Forum » Problemi človeštva » Norma Brščič o 'židovski dominaciji' in 'neumnih Afričanih'
Norma Brščič o 'židovski dominaciji' in 'neumnih Afričanih'
Temo vidijo: vsi

zmaugy ::
Pišemo o populaciji.
Rude ne moreš jesti. Dumbass.
Sem mislil da je tvoj vzdevek D3m. Allrighty then, Dumbass.
O čemu ti to? Ti je crknila zadnja možganska celica? A ti si kmet ali kaj si hotel povedat? Mi (“zahod”) lepo plenimo afriške vire s pomočjo njihovih kvizlingov, v zameno pa boš omenjal humanitarno pomoč? Na kozlanje mi greš.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.

c3p0 ::
Mene ni sram, da sem Slovan, niti ne mislim, da bi koga moralo bit. Niti če je črnec. Kvečjemu bi moralo bit malo sram Nemce, Američane, Francoze, Britance, Japonce, itd., glede na to kaj vse so že delali po svetu. Zato nimam problema s tem.
Zakaj bi naj kogarkoli bilo sram, da so njegovi predniki bili sužnji? Vsekakor je lahko sram le zasužnjevalce.
Se pa pavšalno očita belcem vsa grozodejstva nad ostalimi rasami. Še zdaleč ni tako črno belo (no pun intended).

Utk ::
Argument vzhodnega Nemca ti odgovori, da je način, na katerega si tipični rasist želi predstavljati eventuelne razlike med "rasami", en hud BS z umazano agendo.
Aleluja. Ne mi rečt, da si končno morda skapiral, da rasist je rasist, tudi če nigrom reče afroameričani. Govorjenje o tem ni rasistično. Če je nekoga strah o tem govorit, je pa zelo verjetno rasist. In ga je tega sram.

Hočeš reči mi "Vzhod" odloči se že deda.
A ti tudi nisi pristaš trickle down ekonomije s te strani? Drugače pa se kar radi vidimo kot del “zahoda”.
Drugače sem pa prepričan, da je jasno, kaj sem napisal.
Argument vzhodnega Nemca ti odgovori, da je način, na katerega si tipični rasist želi predstavljati eventuelne razlike med "rasami", en hud BS z umazano agendo.
Aleluja. Ne mi rečt, da si končno morda skapiral, da rasist je rasist, tudi če nigrom reče afroameričani. Govorjenje o tem ni rasistično. Če je nekoga strah o tem govorit, je pa zelo verjetno rasist. In ga je tega sram.
Vidiš, tole je seveda rasizem.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()

dice7 ::
Statistika kaze, da ima povprecen volilec desnice znatno nizji IQ od povprecnga volilca levice. Je kje kaksna studija o razliki DNKja med omenjenima skupinama? Kako so pri isti rasi mozna tako velika odstopanja? Zakaj tega nihce ne zeli izpostaviti? Je to prevec tabu tema?
Jaz samo postavljam vprasanja

Ne, ni nujno.
Statistika kaze, da ima povprecen volilec desnice znatno nizji IQ od povprecnga volilca levice. Je kje kaksna studija o razliki DNKja med omenjenima skupinama? Kako so pri isti rasi mozna tako velika odstopanja? Zakaj tega nihce ne zeli izpostaviti? Je to prevec tabu tema?
Morda res in prav da postavljaš vprašanja. Ampak zato še nimaš avtomatsko visokega iqja. Zakaj je tako pa ne vem. Verjetno je nekaj v zvezi z interesi neke populacije, ki zavaja še bolj kot desničarji. Danes ni bit kul proti migrantom, čeprav, ne glede na iq, ne prinašajo nič dobrega. "Pametni" ljudje nočejo bit "slabi". Fizični delavci so navajeni, da jih nihče ne šmirgla in lahko rečejo kaj si res mislijo. Dobro so vas vzgojili.
Veš ti zakaj imajo afričani nižjega?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

gruntfürmich ::
zakaj se potem levica zavzema za komunizem, družbeni sistem ki je pomoril veliko ljudi in vedno propadel?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

