Forum » Problemi človeštva » Norma Brščič o 'židovski dominaciji' in 'neumnih Afričanih'
Norma Brščič o 'židovski dominaciji' in 'neumnih Afričanih'
Temo vidijo: vsi

Hypathia ::
lahJ8suonuhu je izjavil:
Btw, en primer, kako skregan z znanostjo in optimizacijo je feminističen (v splošnem tudi uravnilovističen) pogled na svet.
Pred par leti sem imel debato z eno feministko iz Nizozemske, ki je bila na obisku v Sloveniji.
Je rekla, da je lep primer, kako so ženske depriviligirane - javno dostopni WC prostori. Ženske morajo velikokrat čakati, pri moških je to izjemna izjema.
K temu prispeva več razlogov:
1. Ženske potrebujejo več časa v povprečju, da opravijo tudi najbolj osnovno potrebo (ker se morajo vsaj minimalno sleči)
2. Ženske na WC-jih počnejo vse in svašta
3. V moških WC-jih so pisoarji, ki zasedajo manj prostora - posledično je v ženskih WC-jih tipično manj mest
Njena rešitev?
Enotni WC prostori za vse brez pisoarjev. Tako bi bila ena čakalna vrsta, in nihče ne bi bil v depriviligiranem položaju. Kar je sicer res, ampak čakalna doba za OBA spola bi se povečala. To je tipičen pristop levičarskega uravnilovičarja. Enakost v revščini. Enakost vseh v najslabšem položaju. Edino takrat smo lahko enaki.
Bi rekel, da me čudi, da nekdo s FMF naredi tako osnovnošolsko matematično napako....
Tudi to, sistem zadrge je praviloma učinkovitejši od dveh ločenih vrst, ampak za wc-je, ki morajo biti ločeni, to ni dobra rešitev. Če so ženska stranišča bolj obremenjena, bi jih enostavno morali graditi več. Se pa na tem primeru lepo vidi, da so urbanisti in odločevalci praviloma moški.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()

Pimoz ::
Kaj točno ne drži v citiranem stavku? Res je, da bi moralo ljudem, v večini primerov, dol viseti za spol, a še vedno močno razširjeni spolni stereotipi, to negirajo. Lep primer so zadnje volitve v ZDA, enako ali celo bolj kompetentna Hillary, zaradi nepodpore določenega dela progresivnih volilcev, ni uspela premagati Trumpa, Biden ga je.
To je tvoje mnenje. Nobene znanstvene raziskave ne moreš potegnit čez tvoje trditve. Že zato, ker je vmes minilo 4 leta in, ker je Trump pokazal obraz kakršnega pač je.
Takrat, ko bo minilo 100 let, na Švedskem in Norveškem so že začeli šteti, v Izraelu še mnogo prej. Sicer pa zadnja arheološka najdbišča potrjujejo, da so bile ženske vedno bojevnice, tako da, če te to veseli, lahko predlagaš vladi, da imamo poseben dan, ko se bomo spominjali bojevnic.
V Sloveniji ni splošnega vpoklica za ženske v primeru vojne. Tako, da bi predalgal vladi kvečjemu, da naj ga uvedejo. Ker pač enakopravnost. Zakaj bi bilo življenje moškega manj vredno od življenja ženske. Po drugi strani pa kdo bi hotel polagati svoje življenje v vojni v roke nekoga, ki je povprečno fizično šibkejši.
Ne vem, nekako dvolično mi tole deluje, po eni strani pravite, da se zavzemate za čim hitrejši družbeni razvoj, po drugi pa za to ne želite uporabiti vseh sredstev, ki so na voljo.
Cilj ne upravičuje sredstev.
Za kaj bi bile za to potrebne kvote? Vsak moški, ki si želi postati medicinski brat, vzgojitelj...pri tem ne naleti na kakšne posebne ovire, še več, zelo verjetno je, da bo zelo hitro napredoval po lestvici, za razliko od žensk v bolj moško prevladujočih poklicih.
Od kje ta statistika? Ali je samo v tvoji domišliji?
Skratka, problem alt-rightovcev je, da vam, tako kot libtardom, ne dišijo resnica, argumenti in razmišljanje v niansah, moti vas samo, da ste se trenutno znašli v poziciji underdog-a.
Nisem altright niti libtard. Zmisli si kaj novega. Če pa misliš pripisovat te stvari pa razloži zakaj to pripisuješ meni.
In ne, ne počutim se v neki poziciji underdoga. Ne skrbi zame, jaz se vedno prilagodim večini.
Saj, če bi jaz predlagala več ženskih stranišč, bi pa spet v luft skakali in kričali o misandriji, ane.
Meni je vseeno. Imejte več stranišč. Sam ne silt gostinca z pravilniki in zakoni v to, da bo moral prenavljat pol gostilne zato, da bo bla ena školjka več.
Zaradi lastne nesposobnosti my ass, tudi direktor FBI-ja je imel kaj pri tem, pa seksistični bernie brossi, ki so raje volili tretjo stranko in temnopolti absentisti....ki so pred tem brez problema volili Obamo...
Aaaa volilci so krivi, ker niso glasovali tako kot ti rečeš. Zanimivo. Zakaj pa jih nisi prepričala?
Tudi to, sistem zadrge je praviloma učinkovitejši od dveh ločenih vrst, ampak za wc-je, ki morajo biti ločeni, to ni dobra rešitev. Če so ženska stranišča bolj obremenjena, bi jih enostavno morali graditi več. Se pa na tem primeru lepo vidi, da so urbanisti in odločevalci praviloma moški.
Sistem zadrge ni učinkovitejši od dveh ločenih vrst. Ne razumeš kaj pomeni sistem zadrge. Razmisli še enkrat.
Morajo biti ločeni? Zaradi mene ni treba, da so. V pisoar ali školjko laho ščijem in serjem ne glede na to kdo je tam to počel pred ali za mano. Važno, da vsak pospravi za sabo.
Pripisovanje krivde na podlagi spola. Še kaj? Mogoče na podlagi rase tudi? Veš na koga to spominja ane?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pimoz ()

