» »

Crimson Desert

Crimson Desert

1 2
3
4

jijetelu ::

Kar se bojevanja tiče pri tej igri, je precej nedodelano, to kar sem jst videl (prva štiri poglavja) nikakor ne morem reči, da je igra zahtevna, naredil vse bosse v prvo, pa daleč da sem nek mojster pri tej igri, precej udarcev sem kasiral, ker so po večini kr neki, samo se pač lahko neomejeno zdraviš s hrano, v kolikor jo imaš. Sem pa videl izdeke bojev nekih kasnejših šefov, v smislu, da je so kao "težki" beri butasti, in se strinjam, da to pač morejo popraviti, ker to ni neka taka zahtevnost, ki so jo igralci želimo, temveč kr neki. Ker težavnost se lahko naredi na več načinov, pa veliko jih je neprimernih.

In pri neprimerni težavnosti se uvršajo praktično tudi vse t.i. Blizadrove igre od določene dobe naprej, WoW, D3, D4 .... kjer ni to neka taka težavnost, ampak zgolj gear check. Zakaj so bili primorani zmanjšat težavnost bosov pri vseh omenjenih igrah, zato ker je težavnost butasta do amena in dolker nimaš prave opreme ni možnosti, in ko so gamerji ugovotili, da koji K farmat 100x ur za kao nek gear...

TucoX ::

GoodGuy je izjavil:

Vidu patch notes.. kar dobro.. edino kar se bojim da bojo zaradi jokic, ki ne znajo igrat takih iger, zmanjšali zahtevnost
Ko lootaš mrtve sovražnike moraš met dovolj prazen inventory. Običajno bi pričakoval, da se odpre menu z obema inventorijema, kjer pač prebereš kar rabiš, ostalo pa pustiš.
In pa markerji izginejo iz mape ko se igra ponovno zažene. Sicer sem to opazil pred patchom, tako da moram sprobat če je isto.

Saj ti auto-loota v tvojo skrinjo, tisto kar sam ne pobereš.
"The box is, as was mentioned, the box that stores all items not looted from dead enemies. A STORAGE CHEST will come later, as per devs." citat iz enega foruma
Če je nekomu zahtevnost prevelika naj upgrejda opremo, poveča zdravje z abyss upgrejdi in gloda hrano med bojem.

Izi ::

Sem nabavil 8-)
Ocene na Steamu še vedno rastejo, je že na novi stopnji: Very Positive (80%)
Patch je tudi izpolnil moje želje. Skrinja v katero lahko zlagaš svoje predmete je sedaj tu, pa inventar je sedaj lepo na tipki "I", tako kot v vsaki normalni igri. Kako so lahko izdali igro brez takih najosnovnejših zadev mi ni jasno.

Nabavil sem kar Deluxe verzijo, ker je pri "ključkarjih" iz nekega čudnega razloga trenutno po enaki ceni kot Standardna verzija. Je sicer kar visoka cena 55€ ampak če iz igre dobim kakšnih 500 ur zabave se splača :P

Pri meni pa, dlje ko igram, bolj mi gre na k#, nizja je ocena. Zdej sem glih tam na 6.

Vec kot očitno je postalo, da igra nikoli ni imela nobenega kritičnega testiranja, saj so notri določene stvari, ki absolutno nimajo nobene logike za človeške igralce. Vedno bolk bom začel verjeti da so playtestal z AI boti.

Sicer bodo stvari prej ko slej popravljene, samo smo spet v fazi, ko smo igralci beta testerji.

Magic1 ::

Spet se ponavljam. Razvijalec je do sedaj delal online igro. Take igre se testira sproti, oziroma se dodajajo stvari počasi. Zdaj so nametal vse možno not, ker je to single player game, generalno potestirali in upali, da folk ne bo preveč jezen.
Kaj se vam mudi? Počakajte en let. To je novi Cyberpunk, s manjšo ekipo...
Magic

Vprašanje kaj bo čez eno leto :|. Vprašanje če bomo sploh se obstajali. Vprašanje če bomo imeli elektriko, v primeru da ja, vprašanje ce si jo bomo lahko privoščili za gejmanje itd. :)).

In danes kar pozabi online spil, ki pride ven s takimi pomanjkljivostmi. Pri live service igrah so gejmerji pa sploh zelo zahtevni. Zato pa je zadnjih XY ustavilo serverje po parih mesecih, pa niti ni bilo zapisano, da so bile kakršne koli težave pri igranju.

