Forum » Na cesti » Prehod meje z Italijo
Prehod meje z Italijo
CleanPower ::
Pozdrav,
čez vikend moram obiskati teto v Trstu, pa me zanima kako je s prehodom meje? Je sms sporočilo o negativnem testu dovolj?
Hvala, lp
čez vikend moram obiskati teto v Trstu, pa me zanima kako je s prehodom meje? Je sms sporočilo o negativnem testu dovolj?
Hvala, lp
Gogo ::
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
WizzardOfOZ ::
kako vidiš da je vse skupaj ena velika farsa. iz hrvaške vsakega pregledajo in težiko za potrdila, mejni prehodi iz avstrije in italije k nam pa samevajo in nikjer nikogar,nobenega carinika, da bi preveril papirje tistih, ki vstopajo v državo.
greš iz hrvaške na madžarsko, in si v tranzitu in te spustijo skozi, potem pa v avstrijo in od tam čez mejo, kjer ni nikogar na meji.
greš iz hrvaške na madžarsko, in si v tranzitu in te spustijo skozi, potem pa v avstrijo in od tam čez mejo, kjer ni nikogar na meji.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
MIHAc27 ::
Verjetno je odgovor Šengen.... Ko te meje z Hrvati ne bo, tudi preverjanj ne bo več.
Drugače pa ne samo Italija... jaz sem šel do Španije, pa nikjer nobene kontrole na mejah.
Drugače pa ne samo Italija... jaz sem šel do Španije, pa nikjer nobene kontrole na mejah.
mat xxl ::
Ja super včeraj sem poskušal samo bližnjico čez Italijo in so me ustavili 500 m za mejo.
Sem bil zelo zelo vesel, da so me nagnali nazaj brez kazni, otrok star 6,9 let se pravi za mesec in pol bo 7 bi moral imeti tudi test, pa ga ni imel.
Če bi bil star 1 leto manj torej 5,9 let bi bilo pa ok., ko je star 6,0 let je to obvezno tudi za otroke v Italiji.
Sem bil zelo zelo vesel, da so me nagnali nazaj brez kazni, otrok star 6,9 let se pravi za mesec in pol bo 7 bi moral imeti tudi test, pa ga ni imel.
Če bi bil star 1 leto manj torej 5,9 let bi bilo pa ok., ko je star 6,0 let je to obvezno tudi za otroke v Italiji.
BadgerSkin ::
Nazadnje šel v Italijo mislim, da Septembra ali Avgusta, rabiš pa PCT in passenger location form.
Na meji nikoli ni nihče nič preverjal, lahko pa v notranjosti države, kako je ravno zdaj pa oprosti ne vem
Na meji nikoli ni nihče nič preverjal, lahko pa v notranjosti države, kako je ravno zdaj pa oprosti ne vem
Badwolff ::
Sam sem šel zadnjič na Mangart. Z avtom čez Rateče, pa s kolesom čez Predel in nazaj. Nikjer nikogar. Še dobro, ker sem pozabil denarnico z dokumenti doma :D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meja z avstrijo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17419 (6378) | PersonaRuda |
⊘ | Vstop v avstrijo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 70285 (41231) | PrihajaNodi |
» | Vstop v Italijo, CovidOddelek: Loža | 5502 (3932) | SVGA |
» | Prehod v Avstrijo AVG 2020 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8746 (6348) | gapšl |
» | Pristojnosti policistov na mejnih prehodih (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22454 (19441) | Tomi |