toro69 ::

Pimoz ::
Sistem zadrge ni učinkovitejši od dveh ločenih vrst. Ne razumeš kaj sistem zadrge je.
Morajo biti ločeni? Zakaj? Zaradi mene so lahko za vse isti. Za kaj bi koga motilo to, kdo pred ali za njim serje in ščije v isto luknjo kot bo on? Važno, da vsak za sabo pospravi.
Pripisovanje krivde na podlagi spola? Kaj sledi? Še na podlagi rase? Vemo na koga to spominja ane?

Slopek ::
Samo eno anekdoto o židih bom pustil tukaj
20 let nazaj sem poleti delal kot natakar v enem izmed naših turističnih biserov in 10 dni smo imeli v gosteh(apartma) 2 para iz Izraela. Medvojna generacija, ki ima za rojstvo samo letnico vpisano v dokumentu. Nekaj takega ne spomnim se točno.
Vsak dan so 2 do 3x skupaj jedli in pili. Praktično enako. Mogoče je kdaj kateri par naročil pol litra radenske več. Vse se je pisalo na sobo.
Po 10 dneh jim sprintam kilometerski račun in nato so 2uri skupaj sedeli in preračunavali, kaj in koliko kdo plača. Na koncu, je bila razlika za dve radenski. Temu se reče stereotipni žid in takih zgodb je fuuull. Nisem jim jaz kriv, če sem si na podlagi te in tudi drugih izkušenj, ustvaril o njih vse prej, kot pozitivno mnenje.
Sclavi
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to navigationJump to search
Sclavi or Sclavis may refer to:
Sclavi (people), common Latin term for Slavic peoples
"sclavi" is a plural form of "sclavus", a Latin word for slave
Pejt še po tri radenske in potem spucaj WC.
ne bom bral, kdo to je, ampak v tem primeru je šlo za ljudi, ki so bili rojeni v vojnem času. Mislim, da so vsi imeli datum rojstva 1941-1945. Samo to, ampak res se ne spomnim točno. Rojeni v Sovjetski zvezi in kot otroci, potem izvoženi v Izrael.
Lahko rečem - gamad od ljudi.
aja, sem daleč od teh treh radensk, wc školjke so tvoje področje, Slovan si pa tako kot jaz.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()

