» »

Norma Brščič o 'židovski dominaciji' in 'neumnih Afričanih'

Norma Brščič o 'židovski dominaciji' in 'neumnih Afričanih'

Temo vidijo: vsi

Gagatronix ::

D3m je izjavil:

Nisi nacist.

Si domoljub.

Rece se domoglup.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: FTad ()

WizzardOfOZ ::

glupi so samo gagatronixi.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Tut to je neskončno več o tvojega, ki ga ni.

zmaugy ::

RedDrake je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Nikakor. "Genetska inferiornost" je večna.
/s

Nasprotnik evolucije, vidim.
/s

Prosim za link na kakšno verodostojno študijo ali članek, katere sklep bo, da so razlike v povprečenm IQ med “rasami” večje kot so razlike v IQ znotraj posamezne “rase”. Pa seveda ob upoštevanju dejstva, da so rezultati IQ testov precej odvisni od tega, če prebivalstvo zaradi splošnega stanja v družbi, kjer se nahaja, obiskuje šolo, je pismeno itd.
Po mojem da razen v kakšnem KKK ali neonaci glasilu, tega ne boš našel.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

D3m ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Tut to je neskončno več o tvojega, ki ga ni.

Mladiček še delati ni začel. ;)
|HP EliteBook|R7 8840U|

WizzardOfOZ je izjavil:

dice7 je izjavil:

Ti si jezen, ker si sam moral trpeti, drugim pa ne dopustis moznosti, da se jim zivljenje izboljsa na lazji nacin in se jim daje priloznosti, katerih sam nisi imel

Čaki mal. Tip, ki pride sem iz bližnjega vzhoda ali afrike in hoče trajbat svojo fuknjeno religijo pedofila, zarad katere je njegov narod dobesedno v dreku, še naprej, si noče izboljšat življenja, ampak ga nam poslabšat.
Če bi res želel izboljšave, bi pustil tudi fuknjeno religijo za sabo in bi začel delat, da si izboljša svoj status.

Poznam sirijca (celo familjo), ki so sem pribežali zaradi vojne v siriji, pa vsi delajo pošteno. Oče ni bil več kot mesec dni brez službe po prihodu v slovenijo. Samo to so ljudje, ki so zbežali pred vojno in bodo po vojni šli nazaj postavljat svojo državo nazaj na noge. Migranti pa tega nočejo, niti nimajo v načrtu. Oni hočejo socialo, pa avto, pa bajto,.... Na srečo pa jim slovenija tega ne more nuditi, zato odhajajo naprej na zahod.

Tako da jaz sem izključno za to, da moramo prvo svoje ljudi nahranit, potem tiste, ki pribežijo zaradi vojne, migrante pa na meji pustit in jih sploh ne spustit v državo.

In ja to upam jasno in glasno povedat. Sem nacist, vedno bil in vedno bom za vse tiste, ki imajo o migrantih drugačno mnenje.

Zaradi rasistov pokasirajo vso negativnost tudi takšni.
Biseri...
neumnosti.

Ti si samo debil, pa nič drugega.

Sem ti napisal, da uživaj, ker boš kmalu iskalec prve zaposlitve.

Razen, če se boš odločil za socialo. Samo ne vidim bistva sociale pri zdravem človeku. Pa tudi tvoji starši te verjetno ne bodo trpeli.
|HP EliteBook|R7 8840U|

zmaugy je izjavil:

Ne vem. Ko se z njim pogovarjaš, on tega ne vidi. Res pa je bolj v krogih intelektualcev (magisterij iz kemije (in to narejen v sloveniji - v jugoslaviji, ko so bile izmenjave študentov z državami v razvoju in neuvrščenimi)).
Mlajši sin je bil pa večkrat deležen kakšne opazke, dokler ni pokazal da zna dobro delat, zdej mu noben niti mu več ne reče.

WizzardOfOZ je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Ne vem. Ko se z njim pogovarjaš, on tega ne vidi. Res pa je bolj v krogih intelektualcev (magisterij iz kemije (in to narejen v sloveniji - v jugoslaviji, ko so bile izmenjave študentov z državami v razvoju in neuvrščenimi)).
Mlajši sin je bil pa večkrat deležen kakšne opazke, dokler ni pokazal da zna dobro delat, zdej mu noben niti mu več ne reče.

Ampak ko bo v gostilni naletel na D3m, pa zna pokasirat kakšno rasistično zgolj na podlagi videza.
Sploh če bo tam skupaj z družino in se bojo pogovarjali v svojem jeziku. Bi se hitro kakšn D3m počutil ogroženega, če bi bil tam s svojo punco...
Biseri...
neumnosti.

jojw ::

Se je Hyperia že javila?