Magic1 ::

Moraš ločit PC online in mobile online. Prvo je praktično nišna zadeva v primerjavi s drugim. Ena ima miljonski trg, druga pa miljardni.
Magic

Sej Mobile segment je pa se tok bolj, pogledas top 10 iger po zaslužku, vsi stari znanci.

Nagradno vprašanje, kok je v tej igri questov, kjer moreš jezdit zraven NPCja, kjer je hitrost osnovna hoja konja ?

GOTY :))

oo7 ::

jijetelu je izjavil:

Nagradno vprašanje, kok je v tej igri questov, kjer moreš jezdit zraven NPCja, kjer je hitrost osnovna hoja konja ?

GOTY :))

Ja to je prav moreče.
Jaz sem še vedno na začetku. Pri teh velikih igrah pri meni kar traja preden padem notri.

Meni je zelo všeč.
Treba je priznati, da je to brez dvoma novi grafični kralj, dosedanji kralj Cyberpunk 2077 je moral po dobrih 5ih letih kraljevanja predati krono.
HDR spet dela čudeže (rabiš dober HDR monitor) in tudi Ray Tracing, ki je v zadnjih letih precej v senci HDRja, je tukaj zelo opazen in ga je nujno vklopiti, čeprav ti prepolovi fps.
Da vse deluje dovolj hitro poskrbi odlični DLSS, kjer imamo tokrat na voljo DLSS 4 in DLSS 4.5 in celo trenutno najnovejši in najnaprednejši DLSS 4.5L, katerega je najbolje uporabiti če imaš podporo zanj.
Celo "goljufanje" s Frame Generation tukaj deluje odlično za razliko od mnogih iger zadnjih let, kjer je Frame Generation bilo bolje pustiti ugasnjen. Tukaj se ga splača vklopiti, kar ti podvoji fps praktično brez minusov, nato pa dvigneš celotno grafično nastavitev za eno stopnjo gor in si zmagal.

Igral sem okoli 6 ur, nobenih problemov, igra je super stabilna in vsaj na začetku ni nikjer opaziti nobenih bugov.
Kontrole M+K so še vedno malo zmedene, predvsem miška je premalo uporabljana. Na primer v skrinji je treba s smernimi tipkami izbrati določen predmet, miška tam ne dela.
Vse kaže na to da so programirali s kontrolerjem v mislih in ga celo priporočajo za igranje, ampak vsemu navkljub je igranje z M+K še vedno daleč lažje in boljše. Superiornost miške in tipkovnice ne morejo uničiti čeprav se v zadnjih letih tako trudijo povsod porivati nerodni kontroler.

Že letam po zraku. Tudi Puzzli niso pretežki. Raje se malo ustavi in premisli, kot pa da si kvariš izkušnjo ko takoj ob vsakem Puzzlu letiš na YouTube :P

Pripomnil bi še da je oprema iz Deluxe verzije enostavno premočna in malo pokvari začetno izkušnjo. Na začetnih regijah si praktično srednjeveški Superman :D
 Ko si tako svetleč in zaščiten že čisto na začetku, nekako ni tistega pravega začetnega izziva ;-)

Ko si tako svetleč in zaščiten že čisto na začetku, nekako ni tistega pravega začetnega izziva ;-)

Ravno iz tega razloga nisem kupil Deluxe verzije. Če bi ponudili recimo ljubljenčka rakuna ali krokarja za autoloot, ali pa jelena za jezdenje namesto konja in nekaj kozmetike bi pa z veseljem vzel deluxe.

Tale Armour je bolj kozmetika kot karkoli drugega, čist osnovni plate armour, ekvivalent dobis lahko ze takoj, skoraj sigurno pa ga bodo imeli večina po prvem sefu

Zmajc ::

Jebemu boga te igre sploh nisem mislil kupit, ker sem mislil da bo nek generic elden ring wannabe/hack& slash junk a bolj gledam reviewe bolj mi je všeč kar vidim.