D3m ::
ki so s požrtvovalnostjo in genialnostjo prišli iz dna na družbeni vrh
Jaz sem podoben primer (delavski razred). Ampak ne bom dopustil, da mi levičarji solijo pamet, da bomo na lahki način pomagali tistim, ki ne dajo od sebe nič.
|HP EliteBook|R7 8840U|

gruntfürmich ::
Sem danes zasledil to novico na 24ur. Iz nekega razloga so se odločili, da ne bodo dovolili komentiranja pa me zanima kaj vi mislite o vsemu skupaj. Ali mislite, da je res samo želela izpostavit te "tabu" teme? Ali mislite, da je morebitno represivno preganjanje koristno za namen, ki ga želijo "ovaduhi" doseči?
nebroj knjig se da dobiti na temo židovske dominacije.
nebroj raziskav je na temo IQ-ja in rase.
ampak ko to poveš na 'javnem' mediju pa te linčajo...
to je tipična cenzura in politična korektnost, zaradi katere se razdvaja folk. in to je škodljivo. in to je agenda MSM in elite, ne navadnih državljanov.
kolikokrat so na RTVSLO predstavili probleme, s katerimi se srečujejo ljudje ki živijo poleg romov?
kolikokrat so predstavili probleme zaradi nezakonitih migrantov?
0
itd
in temu naj pravimo kulturni civilizirani dialog ????
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

zmaugy ::
Samo eno anekdoto o židih bom pustil tukaj
20 let nazaj sem poleti delal kot natakar v enem izmed naših turističnih biserov in 10 dni smo imeli v gosteh(apartma) 2 para iz Izraela. Medvojna generacija, ki ima za rojstvo samo letnico vpisano v dokumentu. Nekaj takega ne spomnim se točno.
Vsak dan so 2 do 3x skupaj jedli in pili. Praktično enako. Mogoče je kdaj kateri par naročil pol litra radenske več. Vse se je pisalo na sobo.
Po 10 dneh jim sprintam kilometerski račun in nato so 2uri skupaj sedeli in preračunavali, kaj in koliko kdo plača. Na koncu, je bila razlika za dve radenski. Temu se reče stereotipni žid in takih zgodb je fuuull. Nisem jim jaz kriv, če sem si na podlagi te in tudi drugih izkušenj, ustvaril o njih vse prej, kot pozitivno mnenje.
Sclavi
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to navigationJump to search
Sclavi or Sclavis may refer to:
Pejt še po tri radenske in potem spucaj WC.
ne bom bral, kdo to je, ampak v tem primeru je šlo za ljudi, ki so bili rojeni v vojnem času. Mislim, da so vsi imeli datum rojstva 1941-1945. Samo to, ampak res se ne spomnim točno. Rojeni v Sovjetski zvezi in kot otroci, potem izvoženi v Izrael.
Lahko rečem - gamad od ljudi.
aja, sem daleč od teh treh radensk, wc školjke so tvoje področje, Slovan si pa tako kot jaz.
Si preveč butast, da bi razumel, ane? Precej značilno za rasiste.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.

RedDrake ::
lahJ8suonuhu je izjavil:
Bi rekel, da me čudi, da nekdo s FMF naredi tako osnovnošolsko matematično napako, a ker je rasist, se mi zdi, da je degeneracija njegovih intelektualnih kapacitet že na nivoju, ki preprečuje, da bi napako sploh lahko uvidel.
Zdravo Jure!
Tako nekako ja.
Samo ne pozabi vzeti v zakup, da so pisoarji za dan tloris nekajkrat učinkovitejši.
Njena ideja je bila proper unisex (aka samo kabine).
Efektivnih mest bi bilo torej skupno manj, in tudi pretok skozi kabino vs skozi pisoar je manjši.

zmaugy res nisem razumel tistega zadnjega stavka. Si prvi v življenju, ki me je v kakršnemkoli kontekstu pošiljal pucat wc, pa res ne vem, kaj si s tem hotel povedat. Priznam, da sem prebutast, da bi ti bral misli-sory.
Rasist? Če tako rečeš, sem zate seveda lahko. Mnenje o tebi, bom pa zadržal zase.
Rasist? Če tako rečeš, sem zate seveda lahko. Mnenje o tebi, bom pa zadržal zase.

