» »

Lahko preko operaterjevega BOX TVja gledam tv programe na drugem operaterju?

Lahko preko operaterjevega BOX TVja gledam tv programe na drugem operaterju?

BorutO ::

Ali bolj natančno ... sem na optiki. Prej sem bil naročnik t-2 s televizijo. Box mi ostane, ker sem si enega odkupil. V glavnem, zdaj sem zamenjal operaterja (še čakam, da mi priklopijo), in bom imel samo internet brez tvja. A bom potem lahko še vedno gledal tv? Isto imata starša enega tretjega internetnea ponudnika z enim viška box tvjem, in ponudnika še imata vedno. Bom lahko preko njunega boxa gledal potem tv programe?

Mikrohard ::

Nisem vedel, da je T-2 kadarkoli ponujal odkup boxov. Načeloma je odgovor na tvoje vprašanje ne, ker ima skoraj vsak operater pri nas svoj IPTV sistem, ki uporablja različne boxe (izjema so samo majhni kablaši). Razen, če je to Android Box, na katerega lahko naložiš aplikacijo drugega operaterja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Mikrohard ()

BorutO ::

To je že več kot dve leti nazaj. Dobil sem en box, vendar sem še enega rabil za drugi tv, ki pa sem ga mogel odkupiti. En mi ostane torej. Ker zdaj, če od starša, ki sta pri enem tretjem operaterju, priklopim gor box, delajo tv programi normalno ... s tem, da imam take programske pakete, kot jih imata onedva, moj tv paket ima še zraven hbo in voyo, ki normalno delata, če njun box priklopim, hbo in voyo ne delata ... Ravno zaradi tega razmišljam, če bi šlo. Isto imata starša pametno tv, za katero ne rabita boxa in imata aplikacijo tam gor nasneto.

Mikrohard ::

Kot sem že rekel... ne pomnim, da bi T-2 kdaj prodajal boxe. Če si plačeval 4€ mesečno za dodaten box, si plačeval za najem, ne odkup.

Kumbaja ::

T2 je prodajal boxe, ampak je tega bistveno več kot dve leti (bolj ranga 10 let nazaj). Tako, da možno je vse. Ni pa praktično nobene šanse, da bi ta box lahko uporabljal z novim ponudnikom.

val46 ::

A na to, da je napisal da bo imel samo internet brez TV se pa noben ni obregnil? Ne vem če ti sploh lahko bilokateri set tv box dela, če nimaš v paketu zakupljenih tv programov. Če se pa to kako da, bi pa tud sam bil vesel za informacije in takoj skenslam tistih 20€ na mesec za TV in imam pol sam internet na optiki.

All ::

Se da vzet samo tv paket.
Zadnje case nekateri operaterji ponujajo tudi to moznost.

val46 ::

Nisi razumel. Vem da se da vzet samo TV paket, kot tudi da se da vzet samo internet paket. Mislil sem, da če se bi dalo bi vzel samo internet, pa potem še s kakim starim TV boxom gledal TV, plačeval pa samo naročnino na internet. To se pa pomoje ne da, ali pač?

All ::

Da se tud to.
Je blo ze napisan kako se šlepat...

profii ::

T-2 je prodajal boxe okrog ustanovitve, potem pa več ne.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1877560466 (154) ruski76
»

Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3594568143 (20439) BorutK-73
»

Smiselnost TV paketov in alternative (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13317848 (6830) kanarin
»

T-2 ukinitev TV-ja zaradi previsokega računa (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8021222 (11128) Bellzmet
»

Kolk plačujete interneta? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11320382 (14365) kixs

Več podobnih tem