» »

Pomoc v iskanju CD-ja

Pomoc v iskanju CD-ja

krunkerkmet ::

Pozdravljeni, iscem CD, ki je imel veliko freeware in shareware iger. Ce me spomin ne zapusca, sem ga imel okoli leta 2006-2007. Ime CDja se ne spomnim, vendar se spomnim katere igre je imel. Imel je Rocks'n'Diamonds, Pekka Kana 2, Megabot, Cube, Dart 'm up, DX Ball 2, Worm Wars 3, Monster Frenzy, Blobby Volley, Bubble Bobble 3D, GeneRally. To so igre, katere se spomnim, vendar jih je bilo mnogo vec. Imel je tudi stare Miniclip igre kot Alien Abduction, Gyroball, Bubble Trouble, Crypt Raider ipd.. Kompilacija iger je bila razdeljena na 2 dela. Ce se kdo spomni, kako je ime tega CD-ja ali kompilacije, prosim pomagaj. LP.

Daliborg ::

To me spominja na nekaj kar se je v Mladinski knjigi prodajalo. Nek paket s parimi CD-ji in večimi igrami. Tega se je v poznih 90ih in začetku leta 2000 na veliko prodajalo. Mnogo založnikov in verjetno tudi kar dosti brez licenc tako da bo to zelo težko najti-imam tudi sam neko zbirko 1000+ CD-jev in verjamem da je kaka igra iz tega pack-a ampak je veliko za brskati. Če pa se kdo spomni ime teh paketov bi tudi mene zanimalo :)

lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Nisem zelel tega omenit, ker nisem povsem preprican, ampak mislim da je bil na CD-ju narisan snezak.

filip007 ::

Mislim, da je to bil Joker.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

Jaz sem tudi mislil da je bil to Joker, vender se ne spomnim ali je imel Joker tako velike kompilacije iger.. Še posebej takšne obskurne freeware igre.

KAVINSKY ::

krunkerkmet je izjavil:

Še posebej takšne obskurne freeware igre.

Monitor, Moj Mikro? Bratranec je imel neke take prekopirane CDje, gor je bilo ime revije pa številka. Gor pa kup freeware in shareware iger.

errhec ::

SW power, Winini ?
dd

Riff ::

kaj pa če je bil to PC Gamer

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1437456950 (3944) matobeli
»

Igre ki ste jih igrali v otroštvu [Nostalgia] (strani: 1 2 3 )

13829900 (25617) Maximus
»

Dos igre

236322 (2517) opeter
»

Macbook Pro (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
559504 (6770) ŠinkoM
»

FTP naslovi