Evo, še enkrat za vse rasiste tukaj:
Zdaj torej veste, kam spadate po mnenju boljših ljudi od vas.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()

in kje si v tej zgodbi ti?
Jaz sem Slovan. Ampak ker nisem rasist, to zame ne velja.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

Shegevara ::
Jaz sem podoben primer (delavski razred). Ampak ne bom dopustil, da mi levičarji solijo pamet, da bomo na lahki način pomagali tistim, ki ne dajo od sebe nič.
Levičarsko solenje pameti je privedlo do tega, da ni fevdalizma in da imaš toliko pravic in svobode, da ti je bila priskrbljena določena izobrazba, brez katere bi bil še večja nula kot si sedaj.

Nissan_GTR ::
Stanje se je v dvatisoč letih zelo spremenilo. Zdej smo Slovani postali voditelji bele rase in evropske civilizacije. Germani, anglo sasi in ostali zahodnjaki propadajo zaradi dekadence in mešanja z drugimi rasami. Vzhodna Evropa ima možnost, da obstane kot Evropska civlizacija, zahod bo pa propadel. Tudi zahodni desničarji imajo raje Putina in Ruse kot pa lastne dekadentne politike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nissan_GTR ()

Nissan_GTR je izjavil:
Stanje se je v dvatisoč letih zelo spremenilo. Zdej smo Slovani postali voditelji bele rase in evropske civilizacije. Germani, anglo sasi in ostali zahodnjaki propadajo zaradi dekadence in mešanja z drugimi rasami. Vzhodna Evropa ima možnost, da obstane kot Evropska civlizacija, zahod bo pa propadel. Tudi zahodni desničarji imajo raje Putina in Ruse kot pa lastne dekadentne politike.
Nikakor. "Genetska inferiornost" je večna.
/s
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…

A uporablja pisoar?

Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…

feryz ::
Enkrat boste ugotovili, da je politična korektnost še najbolj uporabna za brisanje riti. Druge vrednosti nima. Za rajo.
Za elito pa pomeni orodje za kontrolo množic. Skratka popolnoma nič dobrega.
Že na tem forumu je to zelo vidno. Par posameznikov rine forum v določeno stran. Skladno s političnimi prepričanji, ki je njim blizu. Drugo ime za cenzuro.
Kaj ta ženska bluzi, je pa njena stvar. Zadnje na tem svetu je, da bi jaz spremenil svoja načela zaradi njenega bluzenja.
Za elito pa pomeni orodje za kontrolo množic. Skratka popolnoma nič dobrega.
Že na tem forumu je to zelo vidno. Par posameznikov rine forum v določeno stran. Skladno s političnimi prepričanji, ki je njim blizu. Drugo ime za cenzuro.
Kaj ta ženska bluzi, je pa njena stvar. Zadnje na tem svetu je, da bi jaz spremenil svoja načela zaradi njenega bluzenja.

mailer ::
Dejstvo je, da se je v zadnjih 20 letih pravica do javnega izražanja lastnega mnenja zmanjšala zaradi "politične korektnosti". Sploh ni važna tema. Na kateri TV je bilo pa to predvajano? A na tisti, kjer je možna samo ena resnica?
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

lahJ8suonuhu ::
lahJ8suonuhu je izjavil:
Bi rekel, da me čudi, da nekdo s FMF naredi tako osnovnošolsko matematično napako, a ker je rasist, se mi zdi, da je degeneracija njegovih intelektualnih kapacitet že na nivoju, ki preprečuje, da bi napako sploh lahko uvidel.
Zdravo Jure!
Tako nekako ja.
Samo ne pozabi vzeti v zakup, da so pisoarji za dan tloris nekajkrat učinkovitejši.
Njena ideja je bila proper unisex (aka samo kabine).
Efektivnih mest bi bilo torej skupno manj, in tudi pretok skozi kabino vs skozi pisoar je manjši.