Zanimivo da je Deluxe edition za key sitih za isto ceno kot standard editon tako da sem kar to kupil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

OMG, Boss fighti so Peak gameplay v tej igri :))

jijetelu je izjavil:

OMG, Boss fighti so Peak gameplay v tej igri :))

lol ne, peak je odklepanje abyss artifaktov. Včeraj sem 10 minut lovil race da sem odklenil artefakt, ampak je bil potem serotoninski šus, ko je bila naloga opravljena :))
btw, se je že kdo probal katapultirati s smreko? :))
btw, bojevanje na konju je tudi vrhunsko! In kako dobro svet reagira na konja, jezdeca in jezdenje.
Jaz še nisem tolko užival v igrici vse od CP2077.

lovljenje pticev je sicer fun, samo recimo pobijanje sovragov s scitom brez da dobis dmg,tist je pa uber fun

jijetelu je izjavil:

lovljenje pticev je sicer fun, samo recimo pobijanje sovragov s scitom brez da dobis dmg,tist je pa uber fun

se strinjam! in pa ščit + WWE je super zabavna kombinacija

Kakšno orožje uporabljate? 1H+ščit, 2x1H ali 2H ?
Jaz sem ugotovil, da je daleč najbolj uporabno 2x1H. Precej večji damage in super hitri udarci. Od ščita nisem imel kakšne opazne koristi.

Težavnost sovražnikov je pa zelo neuravnotežena in skače vse povprek.
Načeloma so ljudje neverjetno slabotni po celotni mapi. Ne samo banditi, tudi oklepljeni vojaki. Vse pada ko muhe.
Tista rasa velikanov (okoli 3 metre velikosti) pa ima že hud skok v težavnosti. En zaleže za vsaj 10 ljudi.
Enkrat pokoljem cel kamp banditov, okoli 15 skoraj brez praske, potem pa me malo naprej napade velik medved, ki me ubije z dvema udarcema.
Pa sem si rekel, da mu bom že pokazal hudiča in ko sem ga (vmes 5-krat umrl) končno uspel spraviti na tla ni umrl ampak sem dobil možnost da ga zajaham. Je super hiter in pleza v velike strmine z lahkoto, vse se je treslo ko sva drvela naokoli. Potem pa ko sem ga razjahal me je pa takoj ubil :))

En super nasvet za katerega sem rabil kar nekaj časa da sem ga odkril:
Nikoli na klikaj, vedno tišči !
Če vzamemo samo najbolj osnovni udarec v boju. Levi klik na miški. če klikaš boš vedno izvajal samo prvi najbolj šibek udarec kombinacije. Če pa tiščiš, boš izvedel celotno kombinacijo do konca, vsak naslednji udarec je precej močnejši. To vekja za vse kombinacije. Vedno tišči dokler kombinacija ni končana!
Enako je pri pobiranju "loota". Ne klikaj! Ko imaš na tleh veliko predmetov samo tišči tipko "E" in boš avtomatsko pobiral predmete enega za drugim dokler ni vse naokoli pobrano.
lahko celo med hojo naokoli tiščiš tipko "E" in boš avtomatsko pobral vse kar je na poti. Po stotih metrih boš imel polno malho raznih žužkov, pajkov in kobilic :P

Psa se da udomačiti.
Vsakič ko ga ljubkuješ mu dvigneš svojo priljubljenost za +5, lahko večkrat zapored do +25. To lahko vsak dan ponoviš doker ne prideš do 100. Potem ta pes za stalno postane tvoj spremljevalec. In včasih celo pobira predmete. Ne vse, ne vem še kako to deluje, ampak zdi se mi da pobira samo materiale, ruda, les in podobno, ostalega pa ne.

Jst kr twohanded katano, dobiš lahko takoj v prvem mestu, v eni od manors, itak imajo vse zelo uporabne stvari not

Mato989 ::

Pa a je možno v igri ko dobiš free roam, samo farmat kake lvle ali jih ni? Je možno tamat legendary horse takoj ko je free roam?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Malo iščem, lahko kdo najde dober deluxe deal za steam key?

Mato989 je izjavil:

Pa a je možno v igri ko dobiš free roam, samo farmat kake lvle ali jih ni? Je možno tamat legendary horse takoj ko je free roam?

Free roam je praktično ze od samega začetka in načeloma lahko gres kamorkoli ti srce poželi. Lahko greš pol leg. konje, prvi je sorazmerno blizu, samo kako uspešen boš pri tamanju je pa velik?

Je tudi kao nabiranje exp, sicer ne tako izrazito kot pri klasičnih igrah, ampak pri pobijanji tudi dobivas Abyss artefakte, s katerimo kao levelas in to lahko počneš ze od začetka.

Samo glede na to kako je igra zastavljena, je najbolj logično in smiselno narediti prvih 5 poglavij glavnih misij. Pa se cel kup dolocenih stranakih, ker drugače si pri vsem pustolovljenju precej omejen.

