» »

Crimson Desert

Crimson Desert

1
2
»

yayo ::

Ena stvar, ki mene od vedno nekako moti - pa ne trdim, da bo tako v tej igri, ker ne vem - so tisti "generični" fantasy svetovi kakršne pogosto delajo američani. Zlati armorji, zmaji, goblini, Pdorr son of Kmerr, of the tribe of Starr, who lived in the desolate land of Kfnirr... Če svet nima neke unikatne estetike oziroma vzdušja me ne privleče. In zmajev imam poln kufer. :))

Gregor459 ::

To igro delajo Korejci.

TucoX ::

yayo je izjavil:

Ena stvar, ki mene od vedno nekako moti - pa ne trdim, da bo tako v tej igri, ker ne vem - so tisti "generični" fantasy svetovi kakršne pogosto delajo američani. Zlati armorji, zmaji, goblini, Pdorr son of Kmerr, of the tribe of Starr, who lived in the desolate land of Kfnirr... Če svet nima neke unikatne estetike oziroma vzdušja me ne privleče. In zmajev imam poln kufer. :))

Koncept na katerega so vključili zmaje v Skyrim mi je bil popolnoma pozitivno odštekan in svež, potem pa so začele še mnoge druge igre zmaje silit v svoj lore, pa se je vse skupaj malo zvodenelo.
Drugače ša tako kot praviš tudi mene odbija generika in kompleksnost, ki je posledica balasta (crafting, farming...) zato ne igram več MMO (pa da ne omenjam še igralskega šodra, ki hoče zadnje čase vse imet instant in "dopamin! dopamin! dopamin!™")
 sp vs mp

sp vs mp

Izi ::

Ja, Pearl Abyss je južno korejska firma.
V igri se takoj vidi tisti značilni vzhodnjaški način, velikanksi Bossi, ki jim naši junaki ne sežejo do kolen, leteči Zmaji velikosti Jumbojeta in pa seveda velikanska orožja, ki so včasih celo večja kot naši junaki, kljub temi pa jih le ti lahkotno vihtijo z eno roko :))
 Nobenih mišic, super drobna rokica in velikanski meč

Nobenih mišic, super drobna rokica in velikanski meč

GoodGuy ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GoodGuy ()

oo7 ::

Jaz sem jo kar prednaročil v fizični obliki. Itak trenutno ni nilč takega zai grat ta pa bo verjetno zalegla za ene 2 mesca.

Review embargo bo 1 dan pred izidom.

jijetelu ::

a so že kje kaki reviewi ?

jijetelu je izjavil:

Jutri menda.

Se pa najde kakšen zgodnji opis https://www.notebookcheck.net/Glowing-C...

jijetelu je izjavil:

Crimson Desert Review Embargo
Embargo Date: March 18, 2026
Embargo Time: 3:00 PM PT
Timing: 1 day before launch

Vtisi Korejskega streamerja kateri je končal igro.

Character swapping is just like GTA5 including transition effects where the camera zooms out into the world and back in. Characters are going about their day as they are swapped in. One time he swapped into Oongka in the middle of a gigantic battle and had to fight his way out.

Finished the game without the Day 1 patch and encountered only minor bugs. Everything that felt "off" in previous gameplay has been fixed (footstep sounds, running animations, weird reactions when getting hit)

Played RDR2 for about 600 hours and he suggested CD was similar in tempo.

Praised the world design, each piece of content draws you in with a sense of purpose unlike the "Ubisoft style checklist questing"

Main story can be brutally hard if you rush it without upgrading Kliff

Every region has a different difficulty, becomes harder when you go east and north.

Played on 5080 at 1440p cinematic settings without frame drops or stutters

Score/soundtrack is legendary

Did not find all the game systems to be fatiguing or stressful to deal with

Inventory space can be tight at first but was not an issue late game as side quests reward you with more storage

Stated it was the "game of his life", played 10h daily since he got the review code

No life'd the game to finish the review but still not seen 50% of the bosses

Avoided giving story details cause of the strict embargo but said "there are twists".

Another reviewer when asked how the game was, linked to a EGM 1998 quote about Zelda Ocarina of Time that translates to "Savor it because this is as good as its going to get for a very long time".

Drugače pa opisi danes pozno zvečer.

jijetelu ::

Sam so tud kljukci eni, review deadline je postavljen na US timeline, kao dan pred izidom. To je za ves ostali svet praktično na dan izida. Debilno do amena. Ce so optimistični glede igre, kaj pol tako drkanje.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Igre
1898335517 (46) Seljak
»

Project 007 (IO Interactive)

403888 (109) Gregor459
»

Katerih iger se najbolj veselite v letu 2026 ?

251589 (604) Mato989
»

DUNE: Awakening

293163 (336) Gregor459
»

Manj znane igre (strani: 1 2 3 4 )

15046458 (19198) D3m

Več podobnih tem