GabrieLeo ::

dice7 ::
Ti si jezen, ker si sam moral trpeti, drugim pa ne dopustis moznosti, da se jim zivljenje izboljsa na lazji nacin in se jim daje priloznosti, katerih sam nisi imel

Shegevara ::
Človeški možgani so prvovrstno orodje za prepoznavo vzorcev, ki ga uporabljamo vsakodnevno pri vseh odločitvah ki jih sprejemamo za spopadanje z raznoraznimi problemi.
V času osebne stiske pa to prepoznavanje vzorcev dela z vso močjo. In možgani znajo tudi popoln šum pretvorit v nek vzorec. Temu se strokovno reče apofenija.
In bolj kot bodo ti možgani "natrenirani" z vsebinskim materialom, ki ga konzumirajo, bolj bo ta material vsebinsko prisoten tudi v miselnih vzorcih "uporabnika možganov".
Ni važna kakšna je vsebina, možgani znajo vse kategorizirat in sprocesirat. Naj bodo to židi, komunisti, črnci, "deep state", strici iz ozadja, zarota NASE, ... povsod se lahko najde nek vzorec v šumu ki se pojavlja, če si izpostavljen. Vse kar rabiš je še občutek, da je realnost ali pa znanost "na tvoji strani" in si pečen. "sej itak vemo, da židi kontrolirajo svet", "itak vemo da so črnci neumni, znanost mi pritrjuje (linkov ni)... itd
V zadnjem času res vidim, da se je naredil nek obrat nestrpnežev. Sovraštvo do balkancev, čefurjev, makaronarjev ni več popularno. Se še pojavlja ampak naši medijski kanali enostavno ne sproducirajo vsebine, ki bi bila bolj izpostavljena kot ameriška, ki jo je res ogromno. Ta ameriški "data dump" je tolikšen, da so ga ljudje preprosto ponotranjili. Židje, črnci, in ameriška politika. To je zdaj pri nas pereča problematika, pa tudi če židovskega kabala in črncev pri nas v Sloveniji pravzaprav ni. Nekaj časa nazaj se mi zdi, da bi se na našem prostoru lahko ameriški koncept "deep state" transformiral v "strice iz ozadja". Ampak se mi zdi, da je slednji izraz nekako izzvenel in bolj pogosto naletim na slo-techu nakladanja čez deep-state, kot pa čez "strice iz ozadja". Ampak tukaj je seveda lahko problem tudi moj bias.
Levičarji so pa natrenirani na drugih podatkih (isto iz amerike - kakopak) in potem imamo te ameriške ideološke boje o svobodi govora tudi pri nas pod triglavom.
V času osebne stiske pa to prepoznavanje vzorcev dela z vso močjo. In možgani znajo tudi popoln šum pretvorit v nek vzorec. Temu se strokovno reče apofenija.
In bolj kot bodo ti možgani "natrenirani" z vsebinskim materialom, ki ga konzumirajo, bolj bo ta material vsebinsko prisoten tudi v miselnih vzorcih "uporabnika možganov".
Ni važna kakšna je vsebina, možgani znajo vse kategorizirat in sprocesirat. Naj bodo to židi, komunisti, črnci, "deep state", strici iz ozadja, zarota NASE, ... povsod se lahko najde nek vzorec v šumu ki se pojavlja, če si izpostavljen. Vse kar rabiš je še občutek, da je realnost ali pa znanost "na tvoji strani" in si pečen. "sej itak vemo, da židi kontrolirajo svet", "itak vemo da so črnci neumni, znanost mi pritrjuje (linkov ni)... itd
V zadnjem času res vidim, da se je naredil nek obrat nestrpnežev. Sovraštvo do balkancev, čefurjev, makaronarjev ni več popularno. Se še pojavlja ampak naši medijski kanali enostavno ne sproducirajo vsebine, ki bi bila bolj izpostavljena kot ameriška, ki jo je res ogromno. Ta ameriški "data dump" je tolikšen, da so ga ljudje preprosto ponotranjili. Židje, črnci, in ameriška politika. To je zdaj pri nas pereča problematika, pa tudi če židovskega kabala in črncev pri nas v Sloveniji pravzaprav ni. Nekaj časa nazaj se mi zdi, da bi se na našem prostoru lahko ameriški koncept "deep state" transformiral v "strice iz ozadja". Ampak se mi zdi, da je slednji izraz nekako izzvenel in bolj pogosto naletim na slo-techu nakladanja čez deep-state, kot pa čez "strice iz ozadja". Ampak tukaj je seveda lahko problem tudi moj bias.
Levičarji so pa natrenirani na drugih podatkih (isto iz amerike - kakopak) in potem imamo te ameriške ideološke boje o svobodi govora tudi pri nas pod triglavom.

