» »

Crimson Desert

Crimson Desert

««
12 / 12
»
»»

oo7 ::

Sem končal obvezen del s Damiane. Sedaj pa spet nazaj s Kliffom.

V Demenis mestu bounty deluje drugače ?
V Hernandu ali Pailune, ko si tackle kriminalca si ga parkrat udaril zvezal in peljal stražarjem.
V Demenis mestu pa samo pritisneš R tackle in imam takoj že jaz bounty na mojo glavo ?

jijetelu ::

oo7 je izjavil:

V Hernandu ali Pailune, ko si tackle kriminalca si ga parkrat udaril zvezal in peljal stražarjem.
V Demenis mestu pa samo pritisneš R tackle in imam takoj že jaz bounty na mojo glavo ?

Ko sem jst še igral so bili vsi bountyi na enak način, ni bilo tega, mogoče so kej zdrkal s patchi.

Izi ::

oo7 je izjavil:

Zelo verjetno si zgrabil (tackle) nedolžnega človeka in to vedno prinese Bounty. Če imaš gor masko lahko zagrabiš kogarkoli. Daj dol masko.

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Zelo verjetno si zgrabil (tackle) nedolžnega človeka in to vedno prinese Bounty. Če imaš gor masko lahko zagrabiš kogarkoli. Daj dol masko.

Ja masko imam skos gor. Ta je bil sigurno kriv, ker me je prvo okradel potem pa bežal :)

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ko sem jst še igral so bili vsi bountyi na enak način, ni bilo tega, mogoče so kej zdrkal s patchi.

Mogoče tudi z pathom kaj naredili ja.
Sem pogruntal, da je najbolje, da me bounty vidi in začne bežati, potem pa ga poderem na tla tam kjer ni ljudi. Zaenkrat deluje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Igra je dobra ampak tista navodila katera ti daje so bolj anti navodila ;((

Na hrbet zmaja sem skočil najmanj 20x. Igra pravi, da se zmaja primeš s axion in nikakor ni šlo. Grem pogledat na You tube pa vidim, da lahko na zmaja enostavno samo skočiš in, ko si dovolj blizu se ga Kliff prime kar sam.

Še vedno vsak teden nova verzija :D
Patch 1.09.00

Gregor459 ::

Izi je izjavil:

Še vedno vsak teden nova verzija :D
Patch 1.09.00

Še igraš ?

Gregor459 je izjavil:

Še igraš ?

Ja, en mesec me ni bilo v Pywelu, sedaj pa spet šibam naprej.
300 ur in sem ravno nekje na polovici :D

Jaz pa sem večino questov in lokacij raziskal v Hernandu in Deminisu. Obe regiji res lepi.
Sedaj sem dobro začel regijo Crimson Desert. Ta puščava mi ni tako všeč kot prvi dve regiji.
Potem pa ostane še Delesya.
In Varnia ?

Gregor459 ::

Izi je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Še igraš ?

Ja, en mesec me ni bilo v Pywelu, sedaj pa spet šibam naprej.
300 ur in sem ravno nekje na polovici :D

Si imel pa dolg premor 1 mesec :D

Studio potrdil tudi, da delajo na DLCju.

Patch 1.10.00

Da ne bo dolgčas smo dobili kar dve novi miniigri.
V gostilni blizu Delesyian Institute imajo sedaj Fliper, ki ga lahko igramo. Za nagrado dobivamo žetone, ki jih lahko unovčimo pri posebnem prodajalcu, ki prodaja super zadeve samo za te žetone.
 Fliper

Fliper

Druga nova igra je Orb Roll, ki ga najdemo na lokaciji Great Gate of Urdavah. Kugle je treba spravljati v luknje, vsak level je drugačen in težji. Tudi ta prinaša super dobre nagrade.
 Orb Roll - level 24

Orb Roll - level 24

Pa možno si je omisliti novega Zmajčka (Wyvern), s katerim lahko letamo naokoli. Tega lahko dobimo že bolj na začetku igre za razliko od tistega Zmaja proti koncu igre.
 Wyvern

Wyvern

Pa še kup drugih novosti.
Med drugim lahko sedaj našo hišo polepšamo s tepihom na tleh in novimi lučmi.
Očitno so večino bugov že odpravili in sedaj prihaja obdobje nove vsebine, ki jo je za običajne igralce že tako ali tako mnogo preveč :D

Kako dobiti svojega Zmajčka (Wynern)?

Je kar nekaj dela.
1. Najprej moraš najti Wyvernovo jajce.
Ta je čisto na jugu Dalysie, tam ko na zenljevidu piše "Three Broders Cliff", malo severno pa je Three Broders Cliff Wyvern Nest.
Tam je zaprta jama, ki jo moraš odpeti s tistim napredmim Focus Force Palm udarcem. Notri je poleg skrinje tudi eno velikansko Wyvern jajce, ki ga spraviš v inventar.
2. Potem moraš iti do Wyvern gnezda, ki je v čisto blizu, jajce vzeti ven iz inventarja in ga položiti v gnezdo.
Že skoraj takoj opaziš da se nekaj začne dogajati v jajcu. Potem pa moraš potrpežljivo čakati kar okoli 5 minut realnega časa. Bolj ko žari, bližje je izvalitev. Potem se pojavi možnost da pritisneš "E" za Hatch in izvali se Baby Wyvern, ki je zaenkrat samo običajen Pet, ki ga še ne moreš jahati, ker je premajhen. Uporabljaš ga lahko kot vse ostale Pete.
Vse to je bilo na voljo že od verzije 1.08. Za naprej pa rabiš verzijo 1.10.
3. Ko v meniju v razdelku Pets, klikneš na Baby Wyverna pri njem za razliko od ostalih Petov, spodaj vidiš posebno črto "Level of Growth", ki je na začetku level 1. Ta level mora priti do level 3.
Ko ga hraniš mu raste level. Hraniš pa ga lahko samo 3-krat na dan, potem moraš čakati na naslednji dan.
Kot kaže mu najbolj tekne surovo meso. Bolj je hranljivo meso bolj mu dvigne level. Najbolje je torej Tender Meat ali pa Marbled Meat. Tender Meat imamo vedno na voljo v našem kampu zastonj zadaj pri kuharju.
Tender Meat mu dajemo vsak dan 3 kose in rabimo 3 dni da doseže level 3. Ko doseže level 3 se na njem pojavi možnost pritisni "E" za Grow. Pritisnemo E in pred nami kar naenkrat stoji pravi in zelo velik Zmajček, ki ga lahko takoj zajahamo.

Brez omejitev lahko z njim takamo po tleh ali letamo po zraku. Zna tudi streljati 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Predsednik11 ::

Če bo šlo tako naprej bodo še avtomobile kmalu dali v igro :) vlak je že.
««
12 / 12
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Project 007 (IO Interactive) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
607268 (255) Gregor459
»

Dawnwalker: Origins (strani: 1 2 )

9710439 (232) Gregor459
»

Pragmata

161971 (226) Bl4ckSw4n
»

Starfield (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

1998313668 (6880) oo7
»

Katerih iger se najbolj veselite v letu 2026 ?

251862 (877) Mato989

Več podobnih tem