nergac ::
Afrika je zibelka človeštva.
Homo Sapiens Sapiens izhaja iz Afrike, po nekaterih teorijah smo beli ker imamo v sebi nekaj neandertalcev, ki so jedli predvsem meseka in ne vse.
Z civilizacijo so se pojavile tudi religije, v Evropi je najbolj bilo aktualno krščanstvo, po shizmi najprej delitev na katolicizem in pravoslavje, kmalu se pojavi še reformacija in posledično ateizem.
Vsak, ki je prebiral Novo Zavezo, z leti uvidi, da je stvar zelo komunistična, celo znamenit stavek je v njej "Pusti mreže, ribe, ženo, otroke, vse in pojdi z mano".
Župniki se niso ženili in so imeli vrhovnega poglavarja papeža, popje pa so se in so imeli tudi otroke.
V islamu je delitev na šiite in sunite, v Iranu je duhovščina zelo vplivna in vtkana v ustroj države.
Vse napisano izhaja iz judovstva, ki je najstarejše in si delimo staro zavezo, ki je, roko na srce, bližje realnosti.
In Afrika je od nekdaj vir človeštva, kar se Zahoda tiče. Seveda Slovani tudi spadamo k Zahodu, le v Sibiriji smo se dotaknili vzhodnih šamanov.
Katolicizem je bil vedno globalističen: Jezus je pri nas blond z modrimi učkami, v Nairobiju je so podobice Marije drugačne: je temnopolta.
Vse skupaj sem malce poenostavil, da mi bo mogoče uspelo sploh najti rdečo nit in nekako ubesediti vse skupaj ter dati kako iztočnico za naprej.
Hočem povedati, da so težnje po globalizmu že od nekdaj in pač smo se namnožili na 7+ milijard na zemeljski obli in resursov pač zmanjkuje, v smislu narave človeka, ki se je na da spremeniti in je ni niti po mojih skromnih izkušnjah smiselno.
Skratka, naši predniki so morali početi marsikaj, da smo tukaj.
Ampak to ni moja stvar.
Homo Sapiens Sapiens izhaja iz Afrike, po nekaterih teorijah smo beli ker imamo v sebi nekaj neandertalcev, ki so jedli predvsem meseka in ne vse.
Z civilizacijo so se pojavile tudi religije, v Evropi je najbolj bilo aktualno krščanstvo, po shizmi najprej delitev na katolicizem in pravoslavje, kmalu se pojavi še reformacija in posledično ateizem.
Vsak, ki je prebiral Novo Zavezo, z leti uvidi, da je stvar zelo komunistična, celo znamenit stavek je v njej "Pusti mreže, ribe, ženo, otroke, vse in pojdi z mano".
Župniki se niso ženili in so imeli vrhovnega poglavarja papeža, popje pa so se in so imeli tudi otroke.
V islamu je delitev na šiite in sunite, v Iranu je duhovščina zelo vplivna in vtkana v ustroj države.
Vse napisano izhaja iz judovstva, ki je najstarejše in si delimo staro zavezo, ki je, roko na srce, bližje realnosti.
In Afrika je od nekdaj vir človeštva, kar se Zahoda tiče. Seveda Slovani tudi spadamo k Zahodu, le v Sibiriji smo se dotaknili vzhodnih šamanov.
Katolicizem je bil vedno globalističen: Jezus je pri nas blond z modrimi učkami, v Nairobiju je so podobice Marije drugačne: je temnopolta.
Vse skupaj sem malce poenostavil, da mi bo mogoče uspelo sploh najti rdečo nit in nekako ubesediti vse skupaj ter dati kako iztočnico za naprej.
Hočem povedati, da so težnje po globalizmu že od nekdaj in pač smo se namnožili na 7+ milijard na zemeljski obli in resursov pač zmanjkuje, v smislu narave človeka, ki se je na da spremeniti in je ni niti po mojih skromnih izkušnjah smiselno.
Skratka, naši predniki so morali početi marsikaj, da smo tukaj.
Ampak to ni moja stvar.

Dve plati istega kovanca. Razlika je samo kdo so "tvoji". Delavski razred ali nek narod. Ostali in drugačni niti v enem niti drugem ne morejo obstat. Stalin je tamanil svoje ljudi, Hitler pa tujce. Ne, ne vidim bistvene razlike.