Ampak ko bo v gostilni naletel na D3m, pa zna pokasirat kakšno rasistično zgolj na podlagi videza.
Sploh če bo tam skupaj z družino in se bojo pogovarjali v svojem jeziku. Bi se hitro kakšn D3m počutil ogroženega, če bi bil tam s svojo punco...

Ti se osredotočaš na videz. Jaz pa na karakter.

Pa ni punca temveč žena.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Mene starši ne rabjo trpet ker so že več k deset let mrtvi za socjalo me pa tut ne skrbi dokler ste tko pridni da mate cel dan cajt po forumih tipkat vaši otroc se pa tacajt drogirajo bohve kje odkar se u rogu nemorjo več.

Si tragični junak. Uživaj v sociali.

Rasisti ste vizualni.

Pozabil si na aditivce in kinestete.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Naj te še opozorim Wizzard, da ko prideš na Petrol črpalko ne piše več "mesni burek" temveč "goveji burek" zaradi muslimanov.

Lp.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Ja, tut v mcdonaldsu so ukinili njihov najboljši hamburger vseh časov - mccountry, ker je bil s svnjino. Res sem bil mogoče enkrat na leto tam, ampak sedaj me pa še takrat ne bo.

Vse to počnejo debili v imenu politične korektnosti.

Tudi jaz sem gruntal zakaj ga ni.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Gagatronix ::

A to si slisal od tete od soseda od bratranca al kako ? Ker se bere kot "baba cula, baba rekla" bullshit.

Zakaj so uvedli Fishburger pri McDonaldsu? Zaradi krščanskega petkovega posta. Biznis je biznis.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Rias Gremory ::

Če grem lahko jaz stran od računalnika, ko nisem več sposoben razmišljat, greste lahko tudi vi.

A lahko začnete debatirati, predenj bo tema zaklenjena?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Čakamo na nove novice.
|HP EliteBook|R7 8840U|

c3p0 ::

zmaugy je izjavil:

Evo, še enkrat za vse rasiste tukaj:

Sclavi (people), common Latin term for Slavic peoples
"sclavi" is a plural form of "sclavus", a Latin word for slave

Zdaj torej veste, kam spadate po mnenju boljših ljudi od vas.

Ni treba it v latinščino, angleška beseda "slave" (slav) ima isti izvor. Ampak baje se moramo slabo počutit, ker smo belci, saj smo mi osebno vozili sužnje iz Afrike v Ameriko in zatirali Turke.

zmaugy je izjavil:

Zakaj so uvedli Fishburger pri McDonaldsu? Zaradi krščanskega petkovega posta. Biznis je biznis.

McD se bo vedno prilagodil, halal za muslije, večja vegi ponudba za Indijce. Pure biznis.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

SuperKripto ::

Dal so vam za glodat kost ravno v tem casu, ko bi bilo dost boljse se ukvarjat in raziskovat kaj drugega.

c3p0 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Evo, še enkrat za vse rasiste tukaj:

Sclavi (people), common Latin term for Slavic peoples
"sclavi" is a plural form of "sclavus", a Latin word for slave

Zdaj torej veste, kam spadate po mnenju boljših ljudi od vas.

Ni treba it v latinščino, angleška beseda "slave" (slav) ima isti izvor. Ampak baje se moramo slabo počutit, ker smo belci, saj smo mi osebno vozili sužnje iz Afrike v Ameriko in zatirali Turke.

zmaugy je izjavil:

McD se bo vedno prilagodil, halal za muslije, večja vegi ponudba za Indijce. Pure biznis.

1. Se pravi ko slovenski rasist naslednjič vidi pripadnike “več vrednih ljudi”, ki so Slovane imenovali sužnji, jim mora polizat riti. Genetska superirornost je menda večna.
2. Ne vem zakaj se potem kdorkoli razburja zaradi McDonaldsovih potez.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

SuperKripto ::

Neverjetno, kako vam enostavno preusmerijo pozornost z enostavnim trikom. Napisali ste ze 5 strani od 22. januarja. A ne bi bilo boljse, ce pustite trole, da pisejo sami v tej temi. Vi pa rajs poglejte kaj se dogaja po bolnicah, ne samo pri nas ampak tudi na hrvaskem, bosni, ameriki, crni gori in tudi drugih drzavah. namig zuranje plesanje zdravstvenega osebja brez mask v bolnicah za covid, pa oddaja tarca na rtvslo, biznis ce das nekoga na ventilator, dobijo 40.000 eur.

Zgodovina sprememb…

HulkHogan ::

zmaugy je izjavil:

Se pravi ko slovenski rasist naslednjič vidi pripadnike “več vrednih ljudi”, ki so Slovane imenovali sužnji, jim mora polizat riti. Genetska superirornost je menda večna.

No no, ne moreš resno furati McDonalds propagande da slovan izvira iz besede slave? A si mentalno res na nivoju rednecka?