Nanašaš se na druge, da pišejo kaj naj bi bili?
Naredi nam uslugo in vrni državljanstvo oz. vrni se od koder si prišel.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

@Shegevara, problem je, ker mi (celotna Evropa) plešemo kot ZDA igra. Zato so teme o židovski kabali in o falirani politiki integracije črncev pri nas aktualne. Ker Evropo čaka integracija priseljencev iz bližnjega vzohoda (in Afrike zadnje čase). Zaenkrat ta integracija poteka neuspešno.

Ti si jezen, ker si sam moral trpeti, drugim pa ne dopustis moznosti, da se jim zivljenje izboljsa na lazji nacin in se jim daje priloznosti, katerih sam nisi imel
Jim pustim možnost.
Samo ne na lahki način.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zakva ne? A ti je bedn da si se ti mogu matrat njim se pa nau treba?
Boš videl, ko prideš na trg dela. Sedaj pa uživaj v iluziji.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…

Lepo sem tebe in tvoje so”mišljenike” (...) postavil v enak položaj, kot ti in oni postavljate skupine ljudi, ki so za vas “slabši”.
Ti ni bilo všeč, ane?
PS: Kaj si naredil za to, da imaš slovensko državljanstvo...?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…

Lepo sem tebe in tvoje so”mišljenike” (...) postavil v enak položaj, kot ti in oni postavljate skupine ljudi, ki so za vas “slabši”.
Ti ni bilo všeč, ane?
Druge ne vpletaj slabič. Sva samo midva v debati.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Utk ::
Utk kva so pa dobil u zimbabveju brez matranja?
Oni delujočo državo, ti pa pozitivno pri slovenščini.

Ti ni bilo všeč, ane?
Druge ne vpletaj slabič. Sva samo midva v debati.
Kaj si naredil za svoje slovensko državljanstvo? Čakam na ta epski odgovor. Pezde.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

Gagatronix ::
A to je una blentava cerkvenjasko oprana babnica ki se je pred casom drla ZA OTROKE GRE ?

https://christiantoday.com/article/750....
Rasistov Afrika sploh ne potrebuje, ampak to itak že vemo.
Rasistov Afrika sploh ne potrebuje, ampak to itak že vemo.

Isto, kar je tvoja in moja mati naredila.
Ne bi rekel, mulček smrkavi.
Nisem vedel, da so te v košari našli.
Se opravičujem.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Isto, kar je tvoja in moja mati naredila.
Ne bi rekel, mulček smrkavi.
Nisem vedel, da so te v košari našli.
Se opravičujem.
Ti se kar opravičuj, petelinček. Kaj si torej naredil za svoje državljanstvo? Praviš da nič.
No, pri meni ni tako. Zaradi takšnih, kot sem jaz (nekaj 10000 tisoč takšnih), ti imaš slovensko državljanstvo, da se lahko tukaj kurčiš z njim.
Zdej pa tišina!
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…

Utk ::

PacificBlue ::
Luna v Biku nekako naredi, da trmasto in uporno branimo svoja mnenja, težko nas je premakniti s poti in nismo preveč dojemljivi za dopolnjevanje naših idej. Vendar pa bo podobno tudi z našim sogovornikom in prav lahko se zgodi, da se prijetno kramljanje sprevrže v prerekanje, prepir ali celo pretep. To je namreč dan, ko se čvrsto oprijemamo tistega, kar imamo in poznamo. Temu pa se težko odrečemo.
lol
I’m out.
:3
:3