Stalin je bil Džugašvili.
Statistično je tamanil predvsem Ruse.
Statistično je tamanil predvsem Ruse.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()

Ni, ampak tudi če bi, Stalin jih je namenoma. In povsod kjer so imeli Ruse, se jim je še kolcalo po nacijih.
Stalin je relativno good guy samo zato, ker smo imeli Hitlerja. Če ne bi bilo Hitlerja, bi danes bilo prepovedano slavit Stalina.
Stalin je relativno good guy samo zato, ker smo imeli Hitlerja. Če ne bi bilo Hitlerja, bi danes bilo prepovedano slavit Stalina.
Zgodovina sprememb…

Pimoz ::
Sori stari ampak hitler je več svojih pobil k stalin.
Podpri svoje trditve in definiraj "svoje".

Ne, ni nujno.
Morda res in prav da postavljaš vprašanja. Ampak zato še nimaš avtomatsko visokega iqja. Zakaj je tako pa ne vem. Verjetno je nekaj v zvezi z interesi neke populacije, ki zavaja še bolj kot desničarji. Danes ni bit kul proti migrantom, čeprav, ne glede na iq, ne prinašajo nič dobrega. "Pametni" ljudje nočejo bit "slabi". Fizični delavci so navajeni, da jih nihče ne šmirgla in lahko rečejo kaj si res mislijo. Dobro so vas vzgojili.
Veš ti zakaj imajo afričani nižjega?
My bad, a si Afroameričan?

Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…

Sicer nisem na tekočem, Norma Brčić se pač pojavlja v oddaji Faktor, ko Aljuš počiva.
Zakaj pa ni več na spregled g. Brščića? Mislim na TV razpredanjih.
Čivka ne spremljam, a je sploh tam?
Zakaj pa ni več na spregled g. Brščića? Mislim na TV razpredanjih.
Čivka ne spremljam, a je sploh tam?

Tole je zelo poučen video za rasiste. Nam normalnim pa polepša dan:
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

D3m ::
After months of searching, We did it. We found two pretty best friends one being colorblind.
LMAO!
LMAO!
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

After months of searching, We did it. We found two pretty best friends one being colorblind.
LMAO!
Kolega Dumbass, danes si že poglancal okvir rojstnega lista?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

lufthammer ::

Mah, niti mi ni toliko zanimiv ta priimek.
V mladih letih baje šarmiral na Dunaju in ga veselo namakal, in si kasneje vzel njegovo zlato , bil paranoik in predčasno zaradi tega umrl, zidal nek stolpič na mestu porušene pravoslavne cerkve, ampak zmanjkalo keša.
Pač je preveč hotel.
V mladih letih baje šarmiral na Dunaju in ga veselo namakal, in si kasneje vzel njegovo zlato , bil paranoik in predčasno zaradi tega umrl, zidal nek stolpič na mestu porušene pravoslavne cerkve, ampak zmanjkalo keša.
Pač je preveč hotel.

kuall ::

Zato imam rad žide:
Tale scena je primer, kako se jaz počutim na slo techu (jaz sem kavboj, vi ste tale stari).
Tale scena je primer, kako se jaz počutim na slo techu (jaz sem kavboj, vi ste tale stari).

Bolj štekam Seinfelda ...
Ideja "About Nothing" od Constanze je hipergenialna.
Ali sveta jeza Newmana, ko mu je Seinfeld raznosil vso pošto, ne pa samo 70 procentov ...
Ideja "About Nothing" od Constanze je hipergenialna.
Ali sveta jeza Newmana, ko mu je Seinfeld raznosil vso pošto, ne pa samo 70 procentov ...
Zgodovina sprememb…

V Seinfeldu je bil italijan Costanza najbolj zanimiv zato, ker je script zanj pisal žid v ozadju Larry david, ker je bil lik po njem. Najmanj zanimiv pa je bil kramer, za katerega so script pisali razni drugorazredni nežidovski pisci sklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()

Wrong.
Constanza je najbolj zanimiv zato, ker prikazuje slehernika.
Velika večina moških se zlahka identificira z njim.
Kakorkoli, nanizanka je univerzalna, vsaj v prvih sezonah, in še vedno aktualna.
Kakorkoli, nanizanka je univerzalna, vsaj v prvih sezonah, in še vedno aktualna.
Zgodovina sprememb…