Sem šel pogooglat, koliko je sploh zgodbe. Pravijo da je 14 poglavij, kar vključuje tudi Prolog na začetku in Epilog na koncu.
Jaz sem trenutno šele v 2. poglavju. Bom še malo skočil v Main story, čeprav imam dela čez glavo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Prišel sem danes do chapter 2 verjetno konca, ker je nek boss KAILOK ali nekaj takega ki me ubije gladko... ne vem če sem uspel prit do 50%...

Kakorkoli zaenkrat sem dal 2x v STAMINA in 2x v HEALTH... nardil nisem nič side samo main sem sledil ves čas...

Moram rečt da so mi to kar sem delall puzzles kr fail... pa tudi ni mi všeč kako se healaš, oz. se sploh med fajtom ne znam pohealat...

Mato989 je izjavil:

Prišel sem danes do chapter 2 verjetno konca, ker je nek boss KAILOK ali nekaj takega ki me ubije gladko... ne vem če sem uspel prit do 50%...

Kakorkoli zaenkrat sem dal 2x v STAMINA in 2x v HEALTH... nardil nisem nič side samo main sem sledil ves čas...

Moram rečt da so mi to kar sem delall puzzles kr fail... pa tudi ni mi všeč kako se healaš, oz. se sploh med fajtom ne znam pohealat...

Pejt si upgradat gear, refurbish, vsaj za dva levela, ne rabis veliko, iron ore pa mal coper ore, tist boss je cist easy. Pa načeloma se da prvih 5 točk v stamino, lahko tud prvih 7-8

Healas se tko da uporabis katerikoli food, fajn je met na hitri tipko nekak cesar imaš vrliko, na PS je to gumb za levo na padu

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jijetelu ()

jijetelu je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pejt si upgradat gear, refurbish, vsaj za dva levela, ne rabis veliko, iron ore pa mal coper ore, tist boss je cist easy. Pa načeloma se da prvih 5 točk v stamino, lahko tud prvih 7-8

Healas se tko da uporabis katerikoli food, fajn je met na hitri tipko nekak cesar imaš vrliko, na PS je to gumb za levo na padu

A to je tisto gumb levo spodaj ko food kaze kaj mors dvakrat kliknit al kaj

na PS mas tko, držiš levo na padu, se ti odpre wheel, gres cisto spodaj, maš za izbiro potem z L2/R2 kaj hočeš met. In ko zberes,mas tako na osnovnem hubu napisano kaj, uporabis potem samo s tipko levo, enkrat, nic drzanja ali kej

Ravno sem gledal ocene na Steamu:
Crimson desert, 82%, 78k ocen
Skyrim (za primerjavo), 95%, 462k ocen

ni švoh, ni švoh...

nekateri majstri imajo že 150 ur preigranih :D

Tipka F3 je zdravljenje. Ni treba izbirati s čem se zdraviš, ti kar avtomatsko pobira iz inventarja vse kar je zdravilnega.
Tako ali tako moraš loviti živali za nujne materiale in kmalu imaš cele gore mesa. Lahko ga sicer pečeš, ampak tudi surovo meso je tukaj zdravilno :D

Mislim Izi Izi, priprsvljena hrana je 2x bolj učinkovita in zdej se ti zdi da mas hrane dovolj :))

Ok končal tega prvega bossa in sem chapter 3... zdaj pa čas za raziskovanje in side questanje... vidim da bo trajalo stotine ur da prvo area rešim, ampak prvo moram probat tamat tistega Rokade Legendary horsa... to mi je želja... mam pa Deluxe armor in zdaj ta rapier od bossa...

Konj kot konj, ne vem v čem je tok huda fora. Drugače pa se pripravi na zahtevno udomačitev pa stamino vsaj lvl 7, boljše 10

jijetelu je izjavil:

Konj kot konj, ne vem v čem je tok huda fora. Drugače pa se pripravi na zahtevno udomačitev pa stamino vsaj lvl 7, boljše 10

Kolikor berem pač dalj časa kot ga imaš in jahaš bolj ga lvlaš in ga je dobro čimprej dobit :)

Drugače pa game je overall dober, najbolj me moti sledeče:

Puzzle so retarded pol časa...
UI je sometimes dumb in nelogičen
Ker je toliko abillities dejansko je to spet eden takih špilov ko ne igraš 2 ali 3 dni pozabiš pol in potem googlam ali berem v skillsih kako kaj naredit... recimo včeraj sem odigral 2 chapterja 4 ure in na koncu z glave nisem vedel kaka je kombinacija tipk za tisto ko reflectaš svetlobo/sonce in to me blazno moti, ker če ne igraš nekaj časa se počutiš kot bi moral it od začetka tutorial nardit.