Pa, da ne bomo brali kaj drugi pišejo o slovanih.
Izvor imena.
Slovani @ Wikipedia
Dobra.
Izvor imena.
Slovani @ Wikipedia
PacificBlue je izjavil:
Luna v Biku nekako naredi, da trmasto in uporno branimo svoja mnenja, težko nas je premakniti s poti in nismo preveč dojemljivi za dopolnjevanje naših idej. Vendar pa bo podobno tudi z našim sogovornikom in prav lahko se zgodi, da se prijetno kramljanje sprevrže v prerekanje, prepir ali celo pretep. To je namreč dan, ko se čvrsto oprijemamo tistega, kar imamo in poznamo. Temu pa se težko odrečemo.
lol
Dobra.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…

Pa, da ne bomo brali kaj drugi pišejo o slovanih.
Izvor imena.
Slovani @ Wikipedia
PacificBlue je izjavil:
lol
Dobra.
Zakaj je potem relevantno, kaj ti in še nekaj neumnih rasistov pišete o Afričanih?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

nurmaln ::
Nedasemiveč je izjavil:
Ženska ne zna brat in potem govori, kako so Afričani neumni?
Glede na to da je povprecni IQ africanov nizji kot IQ nekaterih opic,ni dalec od tega.
Huh?
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Nedasemiveč je izjavil:
Ženska ne zna brat in potem govori, kako so Afričani neumni?
Glede na to da je povprecni IQ africanov nizji kot IQ nekaterih opic,ni dalec od tega.
Ne verjamem, da je povprečni IQ Afričanov nižji od tvojega.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

WizzardOfOZ ::
Čaki mal. Tip, ki pride sem iz bližnjega vzhoda ali afrike in hoče trajbat svojo fuknjeno religijo pedofila, zarad katere je njegov narod dobesedno v dreku, še naprej, si noče izboljšat življenja, ampak ga nam poslabšat.
Če bi res želel izboljšave, bi pustil tudi fuknjeno religijo za sabo in bi začel delat, da si izboljša svoj status.
Poznam sirijca (celo familjo), ki so sem pribežali zaradi vojne v siriji, pa vsi delajo pošteno. Oče ni bil več kot mesec dni brez službe po prihodu v slovenijo. Samo to so ljudje, ki so zbežali pred vojno in bodo po vojni šli nazaj postavljat svojo državo nazaj na noge. Migranti pa tega nočejo, niti nimajo v načrtu. Oni hočejo socialo, pa avto, pa bajto,.... Na srečo pa jim slovenija tega ne more nuditi, zato odhajajo naprej na zahod.
Tako da jaz sem izključno za to, da moramo prvo svoje ljudi nahranit, potem tiste, ki pribežijo zaradi vojne, migrante pa na meji pustit in jih sploh ne spustit v državo.
In ja to upam jasno in glasno povedat. Sem nacist, vedno bil in vedno bom za vse tiste, ki imajo o migrantih drugačno mnenje.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()

nurmaln ::
DegenGambler je izjavil:
IQ testi so itak bedarija prve klase. Kot prvo merijo le eno stvar in sicer matematično/logično inteligenco, kar pa je daleč od tega kar bi bilo nujno pomembno v življenju.
Druga stvar je, da so izredno pogojeni na to, ali si to šolan ali nisi šolan. Vsi šolani ljudje bodo na IQ testih dosegali veliko boljše rezultate.
Tretja stvar, testi so naučljivi. Rešiš 10 pravih IQ testov, pa se ti dvigne tvoj rezultat za 10 točk vsaj.
In potem se greš študije, da narediš IQ teste na Azijcih, pa Evropejcih, pa Afričanih in potem se iz tega dela kakršnekoli zaključke o sposobnosti???
Štiri vrstice pa v vseh si čisto mimo vsekal. Jao jao.
"I will be quoted in someone's signature,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkoriscanje Afrike (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9538 (7528) | gruntfürmich |
» | Paradoks različnosti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 38991 (35359) | jype |
» | Reklame in zdravila samo za črnce (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19151 (15285) | Unknown_001 |
» | "Rasa" in športna sposobnost (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20794 (19169) | Phantomeye |
» | Moderate racists? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 56244 (54328) | Mipe |