Shegevara ::
V Seinfeldu je bil italijan Costanza najbolj zanimiv zato, ker je script zanj pisal žid v ozadju Larry david, ker je bil lik po njem. Najmanj zanimiv pa je bil kramer, za katerega so script pisali razni drugorazredni nežidovski pisci sklepam.
Pomešal si. To kaj so pisali drugi pisci so pisali scenarije za kasnejše sezone, scenariji so pa pisani za vse karakterje, ne samo za Kramerja in kej preveč manevrskega prostora glede osebnosti likov niso imeli, ker sta seinfeld in LD osebnosti že do konca razvila v stilu mladih in nemoralnih newjoršjih judov.
Kramer osebno je pa imel lik po LD-jevem sosedu kenny Kramerju. Podobnost je šla celo do te stopnje, da je sosed celo tožil serijo.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kenny_K...
Za costanzo imaš pa prav. Ta lik je mišljen kot LDjev alter-ego

Pomešal sem res to, da so epizode, ki jih je pisal Larry David in so epizode, ki so jih pisali drugi. Se spomnim, da sem zbiral prav tiste, ki jih je pisal Larry David, ker so bolj kvalitetne. Ko pa je zadnjo ali predzadnjo sezono odšel se mi zdi, da ni preveč gledljivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()

Shegevara ::
Se spomnim, da sem zbiral prav tiste, ki jih je pisal Larry David, ker so bolj kvalitetne. Ko pa je zadnjo ali predzadnjo sezono odšel se mi zdi, da ni preveč gledljivo.
Ja njegove so sigurno najboljše, se strinjam. Čeprav so tudi drugi imeli kar udarne trenutke, kot je recimo soup nazi

Reycis ::
Žide je evolucija naredila takšne kot so. Vedno so bili mala manjšina v nekem tujem narodu. In vse "posebnosti" izhajajo iz tega. Nimajo neke zlobne agende ali pa kaj ti jaz vem kaj, oni imajo pač svojo strategijo preživetja. Jaz sicer ostro zavračam idejo supremacizma (btw. židi so največji supremacisti) zagovarjam pa separatizem. Povečini čisto iz praktičnega razloga: homogen narod bolj skupaj drži in multi-kulti deluje samo v času debelih krav. Realnost pa je takšna, da se obdobje izobilja izteka in prihaja obdobje pomankanja. In multikulti bo vedno bolj in bolj kazal čisto drug obraz.
Diversity is our greatest strength

ta soup nazi mi ni bil nikoli preveč smešen. premalo realistično. tista epizoda "the contest" z abstinenco od drkanja pa je bila najbrž kar od larryja, ker je življenska/tabu. značilnost njegovih epizod je ta, da govori o temah, o katerih vsi (podzavestno) razmišljamo ampak noben ne govori o njih, ker so tabu ali pa ker se jih ne zavedamo dovolj, da bi jih znali spraviti v besede.

Slopek ::
Wrong.
točno tako...
vse pove v dveh sekundah, pa čeprav se splača pogledati še kakšno njegovo. Vse aktualno. Bolj kot v času nastanka ;)

arnecan1 ::
IQ gor ali dol, razlike so. In odražajo se v državah, katero sestavljajo ljudje z IQ.
In ni IQ edino merilo, podnebje, sosedje, religija, agresivnost, nepopusltjivost, volja, sodelovanje v družbi, torej neka kultura naroda.
V Afriki nekaj ne štima. Tudi z črnci v ZDA nekja ne štima. Nekaj je na IQ, nekaj je na kulturi. Ima pa vpliv IQ tudi na kulturo, nedvomno.

michael32 ::
IQ gor ali dol, razlike so. In odražajo se v državah, katero sestavljajo ljudje z IQ.
In ni IQ edino merilo, podnebje, sosedje, religija, agresivnost, nepopusltjivost, volja, sodelovanje v družbi, torej neka kultura naroda.
V Afriki nekaj ne štima. Tudi z črnci v ZDA nekja ne štima. Nekaj je na IQ, nekaj je na kulturi. Ima pa vpliv IQ tudi na kulturo, nedvomno.
Še dobro, da je Kitajec tisti, ki je povedal resnico o Afriki. Če bi isto povedal belec, bi ga takoj obtožili, da je rasist, white supremacist, KKK in podobne etikete.

