» »

Nakup tobaka

Nakup tobaka

dirkac71 ::

Trenutno kupujem tobak drum white 30g, ki stane cca 5€, za tobak torej porabim okoli 30€ na mesec. Zanima me, če se da kje kupiti kakšen tobak bolj poceni, seveda večjo količino. Po možnosti da je zadeva vsaj približno preverjena. Mi je pa vseeno kakšen je tobak, lahko za tavelike cigarete, male, itd. Sem vse že zvijal in mi je vse ok. Našel sem neko fb stran, ki je skoraj smešno poceni, vendar nekako cincam ker nimajo niti web strani, ulice, imena firme, nič. Če kdo ve za kaj dobrega bom vesel.

https://www.facebook.com/Poceni-cigaret...

In ja, bom kmalu nehal. Verjetno že za novo leto. Enkrat do 2030 upam :(

;-) ::

Večja količina na štajerskem je par 100kg, koliko kupuješ?

Na štajerski prestolnici prodajajo "cigani" priimek lahko dam na ZS večje količine, zraven lahko dobis šprejške da ga poškropiš z aromo Marlboro gold, west silver itd.

Drugače pa najlažje "nehaš" z vejpom. Ampak potem ne moreš nehat vejpat. Nikotin je kur**

Za prvič 0.5-1kg, bi bil pa vesel če bi bilo v kakšni uradni trgovini, ne od lokalnega dilerja

Meizu ::

A ti to nehaš za novo leto al boš kadil to 1kg tobaka do naslednjega leta - je pa res, da nisi napisal da boš nehal to novo leto, smart move!!

Za novo leto do 2030 :) Bom vesel kakšnega linka, kjer bi dobil tobak ceneje, tudi če je samo 50% ceneje od trenutnega

LitralSM ::

Nikjer. Večino cene tobaka sestavljajo dajatve državi.

Vape ti je dobra alternativa.

Je vape cenejši ? Kaj pa tiste majhne zadevice, elektronske cigarete, neprijetnega vonja. Tisto mi je skoraj bolj všeč :)

Uizi ::

To ga boš dobil samo na črno, vsak uvoz je prepovedan, če ni obdavčen. Malo poglej na oglase salomon,bolha.. Jaz sem ga parkrat vzel, kao domač tobak 60EUR kg, pa tega ne moreš kadit, ker je ogabno pa vlažen kot da bi bil pošprican z vodo. Večina teh prodajalcev je nategunov, just a heads up.

+1 za vejpić!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

w0mbat ::

Uizi je izjavil:

To ga boš dobil samo na črno, vsak uvoz je prepovedan, če ni obdavčen. Malo poglej na oglase salomon,bolha.. Jaz sem ga parkrat vzel, kao domač tobak 60EUR kg, pa tega ne moreš kadit, ker je ogabno pa vlažen kot da bi bil pošprican z vodo. Večina teh prodajalcev je nategunov, just a heads up.

+1 za vejpić!

this, ne kupuj slabe kvalitete tobak = 100x bolj škodljiv za telo kot en marlboro tobak (source , reddit, človek k je delal v tobačni je napisal, ne kupuj poceni cigaret/tobaka, dražji so, manj škodljivi)

Sicer je tisto za cigarete mišljeno, jaz kadim Marlboro ker nočem 2,1€ cigaretov z 1000 kemikalijami in slabim tobakom.
In ja tisti tobak je ogaben, se ne da kadit, škodljiv, kašljaš, groza. Skesi se za kvaliteto.

Kupovanje tobaka je še zmeraj najceneje, 30EUR na mesec niti ni tak strošek v primerjavi s cigareti. Škatlica Marličev stane skoraj toliko kot 30g tobaka. Vseeno pa vape zmaga, skoraj zastonj in neškodljivo.

Zgodovina sprememb…

Uizi je izjavil:

Kupovanje tobaka je še zmeraj najceneje, 30€ na mesec niti ni tak strošek v primerjavi s cigareti. Škatlica Marličev stane skoraj toliko kot 30g tobaka. Vseeno pa vape zmaga, skoraj zastonj in skoraj neškodljivo.

sm probal vape. Ni zame. Jaz dam za cigarete kakih 3x 44€ kok je šteka Marlboro mix torej 132€ na mesec da umrem predčasno.

Nehal bom sm že večkrat nehal, trenutno pa mam preveč stresa da bi nehal. Nehal sem pa zeleno (ganjo) kar mi je velik dosežek.

Zakaj si nehal ganjo? Veliko manj škodljiva kot tobak, pa še raste odlično pri nas. Jaz sem ravno s ponočjo ganje prenehal kadit za eno leto, pol pa pijan na eni żurki vse zajebal. Mešal sem jo z limonino travo.