Sicer pa če so nas zasužnjevali, potem podpiraš da nam izplačajo reparacije? Kdo nam je dolžan?

HulkHogan je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Se pravi ko slovenski rasist naslednjič vidi pripadnike “več vrednih ljudi”, ki so Slovane imenovali sužnji, jim mora polizat riti. Genetska superirornost je menda večna.

No no, ne moreš resno furati McDonalds propagande da slovan izvira iz besede slave? A si mentalno res na nivoju rednecka?

Sicer pa če so nas zasužnjevali, potem podpiraš da nam izplačajo reparacije? Kdo nam je dolžan?

Kura ali jajce vprašanje. Vsekakor smo Slovani po mišljenju zahodnjaških ekvivalentov tebi podobnih modelov manj vredni ljudje od njih.
Tako kot so zate Afričani manj vredni od Evropejcev, kamor spadamo tudi Slovenci.
Glej da boš vljuden, če ti bo kakšen iz “herrenvolka” kdaj povedal, da je povprečen IQ Slovencev nižji od povprečnega IQja nekaterih opic.
Biseri...
neumnosti.

dice7 ::

HulkHogan je izjavil:

Saj cuzas EU socialo. Vrni malo nemciji nazaj

HulkHogan ::

zmaugy je izjavil:

Vsekakor smo Slovani po mišljenju zahodnjaških ekvivalentov tebi podobnih modelov manj vredni ljudje od njih.
Tako kot so zate Afričani manj vredni od Evropejcev, kamor spadamo tudi Slovenci.
Glej da boš vljuden, če ti bo kakšen iz “herrenvolka” kdaj povedal, da je povprečen IQ Slovencev nižji od povprečnega IQja nekaterih opic.

Ja ja, DNA ne obstaja Alah nas je vse naredil enake, evolucija je zarota nacijev...
IQ test pa je izključno hwite supremacy psevdoznanost. Zato tudi zmeraj lepijo grafe kjer so azijci na vrhu :D

dice7 je izjavil:

HulkHogan je izjavil:

Saj cuzas EU socialo. Vrni malo nemciji nazaj

Cepec bi vsaj lahko vedel da so slovane zasužnjevali arabci ne nemci :)) Očitno sem pričakoval preveč od internetnih znanstvenikov biologije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: HulkHogan ()

Tudi tebi isti poziv kot RD:

Prosim za link na kakšno verodostojno študijo ali članek, katere sklep bo, da so razlike v povprečenm IQ med "rasami" večje kot so razlike v IQ znotraj posamezne "rase". Pa seveda ob upoštevanju dejstva, da so rezultati IQ testov precej odvisni od tega, če prebivalstvo zaradi splošnega stanja v družbi, kjer se nahaja, obiskuje šolo, je pismeno itd.
Po mojem da razen v kakšnem KKK ali neonaci glasilu, tega ne boš našel.
Biseri...
neumnosti.

Shegevara ::

Razlike v IQju so ampak je okolje odraščanja edin faktor, ki nanje vpliva.

Vse pretekle študije, ki so našle razlike v IQju niso upoštevale Flinnovega efekta pri merjenju vpliva okolja na IQ.

In grem stavit, da ti bo prilepil točno eno tako staro študijo. Ker itak jih še preberejo ne.
Gre se za retardirane trole, ki niso dovolj inteligentni za kakšno bolj smiselno debato.

Edit: naj bo tale raziskav izhodišče
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl...

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

Zanimivo je, kar se zdaj v Izraelu dogaja, ko cepijo proti koroni.

To pogledaš in je vse jasno.

Poleg tega, bode v oči še dejstvo, da majo cepiva kok češ.

Medtem ko se evropa, krega z dobavitelji, ki ne izoplnjujejo naročil.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

nergac ::

Najbolj inteligentna država na svetu je ____ . :D

Slovenija?
Kuba?
Izrael?
UK? :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nergac ()

Shegevara je izjavil:

Razlike v IQju so ampak je okolje odraščanja edin faktor, ki nanje vpliva.

Vse pretekle študije, ki so našle razlike v IQju niso upoštevale Flinnovega efekta pri merjenju vpliva okolja na IQ.

In grem stavit, da ti bo prilepil točno eno tako staro študijo. Ker itak jih še preberejo ne.
Gre se za retardirane trole, ki niso dovolj inteligentni za kakšno bolj smiselno debato.

Edit: naj bo tale raziskav izhodišče
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl...

Hvala za link.

Telbanc je izjavil:

Kaj, a potem cepivo ni BAD?
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

dice7 ::

Telbanc je izjavil:

Zakaj se zidje cepijo, ce korona ni bav-bav? :|

Smrekar1 ::

Reycis je izjavil:

Sem danes zasledil to novico na 24ur. Iz nekega razloga so se odločili, da ne bodo dovolili komentiranja pa me zanima kaj vi mislite o vsemu skupaj. Ali mislite, da je res samo želela izpostavit te "tabu" teme? Ali mislite, da je morebitno represivno preganjanje koristno za namen, ki ga želijo "ovaduhi" doseči?