Še dobro, da je Kitajec tisti, ki je povedal resnico o Afriki. Če bi isto povedal belec, bi ga takoj obtožili, da je rasist, white supremacist, KKK in podobne etikete.
Ko se znajdejo v podobnem položaju, bojo vse “rase” ravnale podobno, pokazale enake predsodke in enak rasizem.
Zato to, da se tukaj oglaša rasistični Kitajec, ni nek argument.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

D3m ::
Ko se znajdejo v podobnem položaju
In kdaj bo to dedi?
Pardon verjetno si mislil v pretekliku, Kitajci so to že vse čez dali. :)
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

Ko se znajdejo v podobnem položaju
In kdaj bo to dedi?
Pardon verjetno si mislil v pretekliku, Kitajci so to že vse čez dali. :)
Zgasni glancat okvir rojstnega lista. Smrkavček. Pa ne stiskaj si mozoljev.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

lynxslo5 ::
Ko se znajdejo v podobnem položaju, bojo vse “rase” ravnale podobno, pokazale enake predsodke in enak rasizem.
Zato to, da se tukaj oglaša rasistični Kitajec, ni nek argument.
Ta Kitajec ni svojega mnenja o Afričanih povedal zato, ker ima predsodke o njih. On je svoje mneje povedal potem, ko je prišel v Afriko, tam nekaj časa živel in si ustvari svoje mnenje o Afriki. Govoril je na podlagi osebnih izkušenj in ne na podlagi predsodkov.

Aha. In vsi vzhodni Nemci so nesposobne zapite lenobe. Must be something with their DNA.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: FTad ()

Aha. In vsi vzhodni Nemci so nesposobne zapite lenobe. Must be something with their DNA.
Zakaj se pretvarjate, da okolje ni ali ne bi smel bit en od faktorjev?
Če bi moral bit iq samo funkcija dnk-ja, zakaj ga potem merimo? Izmerimo dnk in stvar rešena.
Zgodovina sprememb…

Zakaj se pretvarjate, da okolje ni ali ne bi smel bit en od faktorjev?
Če bi moral bit iq samo funkcija dnk-ja, zakaj ga potem merimo? Izmerimo dnk in stvar rešena.
Razlika med rasisti in ostalimi je, da oni vse negativne ali pozitivne stvari pripisujejo DNA. Se pravi po njihovo so belci superiorni po defaultu, od rojstva.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…

Se potem sme rečt, da imajo Afričani nižji iq ali ne? Ne vem kako bi lahko bolj enostavno vprašal.
Ne potrebujem dodatne razlage o okolju...če jo začneš to razlagat, pomeni da ga imajo. Če ga ne bi imeli, bi lahko razlagal zakaj nimajo.
Ne potrebujem dodatne razlage o okolju...če jo začneš to razlagat, pomeni da ga imajo. Če ga ne bi imeli, bi lahko razlagal zakaj nimajo.
Zgodovina sprememb…

nurmaln ::
Se potem sme rečt, da imajo Afričani nižji iq ali ne?
Če boš v nasprotnem primeru trdil, da se ti krati pravica svobode govora, potem ja. Knock yourself out.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln

lynxslo5 ::
Razlika v standardu Vzhodnih in Zahodnih Nemcev še vedno obstaja, vendar se zmanjšuje. Danes je GDP na prebivalca vzhodne Nemčije 33.000$, kar znaša 76% GDP-ja na zahodu. V zadnjih 30 letih se je GDP na vzhodu potrojil, na zahodu pa podvojil, kar pomeni, da se razlika sistematično zmanšuje. Vzhodna Nemčija čisto dobro raste in se razvija, poleg tega pa ima to prednost, da ima manj prseljencev kot zahodni del in posledično manj multi kulti problemov. Dresden in Leipzig še vedno izgledata kot Nemčija, Frankfurt in Koeln pa sta vedno bolj podobna Turčiji.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkoriscanje Afrike (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9583 (7573) | gruntfürmich |
» | Paradoks različnosti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 39106 (35474) | jype |
» | Reklame in zdravila samo za črnce (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19184 (15318) | Unknown_001 |
» | "Rasa" in športna sposobnost (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20891 (19266) | Phantomeye |
» | Moderate racists? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 56287 (54371) | Mipe |