrofon in eni zvočniki, drugače se bodo med sabo prekrivali.

Kar se tiče monitorjev v ozadju, lahko je vsak monitor svoj zoom client kateremu lahko določiš da na njem vidiš vse ali pa uporabiš "pin" funkcijo ki potem spremlja samo enega oddaljenega uporabnika.

Te monitorji v ozadju so komot samo box+monitor ker od njih ne rabiš drugega kot da prikazujejo sliko. Za zvok bo skrbela "glavna" mašina, tvoja oziroma od pomočnika.

Malo bi se zakompliciralo če bi želel da sredi prezentacije na določen monitor v ozadju daš neko tretjo osebo ker bi moral dejansko met miš v box priklopljeno in osebo ki jo želiš spremljat izbrat. Če je to vse fiksno od začetka pa ni težav. Pa tudi to zadnjo težavo se da rešit na enostavne načine, brezžične miške, oddaljeno namizje...

Načeloma je edina programska oprema ki jo rabiš zoom app.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

kamere imam sedaj. mikrofon je po eden v prostoru. opreme je kar nekaj. vseeno mi ni to "to". rad bi poenostavil.
sedaj se vsi slisijo med seboj. tako je ok.
na vsakem zaslonu ne more biti samo ena oseba. jih je prevec. zasloni so veliki (na pamet okrog 100 inc).
tretjo osebo na monitor, ja, vendar ni neke hude potrebe, da je cez cel zaslon. jih je dovolj, oziroma osebe v "zivo" niso prevec odaljene, da jih ne bi videle. (za tretje osebe je v prvem planu, da se slisijo v prostoru)

uh, to bo pa verjetno treba kakšno bolj profi rešitev, verjetno boš rabil tud tehnika met zraven da ti bo fural managment slike med nastopom. Če ne drugega mora nekdo managment delat Zoom je mišljen bolj za dejanske videoklice in sestanke.

Tukaj pa nažalost ne morem pomagat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

chromecast 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6113336 (8232) lojzze1
»

Uporaba SMS podatkov v PC aplikaciji

Oddelek: Programiranje
81584 (1350) alexa-lol
»

Rekorden padec prodaje računalnikov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
12429366 (22946) klemenSLO
»

Prodaja Apple naprav bo še letos presegla Okensko

Oddelek: Novice / Rezultati
339973 (7197) Matek
»

Računalnik za starejše (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5512142 (11083) blackbfm

Več podobnih tem