Zgodovina sprememb…

Uizi je izjavil:

Zakaj si nehal ganjo? Veliko manj škodljiva kot tobak, pa še raste odlično pri nas. Jaz sem ravno s ponočjo ganje prenehal kadit za eno leto, pol pa pijan na eni żurki vse zajebal. Mešal sem jo z limonino travo.

Mah...

1. Draga je - ko sem redno kadil je šlo po 300€ na mesec za ganjo
2. duševne težave in ganja ne gredo skupaj, bolezen se mi je ponovila po dosti kajenja
3. ilegalna je
4. ne moreš vozit avta, majo testerje na droge in tud če je od par dni nazaj da imaš enga zajebanega policaja pa pa vozniška. ne da se mi s tem ukvarjat
5. tudi jaz sem nehal kadit tobak hvala ganji
6. nism več tako mlad , sm prestar za ta špas

Na kratko: ne morem kadit ker imam diagnozo in mi škodi psihi, pa tudi depresija se mi sproža več kot sicer.

Imam remisijo po 2-3 leti in če kadim ganjo se cela remisija podre. Oziroma tokrat je blo ker sem jemal anti depresive katerih ne smem, nevarnost psihoze. Je pa tud ganja naredila svoje, ni to zame.

Je pa zelo fajn občutek met dobro ganjo, samo sm k ena mufa, dost boljše se počutim brez. Pa bolj vesel.

Ja te žurke vse zjebejo, tudi mene so večkrat zjebale ko sem nehal kadit tobak, ganjo... Pa prideš tam 'ne kadim' pa spiješ eno pivo dve in potreba po tobaku se zveča x10000

Zakaj ti vape ni ustrezal?

;-) ::

300g si skadil na mesec :) 1€/g so namrec cene pri nas ce vzames vsaj pol kg

LitralSM je izjavil:

mi ne poteši potrebe po tobaku.. pa tud čudno mi je vse od inhaliranja do vsega.. nikakor ni kot cigaret niti pod razno. Se spomnem sm kupil vape in rekel ah sej ne grem po cigarete dans, pa sm celo večer trpel s tistim vejpom brez cigaret ni blo lepo.

@w0mbat te razumem, ganja samo potencira vse duševne težave. Be good my friend.

;-) je izjavil:

300g si skadil na mesec :) 1€/g so namrec cene pri nas ce vzames vsaj pol kg

ne, kupoval sem po ceni 30€/5g .. dobra kvaliteta... Ja nekje gram al več na dan sm kadil. Not good

Nevem kakšne imate tam cene ampak tukaj so take, oziroma je verjetno povsod isto odvisno od kvalitete.

Pa tud pol jajcanja z slabo travo mam res poln k, ko dobiš neka jajca od trave k je boljš nič. Al kvaliteta al nič in kvalitete se ne da vedno dobit.
Res sm ponosen da sm nehal, tisto me je ubijalo.

Uizi je izjavil:

@w0mbat te razumem, ganja samo potencira vse duševne težave. Be good my friend.

thanks bro.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: w0mbat ()

#samooskrba :D Nekaj časa sem tudi tobak gojil, samo ko vidiš koliko dela je s tem, raje plačaš tistih 30EUR na mesec. Tale domač tobak pomojem samo posušijo in vržejo celo rastlino v rezalnik, brez fermentiranja, ker moj ni bil tako ogaben.

Zgodovina sprememb…

w0mbat je izjavil:

LitralSM je izjavil:

mi ne poteši potrebe po tobaku.. pa tud čudno mi je vse od inhaliranja do vsega.. nikakor ni kot cigaret niti pod razno. Se spomnem sm kupil vape in rekel ah sej ne grem po cigarete dans, pa sm celo večer trpel s tistim vejpom brez cigaret ni blo lepo.

To je bolj zaradi čipšit robe.
Že načina inhaliranja imaš dva, izbral si pa verjetno ravno tistega, ki je kadilcem neznan. Pa tudi premajhno dozo nikotina si imel.
Po možnosti še onega za 20 eur in je ta slaba izkušnja tu.

Kolega kadi vape, je uspešno prešaltal iz tobaka na to. Mi je pa čudno da pravi, da pokuri cca 40€ "materiala" na mesec, toliko kot jaz porabim za tobak. Sem bil prepričan da je vape cenejši

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iqos izkušnje

Oddelek: Loža
4060890 (1666) Valentino
»

Tobak (strani: 1 2 )

9656811 (8953) Baja
»

Drugačen tobak z novim zakonom

305068 (4125) BorutK-73
»

Katere čike kadite? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

441110609 (44758) Limona

Več podobnih tem