Forum » Loža » Tuje spletne stavnice v Sloveniji
Tuje spletne stavnice v Sloveniji
i77a ::
Pozdravljeni,
zaradi oderuških kvot na naši stavnici me zanima katere tuje spletne stavnice uporabljate (vem, da nekateri jih, tudi če so uradno prepovedane ;) )?
Vem sicer, da naj bi FURS (ne)uspešno blokiral dostope (link),
vendar kakor razumem iz članka razen blokiranja dostopa do spletne strani ne naredijo ničesar.
Nekaj predlogov sem našel tule. Bi pa rad slišal še kaj je trenutno aktualno, saj omenjena spletna stran ni ravno najbolj ažurna.
Lep pozdrav
zaradi oderuških kvot na naši stavnici me zanima katere tuje spletne stavnice uporabljate (vem, da nekateri jih, tudi če so uradno prepovedane ;) )?
Vem sicer, da naj bi FURS (ne)uspešno blokiral dostope (link),
vendar kakor razumem iz članka razen blokiranja dostopa do spletne strani ne naredijo ničesar.
Nekaj predlogov sem našel tule. Bi pa rad slišal še kaj je trenutno aktualno, saj omenjena spletna stran ni ravno najbolj ažurna.
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sodišče EU dovolilo blokade piratskih strani po razumnem postopku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 25626 (20853) | Jupito |
» | Turčija okrepila blokado Twitterja, grozi tudi YouTubuOddelek: Novice / NWO | 6487 (4580) | Hayabusa |
» | UNPIS: Ni časti med tatovi (2) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 52727 (49361) | dela |
» | Internetna cenzura?Oddelek: Omrežja in internet | 9120 (8155) | BlueRunner |
» | Kaj uporabiti za identiteto uporabnikaOddelek: Programiranje | 2640 (2243) | Looooooka |