Kaj ko bi povedali kaj več o Normi Korošec (zdaj Brščić), ki je bila v letih 2015-2018 znana kot največja radodajka v Ljubljani? Za neuke, to je nekaj takega kot prostitutka, samo da ti ni bilo treba plačati.

Ali bo tudi to tabu tema?

Smrekar1 je izjavil:

Reycis je izjavil:

Sem danes zasledil to novico na 24ur. Iz nekega razloga so se odločili, da ne bodo dovolili komentiranja pa me zanima kaj vi mislite o vsemu skupaj. Ali mislite, da je res samo želela izpostavit te "tabu" teme? Ali mislite, da je morebitno represivno preganjanje koristno za namen, ki ga želijo "ovaduhi" doseči?

Kaj ko bi povedali kaj več o Normi Korošec (zdaj Brščić), ki je bila v letih 2015-2018 znana kot največja radodajka v Ljubljani? Za neuke, to je nekaj takega kot prostitutka, samo da ti ni bilo treba plačati.

Dokaze prosim ...
To je lahko zgolj trač.

nergac je izjavil:

Dokaze prosim ...

Dvomim, da si moje lahko privoščiš.

To je lahko zgolj trač.

Ne, ne. To kar drži, garantiram. Trač je tisto, da je imela tudi lušno kolegico in sta bili zelo odprti. Ne drži, garantiram :(

Niti približno ni bila lušna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Utk ::

Ne vem zakaj bi bil to tabu. Kar povej. Samo ne vem v čem je problem? Ste levičarji tako zadrti?

mailer ::

Kaj, a potem cepivo ni BAD?
Seveda je. Glede na to kakšni so pogoji za cepljenje bi moral vsak z narejeno osnovno šolo iz katere naj bi prišel pismeno in bralno sposoben to ugotovit.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

lufthammer ::

Kaj pa če smo Veneti?:P

Matej Bor je že tako rekel.

Pa še kdo.

Potem odpadejo "sužnji dnovi".

Kaj, ko bi prebrali slovensko verzijo wikipedia za izraz slovani?

Zakaj vedno neke tuje članke?
|HP EliteBook|R7 8840U|

Dalenščina in štajerščina poznata vejice. Tudi lublanščina. Samo ti jih ne.

lufthammer ::

Kaj pa pomeni "fotošolat"?

zztop ::

Smrekar1 je izjavil:

Reycis je izjavil:

Kaj je s tem narobe?

zztop je izjavil:

Kaj je s tem narobe?

Ne vem, ampak ko ji to poskusiš izpostaviti na FB te blokira in prijavi nadlegovanje. Njo vprašaj.

zztop ::

Smrekar1 je izjavil:

zztop je izjavil:

Kaj je s tem narobe?

Ne vem, ampak ko ji to poskusiš izpostaviti na FB te blokira in prijavi nadlegovanje. Njo vprašaj.
Glede na to, da je povezana s konzervativno politiko, lahko takšno odprto spolno življenje slabo vpliva na kariero, če postane javno znano. Poglej Jozsefa Szajerja. Ne vem pa, če v sklopu politike poudarja, da mora ženska imeti samo enega partnerja. Verjetno

Veliko število spolnih partnerjev ni v nasprotju s konzervativno politiko.

Pomembna je pa pri tem asinhronost.

nergac je izjavil:

Veliko število spolnih partnerjev ni v nasprotju s konzervativno politiko.

Pomembna je pa pri tem asinhronost.

Ja pa kaj še si bo tale tamlada generacija zmišljevala?! Do poroke celibat, potem pa en partner do smrti.
Biseri...
neumnosti.

zztop je izjavil:

Glede na to, da je povezana s konzervativno politiko, lahko takšno odprto spolno življenje slabo vpliva na kariero, če postane javno znano. Poglej Jozsefa Szajerja. Ne vem pa, če v sklopu politike poudarja, da mora ženska imeti samo enega partnerja. Verjetno

Intelektualno spominja na napihljivo lutko. Poceni izvedenko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Smrekar1 je izjavil:

zztop je izjavil:

Kaj je s tem narobe?

Bereš novo24 in stokaš desne fanatike...
Jaz bi se zamislil nad sabo.
Ni čudno da se ti še Erjavec zdi normalen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkoriscanje Afrike (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
899621 (7611) gruntfürmich
»

Paradoks različnosti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19239272 (35640) jype
»

Reklame in zdravila samo za črnce (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
8519202 (15336) Unknown_001
»

"Rasa" in športna sposobnost (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7920926 (19301) Phantomeye
»

Moderate racists? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12256306 (54390) Mipe

Več podobnih tem