» »

Pomoč pri naslednjem koraku v karieri

Pomoč pri naslednjem koraku v karieri

Petarda25 ::

Lep pozdrav vsem.
Malo me zanimajo vaša mnenja glede karierne poti. Moja situacija je takšna, da sem trenutno leto in pol na položaju v firmi(20 ljudi). Ko sem prišel sem, je tukaj bil samo en programer zasut z delom. Saj si je vzel čas in me je naučil veliko stvari, ampak je preprosto ostal za časom. Hitro sem postal prepuščen samemu sebi in dobival vedno več odgovornosti. Po eni strani mi je zelo všeč, saj imam neko kreativno svobodo po drugi strani pa se mi zdi, da sem začel stagnirati in ne vidim neke želje v vodstvu firme, da bi se začel programerski odelek kaj širit. No predvsem me zanimajo mnenja kaj bi bil naslednji korak ? Ostati tu(Dobro plačilo) ali iti drugam(verjetno precej manjši denar) in se razviti

HotBurek ::

To lahko pogledaš v usedline od kave, tam vse piše.

Prvo si postavi neke cilje. Pol ti bo lažje ugotovit, kako in kam naprej.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

trulex ::

Če se sprašuješ to, imaš verjetno že neko željo po menjavi. Pojdi na kakšen razgovor da vidiš koliko bi ti plačali, verjetno boš presenečen da so pripravljeni plačati več kot si trenutno plačan. Če ti pa trenutna firma zelo odgovarja se pa usedi z direktorjem in se odkrito pogovori. Iz ugibanja kaj si vodstvo želi, pa nimaš ne ti, ne firma veliko od tega.

Furbo ::

Petarda25 je izjavil:

Ostati tu(Dobro plačilo) ali iti drugam(verjetno precej manjši denar) in se razviti

Če si že toliko v formi, da v službi zdaj delaš z levo roko, potem delaj kaj popoldne in se razvij za dobro plačilo + dodatni dohodki.
Na tak način se v najboljših letih pride do kake nepremičnine.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Mato989 ::

Petarda25 je izjavil:

Lep pozdrav vsem.
Malo me zanimajo vaša mnenja glede karierne poti. Moja situacija je takšna, da sem trenutno leto in pol na položaju v firmi(20 ljudi). Ko sem prišel sem, je tukaj bil samo en programer zasut z delom. Saj si je vzel čas in me je naučil veliko stvari, ampak je preprosto ostal za časom. Hitro sem postal prepuščen samemu sebi in dobival vedno več odgovornosti. Po eni strani mi je zelo všeč, saj imam neko kreativno svobodo po drugi strani pa se mi zdi, da sem začel stagnirati in ne vidim neke želje v vodstvu firme, da bi se začel programerski odelek kaj širit. No predvsem me zanimajo mnenja kaj bi bil naslednji korak ? Ostati tu(Dobro plačilo) ali iti drugam(verjetno precej manjši denar) in se razviti

Vprašanje je neumno ker nimamo dovolj podatkov da bi vsaj polovično odgovorili na tvojo dilemo...

1. ali lahko dobiš šiht bližje svoji nepremičnini
2. ali sploh imaš že nepremičnino
3. koliko je to "dobro plačilo" to vsak tolmači po svoje
4. kaj so tvoji cilji (2 leti, 5 let, 10 let)

Če smatraš kot dobro plačilo da dobiš na račun najmanj 1.500€ (Neto, malica in prevoz)
Če predpostavit, da do šihta nimaš več kot 20 min vožnje
Če imaš drsni delovni čas (ne rabiš se štempljat 7:00)
Če ti je delo fajno
Če prihraniš mesečno vsaj 500€
Če si mlajši od 30 let

Bi jaz še ostal vsaj kakšno leto ali dve in se popoldan izobraževal
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

kuall ::

Ostani v trenutni firmi, obstoječe delo čimhitreje naredi in v prostem času (popoldne + delavnikom) delaj dodatno svoje delo (za izobraževanje ali za denar, kar te bolj zanima).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Delo preko študenta, s.p. ali redno?

Oddelek: Loža
162358 (1587) SebyDiamant

Info o zgubi službe itd (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
697626 (5010) Magic1
»

Izdelva mobilne aplikacije !