Malo me moti tudi to da pač ni neke smiselne poti "lvlanja" torej če prav razumem če ubijaš nasprotnike po mapi in liberataš, dobiš lahko abysse kot drop in to potem nadgradiš skillse ipd...

Drugače pa prelepa grafika, million things to do itd...

Maksimum trust pri konjih je lvl 5, kar bos sigurno dobil na več konjih.

Abyss artefakte za t.i. levelanje dobivaš vsepovsod, na različne načine, zdej neke logične poti, mas raznirazne skille, ki jih odklepas, in pa klasični stamina, spirit, health, kar je skoraj pri vseh igrah.

Predsednik11 ::

Igrate main quest in sproti raziskujete ali raziskujete in potem main quest ?

Katere stvari se sploh splača pobirati iz tal ? Kaj specifičnega ali kar vso šaro ?

Je to bug, da včasih moj začne kar tečti in ga je težko ustavit ?

jijetelu je izjavil:

Maksimum trust pri konjih je lvl 5, kar bos sigurno dobil na več konjih.

Abyss artefakte za t.i. levelanje dobivaš vsepovsod, na različne načine, zdej neke logične poti, mas raznirazne skille, ki jih odklepas, in pa klasični stamina, spirit, health, kar je skoraj pri vseh igrah.

Vem ja, ampak ali trenutno vemo kje vse dobiš te abysse? Vem da pri storyu, enega sem dobil ko sem clearal nek camp na banditih...

ampak je kak reliable way?

Predsednik11 je izjavil:

Katere stvari se sploh splača pobirati iz tal ? Kaj specifičnega ali kar vso šaro ?

Dejansko je ogromno za počet... jaz sem se nekako odločil da bom prvo uredil vse v osnovni lokaciji tem Hernand ali kaj je, ampak eni pravijo da so že 100 ur v osnovni lokaciji pa še niso vsega končali od bounties, side quests liberation itd...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Končni Šef 2. poglavja je bil mala malica 8-)
Sem že mislil, da sem super močan, potem pa sem od Hiše Roberts dobil nalogo da osvobodim njihov velik kamnolom, ki jim ga je ukradla in prevzela frakcija Bleed Bandits. Ker ni prav daleč na sever od začetnega mesta sem mislil da bo to malenkostna stranska naloga. Potem se je pa začelo.
Najprej sem pobil kar okoli 200 rdečih banditov, ki so precej dobro opremljeni in oboroženi, in osvobodil okoli 40 sužnjev, kar nekaj deset pa sem jih ponesreči pobil med bojem. Bilo je praktično kot v igri Diablo 4. Na koncu je na tleh ležalo dobesedno stotine mečev, kopij, lokov in na kupe banditskega armorja, ki pa ga na žalost nisem imel kam spraviti zaradi pomanjkanja prostora v malhi.
Potem pa pridem do konca kamnoloma in pred malo se pokaže ogromen robot z dvema pnevmatskima vrtalnikoma namesto rok 8-O
 Šef kamnoloma - Excavatron

Šef kamnoloma - Excavatron

Sem padel v neko drugo igro? Jaz v srednjeveški opravi, pred mano pa ogromen futuristični Robot. Samo še Laserski kanoni mu manjkajo :D
In tukaj sem bil postavljen na realne tla. Robot me je razmetaval naokoli kot lutko in me ubil kakšnih 20 krat, preden sem razvil kolikor toliko učinkovito taktiko da sem ga premagal.
Napad za par sekund, takoj kotaljenje stran in basanje s hrano. Ponovi približno 20 krat, brez večjih napak in si zmagal. Vmes sem porabil sem okoli 40 kosov hrane.
Prišel sem do spoznanja da se moram bolj resno lotiti kuharije in iskanja kuharskih receptov. Ti so glavni recept do zmage :))

Samo to je kr fail če je glavni recept količina hrane tbh...

Jaz sem porabil like 7 kosov na onem na Chapter 2...

