Forum » Omrežja in internet » FTP naslovi
FTP naslovi
Uporabnik ::
jst sm prepričan da se je samo nerodno izrazil in je mislil cele freeware in shareware igre.
Primoz ::
Jaz pa ne tako zelo... in zato je osebek postal owca.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Windi ::
Ko smo že pri pravilih. Piše mogoče kje v pravilih, da ne bi smeli prositi za pomoč pri pečenju CD-jev. Meni se zdi, da je kopiranje piratskih CD-jev večji greh, kot pa kakšni cracki, trainerji, goljufanje in na koncu tudi FTP serverji.
[t502] ::
Jaz sploh ne vem zakaj ste tako "po pravilih" vsi. Saj forumi so zato, da se pomaga en drugemu pa tudi ce je warez in podobno. Ce bi jaz bil na vasem mestu bi dovolil samo v "private message", ki ima vBulletin board (odlicna ) tako,da ni vse public
[t502]
[t502]
bzagozen ::
Pečenje cd-jev, ki so kopije originalov, so povsem legalne za osebno rabo. Kaj bi pa ti storil, če bi na eni cd-ejki imel program (licenčni) za 20.000 $ in bi se ti po nesreči ta cdejka uničila???? Jaz bi si glavo odtrgal.
www.alkoma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omejitev hitrosti pri peki CDOddelek: Pomoč in nasveti | 3042 (3042) | Dr_M |
» | Program za peko cd-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 2223 (2189) | BaRtMaN |
» | Nov sistem, konfiguracija: pomočOddelek: Kaj kupiti | 1195 (1069) | SodVina |
» | Peka CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1382 (1181) | BaRtMaN |
» | Izšel CloneCD 3Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2778 (2778) | undefined |