» »

Prehod meje z Italijo

Prehod meje z Italijo

CleanPower ::

Pozdrav,

čez vikend moram obiskati teto v Trstu, pa me zanima kako je s prehodom meje? Je sms sporočilo o negativnem testu dovolj?

Hvala, lp

Gogo ::

Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|

WizzardOfOZ ::

kako vidiš da je vse skupaj ena velika farsa. iz hrvaške vsakega pregledajo in težiko za potrdila, mejni prehodi iz avstrije in italije k nam pa samevajo in nikjer nikogar,nobenega carinika, da bi preveril papirje tistih, ki vstopajo v državo.

greš iz hrvaške na madžarsko, in si v tranzitu in te spustijo skozi, potem pa v avstrijo in od tam čez mejo, kjer ni nikogar na meji.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

MIHAc27 ::

Verjetno je odgovor Šengen.... Ko te meje z Hrvati ne bo, tudi preverjanj ne bo več.

Drugače pa ne samo Italija... jaz sem šel do Španije, pa nikjer nobene kontrole na mejah.

zobnik ::

Dokler te Italjanska policija na ustavi, na mejo pa ni kontrol kot so ostal pisal po FB.

mat xxl ::

Ja super včeraj sem poskušal samo bližnjico čez Italijo in so me ustavili 500 m za mejo.

Sem bil zelo zelo vesel, da so me nagnali nazaj brez kazni, otrok star 6,9 let se pravi za mesec in pol bo 7 bi moral imeti tudi test, pa ga ni imel.

Če bi bil star 1 leto manj torej 5,9 let bi bilo pa ok., ko je star 6,0 let je to obvezno tudi za otroke v Italiji.

BadgerSkin ::

Nazadnje šel v Italijo mislim, da Septembra ali Avgusta, rabiš pa PCT in passenger location form.
Na meji nikoli ni nihče nič preverjal, lahko pa v notranjosti države, kako je ravno zdaj pa oprosti ne vem

Badwolff ::

Sam sem šel zadnjič na Mangart. Z avtom čez Rateče, pa s kolesom čez Predel in nazaj. Nikjer nikogar. Še dobro, ker sem pozabil denarnico z dokumenti doma :D.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Meja z avstrijo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11817419 (6378) PersonaRuda

Vstop v avstrijo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

42170285 (41231) PrihajaNodi
»

Vstop v Italijo, Covid

425502 (3932) SVGA
»

Prehod v Avstrijo AVG 2020 (strani: 1 2 )

668746 (6348) gapšl
»

Pristojnosti policistov na mejnih prehodih (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7822454 (19441) Tomi

Več podobnih tem