No zdaj sem začel chapter 3, ampak sem se odločil da zdaj pridejo na vrsti bounties pa side questi v tej regiji, dokler ne zlevelam stamine in helath oboje na lvl 5 (trenutno je oboje lvl 2)

Predsednik11 je izjavil:

Jst še vedno mislim, da se splača it direkt do main quest chapter 5, potem pač greš počet karkoli drugega. Sproti lahko narediš kak side quest, predvsem tist kar ti veča inventory in daje surovine za upgradat gear. Čisto zadostuje osnovna oprema za vse boje, v kolikor je upgradana.

Ja, če teče rabi neki časa da se ustavi lik, pač tak desing igre je. Maš v igri kao red light green light, pa moreš prav hodit, ker se ne gre drugače ustavit

Mato989 je izjavil:

Samo to je kr fail če je glavni recept količina hrane tbh...

Jaz sem porabil like 7 kosov na onem na Chapter 2...

No zdaj sem začel chapter 3, ampak sem se odločil da zdaj pridejo na vrsti bounties pa side questi v tej regiji, dokler ne zlevelam stamine in helath oboje na lvl 5 (trenutno je oboje lvl 2)

Bountys v tej igri so taka polomija, da ni večje, škoda časa in energije. Drugače pa Abyss atrefakte za levelanje dobiš praktično povsod, od questov, do abyss challanges, seald najdeš po svetu, se bleščijo ob uporabi funkcije meča, jih pač moreš aktivirat glede na zahteve ipd....

Zgodovina sprememb…

Bountys v tej igri so taka polomija, da ni večje, škoda časa in energije.

Kaj pa je fail?

Mato989 je izjavil:

Kaj pa je fail?

Verjetno misli porabljeni čas. Ko ubežnika ujameš, se ne moreš teleportirati, ampak moraš z njim na rami jahati celo pot nazaj v mesto da ga predaš v zapor.

Mato989 je izjavil:

Kaj pa je fail?

Točno tko kot je Izi napisal, pa nič posebnega nimaš od njih, denarna nagrada ni omembe vredna in pa razen nekaj začetnih so ostali razmetani precej v okolici

Izi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kaj pa je fail?

Verjetno misli porabljeni čas. Ko ubežnika ujameš, se ne moreš teleportirati, ampak moraš z njim na rami jahati celo pot nazaj v mesto da ga predaš v zapor.

Aha, torej se ne splača delat teh roza/vijoličnih ampak se pa splača nardit z "Boarda" tiste papirje ko dol jemlješ? Je to bolje?

Mato989 je izjavil:

Izi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kaj pa je fail?

Aha, torej se ne splača delat teh roza/vijoličnih ampak se pa splača nardit z "Boarda" tiste papirje ko dol jemlješ? Je to bolje?

Mogoče malenkost, to so klasični side questi, vsi jih delamo, čeprav verjetno niso glih optimalni. Z njimi si dvigujes ugled v določenem okraju, pozitivno je da si lahko na ta račun kupis sorazmerno dobro opremo (prodas za isto vsoto nazaj). Drugače pa niti ne, razen ce je nagrada vecji inventar.

Drugače kar sem uspel sam ugotoviti je main story do chapter 5, potem pa je vec opcij, verjetno dolgoročno najboljsa razvijanje in vlaganje v Greymore kamp, ki bo postal kasneje ključ do vseh surovin in nadaljnega razvoja opreme ipd... Čimprej pridet do čarovnic in njihov questline. In pa questi plemiskih druzin, ki so sorazmerno zahtevni, samo imajo na koncu praktično vsi neke OP opreme.

Zgodovina sprememb…

Kako pa vidiš reward preden vzameš quest z boarda?

Oziroma kje vidiš koliko še rabiš reputationa da je max kaj se da dobit?

Mato989 je izjavil:

Ja pro teh s plakatov ne moreš, dokler ne govoriš z osebo ja.

Trgovec ki prodaja opremo za rep je v gradu, tam v prvem takem okroglem prostoru desno

jijetelu je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja pro teh s plakatov ne moreš, dokler ne govoriš z osebo ja.

Trgovec ki prodaja opremo za rep je v gradu, tam v prvem takem okroglem prostoru desno

Kul thx...

Pa lahko pol quest skenslaš ko govoriš z osebo enkrat?
1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Starfield (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996303021 (2596) Gregor459
»

Project 007 (IO Interactive)

403977 (198) Gregor459
»

Katerih iger se najbolj veselite v letu 2026 ?

251653 (668) Mato989
»

Wasteland 3 (strani: 1 2 )

8816280 (9191) drvo
»

Black Desert

454029 (1555) oo7

Več podobnih tem