» »

5.1 prisiliti v delovanje?

5.1 prisiliti v delovanje?

Malecky ::

Problem je sledeci...

Stranka je kupila racunalo z TV-tunerjem Winfast in Creative inspire 5300 5.1 kompletov zvocnikov, vse skupaj je montirano na Abit NF7-M! Najprej sem dojel da je 5.1 cip od realteka tak sranje da res ni in je zvok popolnoma zanic, nato pa se da ni vazno kaj naredim ne morem prisilit v delovanje vseh 5.1 zvocnikov z tv-tunerjem.

Zanima me ce je kaksna zvocna kartica oz. ce soundblaster Live ima opcijo da razdeli zvok na 6 kanalom tudi iz TV-tunerja?

Thx ze vnaprej...

nojus ::

za live nisem ziher, audigy pa lepo dela na 5 kanalih.
Se pravi, da samo center ni aktiven pri predvajanju na TV tunerju

ps. ja ta čip je pa itaq qurac, ker je slaba kvaliteta zvoka, pa samo pri DVD -jih dela vseh 6 kanalov.
sovražim Gargamela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nojus ()

Pri predvajanju je pac aktiven sprednji sistem...sub+sprednja dva. Pac ta stranka hoce da mu dela sound iz TV-tunerja pac na vseh 6tih speakerjih...Kako to uresnicim? Se da soundlabster live prisilit v to? Kdo ve?

thx

rc-car ::

Pri Live-u je tko, da pri stereo zvoku dela prvi in zadnji par (zadnji par igra enako kot sprednji). Lahko pa se v Playcentru vklopi emulacijo, ki vklopi še center. S tem, da ta emulacija dela dobro pri filmih (v stereu), pri glasbi pa je slabše kot brez centra.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Hvala rc za odgovor taksnega kot sem potreboval....

thx!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14018827 (11163) sash69
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016761 (10700) FlamE#7
»

Težave s konfiguracijo sistema 5.1

71813 (1665) settler
»

Kje je problem ? (AC3-zvočna-5.1 zvočniki)

Oddelek: Pomoč in nasveti
91291 (1119) DJ-DUST
»

Dolby 5.1

363253 (2801) ciper

Več podobnih tem