Forum » Loža » Dobra Android Weather aplikacija
Dobra Android Weather aplikacija
mahoni ::
A mi lahko nekdo priporoca dobro android aplikacijo za prikazovanje vremena, katera pa mora imeti funkcijo opozarjanja. Probal do sedaj ze ene 5-6 appov, placal tudi ze kar nekaj, ampak kaj mi koristi, ce ne vem kaj me caka zjutraj. Recimo da mu nastavim tudi alarme.
Bezukhoff ::
Se pridružujem vprašanju, predvsem zaradi dejstva, ker ima očitno integriran weather app (widget) od googla en takšen že precej dolgotrajen hrošč, kjer se widget pojavlja in izginja na začetnem zaslonu kakor se mu sprdne.
pegasus ::
Kaj pričakuješ od vremena? Rain alarm je za večino dovolj. Če bi rad bolj podrobne zadeve, se razglej po specializiranih appih za branžo, ki jih konkretne razmere zanimajo, recimo aviacija (veter etc) ali kmetijstvo (pozebe etc).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 889423 (734) | AgiZ |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20349 (14660) | Jst |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35862 (17017) | errhec |
» | HTC Tattoo (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27385 (24748) | PeternelG |